Jump to content
Dogomania

Dziadek LOCZEK... 11 LAT W SCHRONIE!!! POJECHAŁ PO NOWE ŻYCIE DO NIEMIEC!

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za podzrucenie tego wątku i Węgiełkowego, co dzień wyszukuje jakieś nowe mieleckie i staram się wszystko przeczytać, co by się bardziej zorientować jak to wszystko wygląda z Psiakami:lol:

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadchodzi wielki dzień dla Loczka, po tylu latach poniewierki.
Bardzo się ciesze, że okazał się być przytulaśnym pieskiem.:loveu:

[quote name='kaskadaffik']Dziękuję za podzrucenie tego wątku i Węgiełkowego, co dzień wyszukuje jakieś nowe mieleckie i staram się wszystko przeczytać, co by się bardziej zorientować jak to wszystko wygląda z Psiakami:lol:

kaskadaffik, wszystkie mielckie wątki piesków szukających domu i tych już adoptowanych, znajdziesz w pierwszych postach na "mieleckim wątku":
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/

Posted

Mnie jutro nie będzie, ktoś musi zostać na straży sfory :lol:
Jesteśmy chwilowo bez teściowej, więc ruszamy się z domu na zmianę ;)

TZ przyjedzie z Loczkiem na sam wyjazd psiaków.

Posted

halcia napisał(a):
Czy Murka tez jutro bedzie?A czego garsonka zielona ,a nie wizytowa,np.granatowa w prążek?:evil_lol:

Bo zieleń to kolor nadziei, a w dodatku chyba bardziej pasuje do "karnacji" Loczka.

Posted

A Loczek jest już w drodze do Mielca ;)

Ostatni spacerek

Gotowy do drogi

Leki i zdjęcia RTG podałam, leki napisałam na opakowaniach w jakich dawkach i ile razy dziennie podawać.
Mam nadzieję, że Loczek zawojuje domek w Niemczech :loveu:
Nam go szczerze będzie brakować, jedyne słowo które go chyba określa dokładnie to POCIESZNY :lol:

Posted

Psiaki juz ok. 8.30 byly przeladowane do samochodu Fundacji i jada w dalsza droge. Reno mowila, ze nie bylo podczas podrozy zadnych problemow. Tylko z Krummelem, ktory zrobil koope w klatce w samochodzie. Loczek to zupelnie inny pies niz ten znany nam z b. 17. Spokojniutki, taki tuptus kochany.
[SIZE="4"]
Uwazam, ze to nasz wielki sukces, ze Loczek rozpoczal nowe zycie.
Dzieki Filipkom, dzieki Murkom, Renom i Fundacji Loczek wyszedl na prosta. Szczegolne podziekowania za Reno i Jarka za wielkie poswiecenie czasu i sil i zawiezienie psiakow na granice :Rose:

Znowu wczoraj wypatrzylam male, kochane pieseczki, takie perelki.
Np. taka suczke wielkosci kota z b. 11 :p

Posted

Tak Loczek na pewno może uchodzić za wielki sukces. Tylko dodam jeszcze, że największy wkład w znalezienie mu domu miała Ulka, czego skromnie nie zauważyła w swoim poście. Wielkie dzięki:Rose:.To wielka radość jak schronisko opuszcza jakikolwiek pies, jeszcze większa jak te z kilkuletnim stażem, ale kiedy dom znajduje taki weteran jak Loczek .... po prostu brak słów.

Posted

Nom, jakis tam wklad mam, glownie upierdliwosc i natrectwo w wysylaniu maili do Fundacji z naszymi psami :evil_lol: Oni mnie chyba maja dosc, bo Hienke to chyba z 7razy wyslalam, zanim 'zalapala' domek. Zapraszam na watek glowny mielecki, gdzie są wszystkie psiaki, ktore pojechaly.

Posted

No to ja robię rozliczenie końcowe :cool3:

Stan na 12 kwiecień wynosił +100,20 zł
Wpłaty:

200 zł Filipki
Razem: 300,20 zł

Koszty:
96 zł hotelowanie (13-24.04)

300,20 zł - 96 zł = 204,20 zł
Pozostałosć po hotelowaniu Loczka to +204,20 zł.
Jak mniemam suma ta czeka na Grację? :cool3:

Posted

Filipki, poniewaz Gracja i Krzywik nie maja watku, wstawie na razie tutaj zdjecia z piatku. Potem przeniesiemy je na watek Gracji.

Gracja, Krzywik i jeszcze jeden wirtualny sa w boksie nr 12.

Za chwilke wstawie zdjecia Krzywika.

Znalazlam kilka fantastycznych psiakow np. takiego kudlaczka z b. 10. Zebyscie widzialy jak on patrzyl, siedzial i patrzyl. Bylam u niego chyba z 15 minut, Halcia juz poszla do swietlicy. Rozkrecil sie na koniec i nawet zaczal sie przytulac.

Posted

Ulka ten z 10 fantastyczny, dla nas miłośnikow kudłaczy po prostu super. A on ma opiekuna wirtualnego? Zastanawiam się też nad tym co pisała Reno, tylko nie wiem na którym wątku, że teraz w hoteliku jest kilka czekoladek, więc może na razie nie brać następnej czyli Gracji.Jeśli tak uważacie to może na nasze miejsce pojechałby ten Lisek z 10.

Posted

WIADOMOSC DNIA, A MOZE NAWET MIESIACA :multi: Dziadeczek Loczek jest juz w stalym domu :multi::p:multi::p:multi:

Temat: [SIZE="3"]Opa Loczek
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: N Kwietnia 26 2009, 11:17 am

[SIZE="4"]bitte von den Seiten nehmen, er ist vermittelt

Lisek z 10 to chyba suczka, prosilam kierownika o opis, bo zdjecia mam super. No i jeszcze ten kudlaczek ze smutnymi oczkami.