Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Nie zerkałam na strony wątku ale jeśli nie ma, to przydałoby się suni cukierkowe graficznie, wyróżnione allegro.

Sunia będzie miałą allegro ode mnie. Obiecałam to Małgosi dawno i ciągle coś nie sztymowało. Głównie sprzęt. Od dzisiaj wchodzę już do "pracy" na nowo.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę Wam zdawać relację na bieżąco z sesji telefonicznych :evil_lol:
W sumie były 3 telefony, w tym jeden od miłej, kulturasnej starszej pani, aż pani powiedziała wiek: 88 lat :crazyeye: i ze zna pinczery i chce Linkę :crazyeye: Jezu, jak takiej kobiecie powiedzieć, że nie dostanie psa, zadnego, i że nie powinna mieć juz psów (ma ogród, ale ciężko jej chodzić). Wybawianiem dla mojej kultury była odległosć- dodałam nawet kilka km :oops:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Sunia będzie miałą allegro ode mnie. Obiecałam to Małgosi dawno i ciągle coś nie sztymowało. Głównie sprzęt. Od dzisiaj wchodzę już do "pracy" na nowo.

:evillaug::evillaug::kiss_2:

no to sie bedzie dzialo :crazyeye:
We wtorek ukaze sie ogloszenie w Tygodniku Ostrołęckim.

Posted

malagos napisał(a):
Dziękuję, wspaniałe wypasione allegro :p :loveu:

nota bene, co za godzina tego wpisu, Isadora :diabloti:

Też nie masz na co patrzeć tylko na godzinę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

malagos napisał(a):
To najlepiej zrobimy, jak poszukamy transportu ode mnie (albo z Warszawy) do Tarnowa :cool3: :multi:

A ty szukaj na podmianę do allegro podobnej suni (allegro wyróżnione) szkoda opłacocych dni a są obserwatorzy

Posted

Może zabrzmi to głupio/niezręcznie, ale czy domek był/będzie sprawdzony przed wydaniem suni?
Lepiej dmuchać na zimne, szczególnie, że do Tarnowa jest kawał drogi.
Jerzy, mam nadzieję, że wykażesz zrozumienie...

Posted

gallegro napisał(a):
Może zabrzmi to głupio/niezręcznie, ale czy domek był/będzie sprawdzony przed wydaniem suni?
Lepiej dmuchać na zimne, szczególnie, że do Tarnowa jest kawał drogi.
Jerzy, mam nadzieję, że wykażesz zrozumienie...

Z Jerzym jesteśmy w kontakcie telefonicznym, a wizytę przedadopcyjną oboje uważamy za oczywistą ;)

Proszę zgłaszać małe czarne sunie!

Bo kudłatego biało-czarnego pieska to mam na ulicy, może ktoś chce?

Posted

malagos napisał(a):
(...)wizytę przedadopcyjną oboje uważamy za oczywistą ;)(...)

W takim razie nie pozostaje nic innego, jak czekanie na info i fotki z nowego domu ;).

Posted

Pan Jerzy adoptował już suczkę ze schroniska w Mielcu i jeśli dobrze pamiętam wizyta adopcyjna była, więc domek raczej sprawdzony. O szczegóły możecie pytać agusiazet.

Posted

Jest transport z Warszawy do Krakowa :multi:
Niezawodna jayo i jej małżon Tomek :loveu:

Moze w przyszłą środę? Czyli brakuje pomocy na trasie Kraków Tarnów i Krasnosielc Warszawa :razz: