Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Wynik badania histopatologicznego ujemny. Nie ma raka :)

- ucięło mi słowo - wydaje ( jutro podmienię )

Wetka obejrzała pysia. Roxi pozwoliła - otworzyłam jej pysia bez problemu. Obie ranki ładnie zagojone, nie ma obrzęków, zaczerwienień. Nie ma też nowych narośli - na szczęście.

100_9420.JPG

100_9431.JPG

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Wszystko  :D    Dziś odsyłam.

Rozi może wstąpisz na mój bazarek z ubrankami i coś wypatrzysz.Dzisiaj kończy się.Ubranka są w BDB stanie co gwarantuję(łatwe,szybkie do zakładania) i ceny umiarkowane.

Link do bazarku w podpisie.

Posted
21 minut temu, Anula napisał:

Rozi może wstąpisz na mój bazarek z ubrankami i coś wypatrzysz.Dzisiaj kończy się.Ubranka są w BDB stanie co gwarantuję(łatwe,szybkie do zakładania) i ceny umiarkowane.

Link do bazarku w podpisie.

Anula, byłam na Twoim bazarku po otwarciu  :)   Kula potrzebuje 26cm długość. Coś tam mam w domu, te nowe zamawiałam, bo mnie skusiła kurtka Roxi, ale dla maciupkich ta babka nie powinna szyć.

Posted
52 minuty temu, rozi napisał:

Anula, byłam na Twoim bazarku po otwarciu  :)   Kula potrzebuje 26cm długość. Coś tam mam w domu, te nowe zamawiałam, bo mnie skusiła kurtka Roxi, ale dla maciupkich ta babka nie powinna szyć.

Ojej to Ty masz takie maciupstwo? Te dwa ubranka co są do kupienia to na pekinka i uważam,że pekinek nie jest duży.

Posted

Takie pytanka dwa:

1. Gdzie te legowiska były kupowane? Czy ta zewnętrzna warstwa jest zdejmowalna? Fajnie wyglądają.

2. Kiedy piesowi trzeba ubierać ubranko? Takie małe to często widzę w ubraniach tzn ratlerki czy yorki, a ten piesek wygląda mi na średniego (z góry przepraszam jeśli pytanie jest głupie ale psa mam dopiero od czerwca i jeszcze nie przerabiałam zimowych problemów)

Posted
4 minuty temu, Patmol napisał:

fajne wypasione legowiska, i poduszeczki są -super to wygląda

Maluchom pasują może przestaną uprawiać sprint, kto pierwszy dopadnie ,)

• Like 1
Posted
24 minuty temu, Joanienka napisał:

Takie pytanka dwa:

1. Gdzie te legowiska były kupowane? Czy ta zewnętrzna warstwa jest zdejmowalna? Fajnie wyglądają.

2. Kiedy piesowi trzeba ubierać ubranko? Takie małe to często widzę w ubraniach tzn ratlerki czy yorki, a ten piesek wygląda mi na średniego (z góry przepraszam jeśli pytanie jest głupie ale psa mam dopiero od czerwca i jeszcze nie przerabiałam zimowych problemów)

https://allegro.pl/uzytkownik/Zockiee?order=m

można zadzwonić i uzgodnić co się chce i dopytać o inne modele

Pokrowce nie są zdejmowane ale można prać w pralce. Wypełniacz taki jak w zabawkach - nie żałowali ,). Łatwo się pierze, szybko schnie i nie zmienia właściwości. Materiał łatwy do utrzymania w czystości.

Ubieram psiaki z krótką sierścią... ,) gdy temperatury spadają do -10 stopni i to tylko na dłuższy spacer. Starsze psiaki, psy niskopienne na czuja, gdy widzę że jest im zimno.

Psiaki po zabiegach mają zakładane kapotki  gdy temperatura około zera. Oziębione rany dłużej się goją

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.11.2018 o 19:48, Moli@ napisał:

Wynik badania histopatologicznego ujemny. Nie ma raka :)

- ucięło mi słowo - wydaje ( jutro podmienię )

Wetka obejrzała pysia. Roxi pozwoliła - otworzyłam jej pysia bez problemu. Obie ranki ładnie zagojone, nie ma obrzęków, zaczerwienień. Nie ma też nowych narośli - na szczęście.

100_9420.JPG

Roxi - uwielbiam Cię!A te łagodne torbiele to muzyka dla ...oczu;)Moli - Ciebie też uwielbiam,no!

• Upvote 1