Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nauczy się. Niestety te grzeczne bardzo szybko uczą się być niegrzeczne :evil_lol:. Obserwuję to na co dzień. Dołącza do mojego stada nowa, dobrze ułożona sunia i po miesiącu jest już zepsuta, zapleśniała, zgniła, rozwydrzona, bezczelna, itd, tak jak pozostałe :lol:.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

był dziś telefon w sprawie Linki - Kraków. Ale czy sama zostanie w mieszkaniu, czy nic nie zniszczy, nie bedzie szczekać - tego nie wiem :cool1:

Posted

malagos napisał(a):
był dziś telefon w sprawie Linki - Kraków. Ale czy sama zostanie w mieszkaniu, czy nic nie zniszczy, nie bedzie szczekać - tego nie wiem :cool1:

a nie można chociaż spróbować? może można to jakoś sprawdzić, czy zostaje i nic w domu nie niszczy? przecież to jest szansa:roll: to podstawowe pytania, jakie ludzie, przy okazji ewentualnej, adopcji zadają:roll: jak bez tej wiedzy domu jej szukać?:roll:

Posted

[quote name='bico']a nie można chociaż spróbować? może można to jakoś sprawdzić, czy zostaje i nic w domu nie niszczy? przecież to jest szansa:roll: to podstawowe pytania, jakie ludzie, przy okazji ewentualnej, adopcji zadają:roll: jak bez tej wiedzy domu jej szukać?:roll:

Sądzę, że bico ma rację - to wielka szansa dla suni i warto sprawdzić jej zachowanie w różnych sytuacjach... Ludzie zawsze będą o takie rzeczy pytać... :roll:

Posted

malagos napisał(a):
Wiem że to szansa, ale nie mogę jej zapewnić tylko budkę i kojec. Nie warunki domowe...

Bardzo pomogłaś suni ofiarowując jej bezpieczny kąt w postaci budki i kojca, ale chodziłoby tylko o sprawdzenie jej zachowania... czyli pozostawienie jej na kilka godzin samej w domku tak, aby zobaczyć jak sunia zachowa się w takiej sytuacji... o ile masz oczywiście taką możliwość...

Posted

Na razie nie mam. Poza tym w domu mam 5 psow. Sama by nie była :shake:

Jutro zdejmujemy szwy, w przyszłym tygodniu mąż zaszczepi ją przeciwko wściekliźnie.
Poza tym szukamy Muszki, która pojechała do domu stałego do Warszawy i tego samego wieczora uciekła (Chomiczówka) :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f96/mala-muszka-uciekla-na-chomiczowce-pomocy-w-lapaniu-128943/index60.html

Posted

No pewnie, ze zmężnała, nie jest taka garbata i przykurczona, sierść lśni, pysk się uśmiecha, aż bieluśkie ząbki widać :loveu:
Jest sliczna! Taki wilczur miniaturka!

Posted

miło mi :oops:
sunia jest radosna jak szczeniak, bawi sie z Dalią, dokazuje, a jak tylko usiądę , pcha się na kolana :roll:
Z kotem jeszcze "nie miała przyjemności", nie wiem, jak zareaguje.
Jak po sterylizacji była w domu, zostawała bez gadania, nawet nie pisneła. Fakt, ze teraz robi się bardziej pewna siebie, ale ją trzeba traktować jak szczeniaka -wszystkiego sie szybciutko nauczy w nowym domku!

Posted

xmartix napisał(a):
podmieniłamzdjęcia w allegro na te terazniejsze :)

super! Dziś był mail, ale taki niezaobowiązujacy na razie.
A czy inne ogłoszenia też mozesz zrobić? Proszę....