Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty Bakusiowej 50zł oraz Malwa 50zł
Tobi dostał też 200zł z DS Bubusia ( pieska którego znalazłam 13.04.2018 i który jest już w DS )

pięknie dziękujemy za wsparcie :*

Posted
30 minut temu, Jolanta08 napisał:

Przywitam się z Tobisiem , udanej soboty. Kejciu a moja dyszka doszła ?

Tak Jolu już wcześniej dotarła i już od dawna zamieszczona w rozliczeniach ;) dziękujemy :*

Posted
3 godziny temu, Kejciu napisał:

Tak Jolu już wcześniej dotarła i już od dawna zamieszczona w rozliczeniach ;) dziękujemy :*

Mnie chodzi o maj, ale może jestem ślepa co może być prawdopodobne cool.gif

Posted
21 minut temu, Jolanta08 napisał:

Mnie chodzi o maj, ale może jestem ślepa co może być prawdopodobne cool.gif

Jolu - to ja jestem ślepa :-) bo nie widziałam na rachunku wpływu za maj :) teraz prześledziłam historię i rzeczywiście jest wpłata  bardzo przepraszam za przeoczenie ale tego konta używam prywatnie i mam sporo transakcji więc mi umknęło :( ale już odznaczone :******

Posted

Wklejam dla tych, co jeszcze nie widzieli na fb. Wczoraj rano nad Wwa przechodzily burze, a Tobi boi sie grzmotow.

Od poczatku pobytu w DT, mimo schodko-podestow ustawianych przy lozku Samanty, nigdy nie mial ochoty na spanie z czlowiekiem. Mozna wyobrazic sobie jej zaskoczenie, kiedy wczoraj zbudzil ja Wielki Sus Tobisia, ktory po poteznym grzmocie tuz nad nami, postanowil schronic sie pod koldra :) I chyba mu sie to spodobalo...

FB_IMG_1527411506110.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Z ostatniej chwili. Po wczorajszym lozkowaniu dzisiaj przyszla kolej na kanaping :)

Tobi mimo zaproszen zawsze trzymal sie swoich poslanek blisko podlogi ale po wczorajszej burzy odkryl nowe mozliwosci. Kurs wchodzenia/ schodzenia po podesciku zaliczony. Ciekawe, czy bedzie korzystal z nowych umiejetnosci :)

FB_IMG_1527415312566.jpg

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Troche nas nie bylo ale wszystko u nas ok. DT Tobisia wyjechal na tygodniowy urlop, a poniewaz my tez mamy wlasnie urlop, to misio buja sie z nami. Przez najblizszy tydzien pewnie bede Was zanudzac licznymi relacjami :)

A po powrocie DT z urlopu, ruszamy z kopyta z szukaniem dla krasnala najlepszego domku pod sloncem. 

IMAG6226-600x800.jpg

IMAG6224-600x797.jpg

IMAG6239-600x800.jpg

IMAG6244-600x800.jpg

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, konfirm31 napisał:

Cudnie :). I gdzie Tobiś urlopuje? 

Niestety musielismy przeplanowac troche wojaze bo nie dosc, ze musimy wracac wieczorem do naszych kotelow, to w dodatku misio nie lubi dlugo jechac autem. Takze dzis byl Zalew Zegrzynski - w srodku tygodnia cudnie pusty ;)

IMAG6252-600x800.jpg

• Like 2