malagos Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Dzieki, mtfzalesie! Asia Jo37 też obiecała grosik dorzucić (Asiu, mam Twoje 15 zł... :cool3:)... Maszaberla, nie ma jej gdzie po operacji przetrzymac... U mnie nie , bo mam 5 psów w domu. A nikogo z dogo stad nie ma. Chyba że zaraz po zabiegu pojedzie do kogoś, np. do Warszawy, na te 10 dni do zdjecia szwów... Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
malagos Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Proszę o wsparcie dla Linki! Szkoda tej malizny, ona nie wie, co to dom, miska, poslanko :placz: Quote
Maszaberla Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 malagos napisał(a):Proszę o wsparcie dla Linki! Szkoda tej malizny, ona nie wie, co to dom, miska, poslanko :placz: Ale jak mozemy pomoc? Moze ktos zrobi bannerek z haslem ze potrzebne pieniadze, malo osob wchodzi niestety na ten watek Ja rozeslalam wiesci na pw ale ludzie sie pytaja co dalej, gdzie pies trafi itp:shake: A prawde mowiac ja tez nie bardzo wiem co bedzie po sterylce.. Quote
malagos Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Czekam na decyzję pati, czy u niej bedzie miejsce w domwym platnym tymczasie. Jesli nie, po sterylizacji sunia prafi do kojca pod Warszawą. Quote
Torusia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A czy sunia wogle daje się wziąć na ręce i ciekawe jak by się czuła w towarzystwie innej suni, może jest agresywna w stosunku do innych psów? Quote
fizia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją duszę, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, pomóż w bolesnej mej udręce, stanę się całym Twoim życiem, ...tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
pati Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 malagos napisał(a):Czekam na decyzję pati, czy u niej bedzie miejsce w domwym platnym tymczasie. Jesli nie, po sterylizacji sunia prafi do kojca pod Warszawą. jaka ona jest duża i jak dogaduje sie z innymi psiakami wiecie może? Quote
malagos Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Od wczoraj nie działał mi net :angryy: Linkę przyniosłam z ulicy do sadu. Wczoraj została odrobaczona i odpchlona. Waży 6 kg, na razie nie widzi sie z moimi sukami, ale na ulicy biegała w stadzie 2-3 przybłędek. Jest bardzo przymilna, jak wypuszczam ją z kojca, by pobiegała po sadzie, bawi się, podskakuje, przybiega na wolanie, wręcz się śmieje caly pyszczkiem. uszki ma stojące, ogonek lekko wywinięty. Jest sliczna :loveu: zwłaszcza w czerwonej obróżce :multi: Ale na smyczy zero, kładzie sie plackiem z przerazenia. Quote
malagos Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Torusia napisał(a):A czy sunia wogle daje się wziąć na ręce i ciekawe jak by się czuła w towarzystwie innej suni, może jest agresywna w stosunku do innych psów? Torusia, ona jest bardzo uległa, dogada sie z psami, a na rece mozna brać - nawet sama sie garnie :evil_lol: Fizia, to Twoje dzieło? Genialne :loveu: Quote
Maszaberla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nie damy dziewczynce zginac, slodka sunia Quote
Torusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Fajna jest malutka,tylko co z tą smyczą,bo jak ją do miasta wziąć to bez smyczy trochę nie bardzo no i żeby pod samochód nie wpadła,jak lubi wolność to w tym sadzie byłaby pewnie szczęśliwa. Malagos a długo ona może u Ciebie zostać? Quote
malagos Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Kochani podaję nr konta, mojego na razie. Rozliczenie będzie w 1. poscie. Proszę, wplacajcie choćby po 5 zł, z zaznaczeniem, czy na srterylizację, czy dt! Numer konta: m-bank Tomasz Bielawski 59 1140 2004 0000 3702 3145 4926. Quote
fizia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Oj to wspaniale, że już bezpieczna!!!:multi: Na smyczy się z pewnością pomalutku nauczy. A wiersz niestety nie mojego autrostwa :) ale jednej z dogomaniaczek - kurcze nie pamietam nicku - kiedyś wyraziła zgodę, żeby go dawać np. do ogłoszeń - tak też robię, bo bardzo mnie wzrusza i jest wg mnie bardzo prawdziwy. Quote
Maszaberla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 malagos napisał(a):Kochani podaję nr konta, mojego na razie. Rozliczenie będzie w 1. poscie. Proszę, wplacajcie choćby po 5 zł, z zaznaczeniem, czy na srterylizację, czy dt! Ode mnie poszlo na razie 10 zl - przepraszam, ale na chwile obecna nie jestem w stanie wysluplac wiecej Quote
malagos Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Na smyczce powolutku ją będę uczyła chodzić. Moze u mnie zostać jeszcze kilka dni. Dziś widziałam biegajacą po wsi maleńką ratlerkę z ogonkiem. Bezdomna, młodziutka, bawiła sie w naszym wiejskim parku z drugim bezdomnym pieskiem, potem pobiegły dalej........ Nie mam siły :placz: Quote
malagos Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Maszaberla, wielkie dzieki! Jak dojdą wpłaty, umieszczę je w 1. watku. Linka jest taka słodka, tak się tuli, a takie to male i zgrabniutkie, ze miło na nią popatrzeć :lol: Quote
malagos Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Linuś, szukaj domku! Sunia będzie po starylizacji, szczepieniach, szuka domku z dobrym ludziem! Quote
EVA2406 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Małgoś, mogę tylko podnieść, bo aktualnie zbieram środki na sterylkę akitowatej suni, którą znalazłam. Może wiecie coś o domku dla 10 miesięcznej akitkowej suni? Quote
Maszaberla Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 I co tam u sunieczki? Taka mala myszka:loveu: Quote
malagos Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Jakoś zainteresowanie zmalało.... Ale u mnie moze pobyć kilka dni, co potem? Najwyzej wróci na ulicę... Quote
mtf zalesie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wplace zaraz na sterylke,wyslijcie zdjecie do sbd-ona szuka kilkuletniej szuczki nie czarnej nie bialej nie jamnikowatej z krotkim wlosem malej dla znaomej w warszawie. Quote
Maszaberla Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Malagos musisz rozkrecic watek, nikt sie tu nie zjawia:shake::shake: Co jest w tej chwili z sunia? Dotarla moja wplata? Nie mow ze tylko ja wplacilam?:roll: Quote
Recommended Posts