emilia2280 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 malagos napisał(a):Dobry pomysł :lol: Isadora zawalona robotą, to kto moze zrobić? Napisz do Kasi (nick : Kasia). Przemila dziewczyna. Mam jej konto to jak sié zgodzi to przeslé jej pieniádze za wyróznienie. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 malagos napisał(a):Dobry pomysł :lol: Isadora zawalona robotą, to kto moze zrobić? Jakby się ktoś nie trafił to może jutro wieczorem dam rade. Quote
malagos Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 :multi: :loveu: A jutro sterylizacja. :cool1: Quote
beam6 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 malagos napisał(a)::multi: :loveu: A jutro sterylizacja. :cool1: Pamiętamy i trzymamy kciuki :loveu: Quote
malagos Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Linusia dziś na głodniaka, zaraz zabieram ją na długi spacerek i jedziemy do Ostrołęki. :cool1: Quote
malagos Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Wróciliśmy. Zabieg udał się, Linka wybudza sie na kocyku w domu. Zapłaciliśmy 170 zl, bo oprócz sterylizacji nasz doktor zajał się jej oczami - to powracajace łzawienie to było grudkowe zapalenia 3 powieki - grudki usunięte, mam podawać krople gentamycynowe 3 razy dziennie. Zaraz jej podam wodę, by w razie chęci miała co pić. Rano wyniosę na siusiu. Strasznie mi żal tych biedaczek po zabiegu, mają takie cierpiące oczy :-( Aha, i Linka waży 7 kg. Już u nas przytyła panienka :) Quote
gallegro Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Młoda, śliczna, "ratlerkowata" sunia. (601919152) - Aukcje internetowe Allegro To się nazywa zdążyć przed północą ;). Quote
beam6 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='gallegro']Młoda, śliczna, "ratlerkowata" sunia. (601919152) - Aukcje internetowe Allegro To się nazywa zdążyć przed północą ;). Suuuper aukcja - Lineczka napewno znajdzie domek :loveu: A propos - jak sie dzisiaj czuje ? Quote
żabusia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jeżeli dobrze liczę finanse Linki na dzień dzisiejszy nie wyglądają źle, bo ma ponad 200 pln. Czyli co najmniej kwietniowy pobyt opłacony, to póki co wspomogę inną biedę, tyle ich jest. Quote
malagos Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Gallegro, wielkie dzieki :p Dziś Linka czuje się dobrze, zeby nie powiedzieć - świetnie. Wielki ukłon w stronę naszego przyjaciela lekarza, po którego operacjach sunie po kilku godzinach chodzą, jedzą, siusiają, aż mi sie to wydaje niewiarygodne! Im młodsza i mniejsza suczka, tyk ta rekonwalescencja trwa krócej - to moje obserwacje. Nawet oczka nie takie krwawe jak wczoraj, tylko nieco załzawione. Apetyt ma, ale na razie dostała 2 małe porcje, i to ryzu z kurczakiem. Quote
xmartix Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zbierzcie ogłoszenia na pierwszą stronę bo nie wiadomo gdzie robić jeszcze Quote
malagos Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Linka ma tylko allegro. O inne ogłoszenia bardzo proszę :oops: Quote
xmartix Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='malagos']Linka ma tylko allegro. O inne ogłoszenia bardzo proszę :oops: ode mnie też ma już dawno http://www.allegro.pl/item594195141_zabrana_z_ulicy_sunia_ratlerka_blaga_o_dom.html :loveu: Quote
malagos Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Xmatrix, nie bardzo się ta strona otwiera :cool1: Sprawdź, proszę... Quote
gallegro Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tak to bywa, kiedy do linku doda się emotkę :razz:. Teraz powinno być dobrze: zabrana z ulicy sunia ratlerka błaga o dom (594195141) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malagos Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dziekuję bardzo za te ogłoszenia! :Rose: A Linusia czuje sie dobrze, brzuszek jeszcze psikamy "sreberkiem", a oczki sa już ładne. Jest taka nieśmiała, a gdy kucnę przy niej, od razu ładuje sie na kolana i przytula, wciskając nos w moja szyję. Jest urocza! Tylko jeszcze musi się oswoić z gwarem, szczekaniem psow, taką codziennością, że jej to nie zagraza, a mozna brać w tym wszystkim udział... Za to ogonek nie jest pod brzuszkiem, ale majta sie na boki, i to nieustannie :p Quote
malagos Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Linusia szuka spokojnego domku! moze być z dziećmi, bo lubi zabawę :roll: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja mam takie 2 Linki . Szczekaczki podwórzowe :evil_lol: Quote
malagos Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Robimy porządki w sadzie i ogrodzie, cała sfora mi pomaga. A że przybyła już na Świeta bokserka mojej siostry, to jest tych łapek i ogonków duuuuużo :evil_lol: W czwartek przyjedzie pani poznać Muszkę. Quote
malagos Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Na razie Linka jest cichutka. W przeciwieństwie do Muchy, Dalii i Nutki. Przy nich nawet bokser obszczekuje przez płot każdego dzieciaka na rowerze :diabloti: Quote
Recommended Posts