Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
50 minut temu, Nesiowata napisał:

Witaj malutka. Błyśnij choć trochę, bo jakoś ciemnawo za oknem.

Chyba nam Gwiazdka błysnęła, bo za oknem jest już jasno. happy.gifhappy.gif

Dobrego piątku dla wszystkich Gwiazdkowych.

Posted

Tak, najwyraźniej błysnęła, bo i u mnie od kilku godzin jest jasno. Co prawda teraz niebo zaczęło zaciągać się chmurami, ale chyba nie będzie deszczu. Mam taką nadzieję :)

29170328_napitek.jpg.ce7120c662749133bd06ab0270ff880d.jpg

Posted

Witamy się w piątek....trzynastego27.gif  Milusiego piąteczku ,wszystkim życzę ;)  czasem musi popadać, podobno! mruga.giftak mówią działkowicze :)  tylko dlaczego nie w nocy a cały dzień niech świeci słoneczko  :yeye:

Posted

Witaj Gwiazdeczko. Po wczorajszym deszczu spałam jak rex - dopiero budzik postawił mnie na nogi. Dawno już tak nie było. A teraz naprawdę z kopyta ruszy  wszystko co zielone.

Posted

:sloneczko: My słoneczkiem, również się witamy , kolejny piękny weekend przed nami! czas na, spacery, spacerki, póki słoneczko tak pięknie świeci!  Miłej soboty życzę :)

Posted

Witaj błyszczący aniołu. Znów ciemno za oknem. jedynie ptaki buszują, ich śpiew postawił mnie na nogi. Przyjemnie posłuchać, ale mogłoby to być ciut później.

Posted

I tu o śpiewających ptakach... happy.gif Niech śpiewają, Nesiowata, niech śpiewają. Będzie nam póżniej tego śpiewu brakować. 

Spokojnego poniedziałku dla Gwiazdki i Gwiazdkowych. happy.gif

Posted
8 godzin temu, Elisabeta napisał:

I tu o śpiewających ptakach... happy.gif Niech śpiewają, Nesiowata, niech śpiewają. Będzie nam póżniej tego śpiewu brakować.

Bardzo lubię śpiew ptaków, ale dziś akurat już o 4 rano obudził mnie. I to właśnie nie za bardzo mi się podobało.

Posted

W taki kulturalny sposób to ja też poproszę więcej. Aż przyjemnie wyjść za drzwi. 

Ale nowe "ulepszenia" na dogo mi nie odpowiadają.

Miłego dnia dla wszystkich  Szczęścia dla Gwiazdeczki.