Kejciu Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Poproszę numer konta do wpłaty. pięknie dziękuję już wysyłam :) Quote
Kejciu Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 Bardzo dziękuję za wpłaty Bakusiowej 50zł oraz Malwa 50zł Tobi dostał też 200zł z DS Bubusia ( pieska którego znalazłam 13.04.2018 i który jest już w DS ) pięknie dziękujemy za wsparcie :* Quote
Jolanta08 Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Przywitam się z Tobisiem , udanej soboty. Kejciu a moja dyszka doszła ? Quote
Kejciu Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 30 minut temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się z Tobisiem , udanej soboty. Kejciu a moja dyszka doszła ? Tak Jolu już wcześniej dotarła i już od dawna zamieszczona w rozliczeniach ;) dziękujemy :* Quote
Jolanta08 Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 3 godziny temu, Kejciu napisał: Tak Jolu już wcześniej dotarła i już od dawna zamieszczona w rozliczeniach ;) dziękujemy :* Mnie chodzi o maj, ale może jestem ślepa co może być prawdopodobne Quote
Kejciu Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 21 minut temu, Jolanta08 napisał: Mnie chodzi o maj, ale może jestem ślepa co może być prawdopodobne Jolu - to ja jestem ślepa :-) bo nie widziałam na rachunku wpływu za maj :) teraz prześledziłam historię i rzeczywiście jest wpłata bardzo przepraszam za przeoczenie ale tego konta używam prywatnie i mam sporo transakcji więc mi umknęło :( ale już odznaczone :****** Quote
Jolanta08 Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Moja wina też jest bo w opisie nie wpisałam miesiąca Quote
moyogi Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Wklejam dla tych, co jeszcze nie widzieli na fb. Wczoraj rano nad Wwa przechodzily burze, a Tobi boi sie grzmotow. Od poczatku pobytu w DT, mimo schodko-podestow ustawianych przy lozku Samanty, nigdy nie mial ochoty na spanie z czlowiekiem. Mozna wyobrazic sobie jej zaskoczenie, kiedy wczoraj zbudzil ja Wielki Sus Tobisia, ktory po poteznym grzmocie tuz nad nami, postanowil schronic sie pod koldra :) I chyba mu sie to spodobalo... 1 1 Quote
Tyśka) Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Szukał wsparcia w ludziach, których pokochał - super :) Cudowny Tobiś. Wzrok niewiniątka :) Quote
Nesiowata Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Mądrala mała. Dobrze wiedział, gdzie szukać pomocy. Quote
moyogi Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Z ostatniej chwili. Po wczorajszym lozkowaniu dzisiaj przyszla kolej na kanaping :) Tobi mimo zaproszen zawsze trzymal sie swoich poslanek blisko podlogi ale po wczorajszej burzy odkryl nowe mozliwosci. Kurs wchodzenia/ schodzenia po podesciku zaliczony. Ciekawe, czy bedzie korzystal z nowych umiejetnosci :) 1 Quote
b-b Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Misiaczek poczuł,że jest coś lepszego niż jego posłanko :) 1 Quote
uxmal Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 hihihi :) Tobisiu :) Kanapa jest o wiele lepsza niż posłanie :))) 1 Quote
moyogi Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Troche nas nie bylo ale wszystko u nas ok. DT Tobisia wyjechal na tygodniowy urlop, a poniewaz my tez mamy wlasnie urlop, to misio buja sie z nami. Przez najblizszy tydzien pewnie bede Was zanudzac licznymi relacjami :) A po powrocie DT z urlopu, ruszamy z kopyta z szukaniem dla krasnala najlepszego domku pod sloncem. 1 Quote
moyogi Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Cudnie :). I gdzie Tobiś urlopuje? Niestety musielismy przeplanowac troche wojaze bo nie dosc, ze musimy wracac wieczorem do naszych kotelow, to w dodatku misio nie lubi dlugo jechac autem. Takze dzis byl Zalew Zegrzynski - w srodku tygodnia cudnie pusty ;) 2 Quote
konfirm31 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Zdjęcia fantastyczne :), a misiaczek przeuroczy jak zwykle :) Quote
Recommended Posts