Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Malagos musisz rozkrecic watek, nikt sie tu nie zjawia:shake::shake:

Co jest w tej chwili z sunia?
Dotarla moja wplata?
Nie mow ze tylko ja wplacilam?:roll:

rano sprawdzę, kto wpłacił.
sunia sidzi w budzie w kojcu, wypuszczam ją by pobiegala po ogrodzie, dostaje 3 razy dziennie jedzonko, za kilka dni drugie odrobaczanie. To tyle.

Ogłoszeń nie ma, zajeta jestem na razie ogłoszeniami Muchy, która stanowczo za długo sie zasiedziała u mnie jako tymczasowiczka. Najlepiej by sie problem rozwiazał, gdyby ona właśnie znalazła dom stały, wtedy zabieram sie za Linkę i za szukanie domu.
Czy ktoś jej moze zrobić ogłoszenia? Jutro porobię jej zdjecia.

Posted

najlepiej wstaw fotki na wątek to każdy pobierze i gdzieś wrzuci:razz:
jak ona taka przytulaśna,tj.rozumiem adopcyjna ?

opis zachowania,warunków do jakich powinna trafić,wady-jeśli czegoś nie toleruje -najlepiej jak sama stworzysz tekst do ogłoszeń

Posted

Ona nie umie jeszcze chodzić na smyczy :oops:

Napisałam do sbd i jotki, podobno pisała do mnie pw, ale ja nieczego nie dostalam....Ma kogoś chętnego na małego ratlerczyka :cool3:

Posted

mtf zalesie napisał(a):
wplace zaraz na sterylke,wyslijcie zdjecie do sbd-ona szuka kilkuletniej szuczki nie czarnej nie bialej nie jamnikowatej z krotkim wlosem malej dla znaomej w warszawie.

Nie bardzo mogę się połapać - czy z tej opcji coś wypaliło?:roll: SBD się wypowiadała?:roll:

Posted

malagos napisał(a):
Ona nie umie jeszcze chodzić na smyczy :oops:

Napisałam do sbd i jotki, podobno pisała do mnie pw, ale ja nieczego nie dostalam....Ma kogoś chętnego na małego ratlerczyka :cool3:

czyli odpowiedź nie doszła? suni nie chcą, wolą chłopaka?:roll:

Posted

malagos napisał(a):
Jakoś zainteresowanie zmalało.... Ale u mnie moze pobyć kilka dni, co potem? Najwyzej wróci na ulicę...

ona nie może wrócić na ulicę, bo tam po prostu nie przeżyje:-(:-(

w najbliższych dniach na pewno wpłacę na podane konto parę groszy, nie będzie to wiele, bo ja już bankrutuję:oops::-(, a w dodatku czekam na wypłatę.

Proszę podczepcie tan watek do innych uczęszczanych wątków, bo ja nie mogę tego zrobić, ostatnio bez przerwy tylko offuję to tu, to tam:oops: a musi się tu zejść więcej osób.

Posted

Jestem Maszaberlo ;) Prześledziłam cały wątek... :-( Na ten moment mogę dorzucić tylko 10 zł do sterylki :placz: Ale postaram się za jakiś czas jeszcze coś dosłać...

Biedne maleństwo... :shake: Dobrze, że jest już przynajmniej bezpieczna...

Posted

Odpowiedziała sbd, będzie miała Linkę na uwadze.
Jotka sie nia razie nie odezwała, klikam na gg - nie ma takiej strony :shake:

Linka boi sie samego widoku smyczy, ale pracujemy nad tym. Młode to to i mądrusie, nauczy sie. I juz nie wyglada jak zgiety patyk, boczki ma lśniące, oczy już wyleczone (miała ropny wyciek z obu, ale krople gentamycynowe pomogły, dziś rano już nie zakropliłam) ;)

Posted

malagos napisał(a):
Szukamy domku, najlepiej stalego!

malgos, podczep ten link do bardzo uczęszczanych wątków, bo za mało tu osób, sami rady nie damy:shake: proszę Cię, zrób to, bo ja już nie mogę:oops:
cieszę się, że z oczami małej lepiej:lol:
pisałam do Rodzice Maciusia:) i Murki, pytałam o hotel płatny, na razie nie mam odpowiedzi:shake:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Jestem Maszaberlo ;) Prześledziłam cały wątek... :-( Na ten moment mogę dorzucić tylko 10 zł do sterylki :placz: Ale postaram się za jakiś czas jeszcze coś dosłać...

Biedne maleństwo... :shake: Dobrze, że jest już przynajmniej bezpieczna...

Dziekuje:loveu:
malo osob tu zaglada:shake:

Posted

bico napisał(a):

Proszę podczepcie tan watek do innych uczęszczanych wątków, bo ja nie mogę tego zrobić, ostatnio bez przerwy tylko offuję to tu, to tam:oops: a musi się tu zejść więcej osób.

Szybko dzialasz:loveu:
Przydalby sie jakis bannerek

Posted

Dziekuję za wpłaty, listę umieszczam w 1. poście.

Małej zrobiliśmy kilka zdjeć, wprawdzie na sniegu, ale taka właśnie zima u nas :p

Posted

u mnie w pracy dziewczyna ostatnio pytała czy nie mam nic w typie pinczerka albo cos podobnego - dam ci jutro kontakt na pw, bo tel zostawilam w pracy ok? Dziewczyna jest z Wawy, młoda, mieszka w 50 m2.