Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Dobry pomysł :lol:
Isadora zawalona robotą, to kto moze zrobić?

Napisz do Kasi (nick : Kasia). Przemila dziewczyna. Mam jej konto to jak
sié zgodzi to przeslé jej pieniádze za wyróznienie.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciliśmy.
Zabieg udał się, Linka wybudza sie na kocyku w domu.
Zapłaciliśmy 170 zl, bo oprócz sterylizacji nasz doktor zajał się jej oczami - to powracajace łzawienie to było grudkowe zapalenia 3 powieki - grudki usunięte, mam podawać krople gentamycynowe 3 razy dziennie.
Zaraz jej podam wodę, by w razie chęci miała co pić. Rano wyniosę na siusiu.
Strasznie mi żal tych biedaczek po zabiegu, mają takie cierpiące oczy :-(

Aha, i Linka waży 7 kg.
Już u nas przytyła panienka :)

Posted

Jeżeli dobrze liczę finanse Linki na dzień dzisiejszy nie wyglądają źle, bo ma ponad 200 pln. Czyli co najmniej kwietniowy pobyt opłacony, to póki co wspomogę inną biedę, tyle ich jest.

Posted

Gallegro, wielkie dzieki :p

Dziś Linka czuje się dobrze, zeby nie powiedzieć - świetnie. Wielki ukłon w stronę naszego przyjaciela lekarza, po którego operacjach sunie po kilku godzinach chodzą, jedzą, siusiają, aż mi sie to wydaje niewiarygodne! Im młodsza i mniejsza suczka, tyk ta rekonwalescencja trwa krócej - to moje obserwacje. Nawet oczka nie takie krwawe jak wczoraj, tylko nieco załzawione.
Apetyt ma, ale na razie dostała 2 małe porcje, i to ryzu z kurczakiem.

Posted

Dziekuję bardzo za te ogłoszenia! :Rose:

A Linusia czuje sie dobrze, brzuszek jeszcze psikamy "sreberkiem", a oczki sa już ładne. Jest taka nieśmiała, a gdy kucnę przy niej, od razu ładuje sie na kolana i przytula, wciskając nos w moja szyję. Jest urocza! Tylko jeszcze musi się oswoić z gwarem, szczekaniem psow, taką codziennością, że jej to nie zagraza, a mozna brać w tym wszystkim udział... Za to ogonek nie jest pod brzuszkiem, ale majta sie na boki, i to nieustannie :p

Posted

Robimy porządki w sadzie i ogrodzie, cała sfora mi pomaga. A że przybyła już na Świeta bokserka mojej siostry, to jest tych łapek i ogonków duuuuużo :evil_lol:
W czwartek przyjedzie pani poznać Muszkę.

Posted

Na razie Linka jest cichutka. W przeciwieństwie do Muchy, Dalii i Nutki. Przy nich nawet bokser obszczekuje przez płot każdego dzieciaka na rowerze :diabloti: