żabusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nauczy się. Niestety te grzeczne bardzo szybko uczą się być niegrzeczne :evil_lol:. Obserwuję to na co dzień. Dołącza do mojego stada nowa, dobrze ułożona sunia i po miesiącu jest już zepsuta, zapleśniała, zgniła, rozwydrzona, bezczelna, itd, tak jak pozostałe :lol:. Quote
MyrkurDagur Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cieszę się, że u suni wszystko w porządku ;) Quote
malagos Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 był dziś telefon w sprawie Linki - Kraków. Ale czy sama zostanie w mieszkaniu, czy nic nie zniszczy, nie bedzie szczekać - tego nie wiem :cool1: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 malagos napisał(a):był dziś telefon w sprawie Linki - Kraków. Ale czy sama zostanie w mieszkaniu, czy nic nie zniszczy, nie bedzie szczekać - tego nie wiem :cool1: a nie można chociaż spróbować? może można to jakoś sprawdzić, czy zostaje i nic w domu nie niszczy? przecież to jest szansa:roll: to podstawowe pytania, jakie ludzie, przy okazji ewentualnej, adopcji zadają:roll: jak bez tej wiedzy domu jej szukać?:roll: Quote
MyrkurDagur Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='bico']a nie można chociaż spróbować? może można to jakoś sprawdzić, czy zostaje i nic w domu nie niszczy? przecież to jest szansa:roll: to podstawowe pytania, jakie ludzie, przy okazji ewentualnej, adopcji zadają:roll: jak bez tej wiedzy domu jej szukać?:roll: Sądzę, że bico ma rację - to wielka szansa dla suni i warto sprawdzić jej zachowanie w różnych sytuacjach... Ludzie zawsze będą o takie rzeczy pytać... :roll: Quote
malagos Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Wiem że to szansa, ale nie mogę jej zapewnić tylko budkę i kojec. Nie warunki domowe... Quote
MyrkurDagur Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 malagos napisał(a):Wiem że to szansa, ale nie mogę jej zapewnić tylko budkę i kojec. Nie warunki domowe... Bardzo pomogłaś suni ofiarowując jej bezpieczny kąt w postaci budki i kojca, ale chodziłoby tylko o sprawdzenie jej zachowania... czyli pozostawienie jej na kilka godzin samej w domku tak, aby zobaczyć jak sunia zachowa się w takiej sytuacji... o ile masz oczywiście taką możliwość... Quote
malagos Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Na razie nie mam. Poza tym w domu mam 5 psow. Sama by nie była :shake: Jutro zdejmujemy szwy, w przyszłym tygodniu mąż zaszczepi ją przeciwko wściekliźnie. Poza tym szukamy Muszki, która pojechała do domu stałego do Warszawy i tego samego wieczora uciekła (Chomiczówka) :-( http://www.dogomania.pl/forum/f96/mala-muszka-uciekla-na-chomiczowce-pomocy-w-lapaniu-128943/index60.html Quote
malagos Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Przypominamy się z Linusią.... Mala, mlodziutka sunia szuka domku z ogródkiem :roll: Quote
jotpeg Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 wszystkiego najlepszego, a nade wszystko DOMU!!! Quote
malagos Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Mam dzis zrobine zdjecia. wstawie wieczorkiem. :p Quote
xmartix Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 podmieniłamzdjęcia w allegro na te terazniejsze :) Quote
malagos Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ImageShack - Image Hosting :: mvi0126hs3.flv ImageShack - Image Hosting :: mvi0103fn8.flv Quote
malagos Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ImageShack - Image Hosting :: mvi0134my2.flv ImageShack - Image Hosting :: mvi0128nw5.flv ImageShack - Image Hosting :: mvi0127nt4.flv ImageShack - Image Hosting :: mvi0125vg4.flv Quote
Maszaberla Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Pieszczoszka :loveu: Zmezniala jakos czy tak mi sie tylko wydaje?;) Quote
malagos Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 No pewnie, ze zmężnała, nie jest taka garbata i przykurczona, sierść lśni, pysk się uśmiecha, aż bieluśkie ząbki widać :loveu: Jest sliczna! Taki wilczur miniaturka! Quote
Tola Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zupełnie inna sunia:loveu: Jaka szczęsliwa:loveu: Quote
Maszaberla Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 To dzieki Tobie Malagos, kochana jestes - to Ty walczylas o psine :Rose: Quote
malagos Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 miło mi :oops: sunia jest radosna jak szczeniak, bawi sie z Dalią, dokazuje, a jak tylko usiądę , pcha się na kolana :roll: Z kotem jeszcze "nie miała przyjemności", nie wiem, jak zareaguje. Jak po sterylizacji była w domu, zostawała bez gadania, nawet nie pisneła. Fakt, ze teraz robi się bardziej pewna siebie, ale ją trzeba traktować jak szczeniaka -wszystkiego sie szybciutko nauczy w nowym domku! Quote
malagos Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 xmartix napisał(a):podmieniłamzdjęcia w allegro na te terazniejsze :) super! Dziś był mail, ale taki niezaobowiązujacy na razie. A czy inne ogłoszenia też mozesz zrobić? Proszę.... Quote
xmartix Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tak, parę mogę, ale dopiero w czwartek z rana :) Quote
malagos Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 To tymczasem podnosimy panienkę i czekamy na domek! Quote
Recommended Posts