Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted

Roxi na pierwszym, po przerwie, spacerku. Mróz,  nie ma co snuć się noga za nogą tym bardziej że panienka czuje się dobrze a ranka pod łapką goi się.

100_9198.JPG

100_9201.JPG

100_9206.JPG

100_9211.JPG

100_9216.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
15 minut temu, rozi napisał:

Ma nową obrożę, czy mi się zdaje?

Fajna ta kurtka od uxmal, muszę poszukać linka.

https://allegro.pl/uzytkownik/psiaszafa/dla-psow-ubranka-90054?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_UZSD_Supermarket_Zwierzęta_DSA&ev_adgr=Ubranka - 90054&gclid=EAIaIQobChMIjayN_qLb3gIVQ9iyCh0I1QSzEAAYASAAEgJ4vvD_BwE&gclsrc=aw.ds&order=m

Mamciu ale spostrzegawcza osoba ,)

Roxi obroża została w pokoju a my już ubrane gotowe do startu...chwyciłam inną ,)

Posted
1 minutę temu, bou napisał:

Roxi! Pożycz kurtkę,no pozycz...fajna jest :)Wyglądasz jak milion dolarów.

Zakłada się bez problemu... idealnie zabezpiecza podwozie

Szyta na miarę dla Roxi. Prezent od uxmal :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

Dzięki za link, będę dzwonić i zamawiać  :)

Edit: Już dzwoniłam. Dodatkowo mały golfik mi doszyją i w ogóle wszystko robią, co się chce. Teraz muszę zmierzyć Kulę, to nie jest łatwe.

Posted

Kochani, Roxi dostała wsparcie ze skarpety staruszkowej w kwocie 200 zł, bardzo proszę skarbnika Suni o przesłanie nr konta do asikowskiej, i później potwierdzenie na wątku skarpety, jak dotrą pieniądze. 

• Like 3
Posted

Ranka pod łapką ślicznie się goi, szew suchy, nie ma obrzęku. W pysiu też ok. Oby tak dalej.

Było wyjście do ogrodu..., śniadanie pochłonęła migiem (ryż, marchewka, PIPER)

Pogoda wariuje...przy minus 4 stopniach zaczyna padać deszcz..., nawet drony zmiatały do domu ;( Zapowiada się szklanka nie tylko na drogach ;(

Posted
16 godzin temu, asiuniab napisał:

Kochani, Roxi dostała wsparcie ze skarpety staruszkowej w kwocie 200 zł, bardzo proszę skarbnika Suni o przesłanie nr konta do asikowskiej, i później potwierdzenie na wątku skarpety, jak dotrą pieniądze. 

wielkie dzięki, wieczorem prześlę nr konta :)

Posted
14 minut temu, rozi napisał:

Śliczności nasze. Roxi, nie Aldrumka, choć w zasadzie też. Moli@, zakładasz jednak kaftanik, tylko na dwór, czy w domu też?

Roxi nosi kaftanik non stop. Nie ma dostępu do szwu i nie wysmaruje srebrem legowisk.

Kaftanik jest jedynym zabezpieczeniem, opatrunku już nie ma potrzeby robić

Posted

To świetnie, ale czy śpicie do tej pory?

Powiedz Roxi, że Kula już ma zamówioną kurtkę. Kolor pomarańcz żarówa, na błękitnym polarze, cała ulica padnie  :D

• Like 1
Posted
16 minut temu, rozi napisał:

To świetnie, ale czy śpicie do tej pory?

Powiedz Roxi, że Kula już ma zamówioną kurtkę. Kolor pomarańcz żarówa, na błękitnym polarze, cała ulica padnie  :D

hihihihi :D oj padnie :)

Posted
30 minut temu, rozi napisał:

Nie wygląda na zadowoloną, ona chyba nie lubi takich pompowanych, żaden z moich psów nie lubił.

Musi się przyzwyczaić..., na razie podreptała do siebie ,)

Fakt, wybiera materace nie zapadające się..., wzrok już nie ten i łapki krótkie.

Agusi pasuje ,)

100_9272.JPG

• Like 1
Posted

12.11 stan konta  390,65 zł

wydatek:

badanie histopatologiczne 190 zł

wpłaty:

Darowizna dla Roxi od Domku StałegoKarmelka/Uszatka z miejskich kojców. Pana Kuby i jego żony  50 zł

bakusiowa 150 zł

19.11 stan konta  400,65 zł

Posted

Ależ u się milutko zagląda! nasza Roxunia, naprawdę wygląda ... jak milion dolarów! i wszystkie ciocie kochająceserduszka2.gif , szkoda ,że lajków tak mało!

... i finanse troszeczkę ,podreperowane :)