Isadora7 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 majqa napisał(a):Nie zerkałam na strony wątku ale jeśli nie ma, to przydałoby się suni cukierkowe graficznie, wyróżnione allegro. Sunia będzie miałą allegro ode mnie. Obiecałam to Małgosi dawno i ciągle coś nie sztymowało. Głównie sprzęt. Od dzisiaj wchodzę już do "pracy" na nowo. Quote
wellington Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Isadora7 napisał(a):ciągle coś nie sztymowało. No i co ? Sztymuje juz wszystko :evil_lol: ? Quote
malagos Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Będę Wam zdawać relację na bieżąco z sesji telefonicznych :evil_lol: W sumie były 3 telefony, w tym jeden od miłej, kulturasnej starszej pani, aż pani powiedziała wiek: 88 lat :crazyeye: i ze zna pinczery i chce Linkę :crazyeye: Jezu, jak takiej kobiecie powiedzieć, że nie dostanie psa, zadnego, i że nie powinna mieć juz psów (ma ogród, ale ciężko jej chodzić). Wybawianiem dla mojej kultury była odległosć- dodałam nawet kilka km :oops: Quote
malagos Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Isadora7 napisał(a):Sunia będzie miałą allegro ode mnie. Obiecałam to Małgosi dawno i ciągle coś nie sztymowało. Głównie sprzęt. Od dzisiaj wchodzę już do "pracy" na nowo. :evillaug::evillaug::kiss_2: no to sie bedzie dzialo :crazyeye: We wtorek ukaze sie ogloszenie w Tygodniku Ostrołęckim. Quote
Isadora7 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Allegro Linusi: http://allegro.pl/item631548004_wolanie_o_pomoc_slicznej_panny_ratlerek_owej.html :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzień dobry Lineczko ;) Widzę, że ruch się tu u Ciebie zrobił :lol: Quote
malagos Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Isadora7 napisał(a):Allegro Linusi: http://allegro.pl/item631548004_wolanie_o_pomoc_slicznej_panny_ratlerek_owej.html :loveu: Dziękuję, wspaniałe wypasione allegro :p :loveu: nota bene, co za godzina tego wpisu, Isadora :diabloti: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 malagos napisał(a):Dziękuję, wspaniałe wypasione allegro :p :loveu: nota bene, co za godzina tego wpisu, Isadora :diabloti: Też nie masz na co patrzeć tylko na godzinę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malagos Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 no pewnie, bo u nas o tej porze śpi sie cudownie, chłodna noc, cisza.... Quote
Jerzy Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Gdyby ktoś mi dostarczył pieska do Tarnowa, to ja bym się nie zawahał przed adopcją. Quote
malagos Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 zdjecie zrobione niedawno, towarzystwo poszło juz spać :evil_lol: Quote
malagos Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 To najlepiej zrobimy, jak poszukamy transportu ode mnie (albo z Warszawy) do Tarnowa :cool3: :multi: Quote
Isadora7 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 malagos napisał(a):To najlepiej zrobimy, jak poszukamy transportu ode mnie (albo z Warszawy) do Tarnowa :cool3: :multi: A ty szukaj na podmianę do allegro podobnej suni (allegro wyróżnione) szkoda opłacocych dni a są obserwatorzy Quote
gallegro Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Może zabrzmi to głupio/niezręcznie, ale czy domek był/będzie sprawdzony przed wydaniem suni? Lepiej dmuchać na zimne, szczególnie, że do Tarnowa jest kawał drogi. Jerzy, mam nadzieję, że wykażesz zrozumienie... Quote
malagos Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 gallegro napisał(a):Może zabrzmi to głupio/niezręcznie, ale czy domek był/będzie sprawdzony przed wydaniem suni? Lepiej dmuchać na zimne, szczególnie, że do Tarnowa jest kawał drogi. Jerzy, mam nadzieję, że wykażesz zrozumienie... Z Jerzym jesteśmy w kontakcie telefonicznym, a wizytę przedadopcyjną oboje uważamy za oczywistą ;) Proszę zgłaszać małe czarne sunie! Bo kudłatego biało-czarnego pieska to mam na ulicy, może ktoś chce? Quote
gallegro Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 malagos napisał(a):(...)wizytę przedadopcyjną oboje uważamy za oczywistą ;)(...) W takim razie nie pozostaje nic innego, jak czekanie na info i fotki z nowego domu ;). Quote
anciaahk Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pan Jerzy adoptował już suczkę ze schroniska w Mielcu i jeśli dobrze pamiętam wizyta adopcyjna była, więc domek raczej sprawdzony. O szczegóły możecie pytać agusiazet. Quote
malagos Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Juz jestem w kontakcie z Agusią. domek sprawdzony i polecony. Szukamy transportu z Warszawy do Tarnowa! Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Powodzenia maleńka, niech Ci się szczęści!!! :cool2: Quote
EVA2406 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Czyli przeprowadzka z Kurpi do Małopolski? :lol: Quote
malagos Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Jest transport z Warszawy do Krakowa :multi: Niezawodna jayo i jej małżon Tomek :loveu: Moze w przyszłą środę? Czyli brakuje pomocy na trasie Kraków Tarnów i Krasnosielc Warszawa :razz: Quote
Recommended Posts