Tyśka) Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Mikusia na 99% pojedzie w poniedziałek do Łodzi z Szafirkiem :) Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze załapał się na przejazd wtedy koszty by się zmniejszyły :) Jak się cieszę, że Mikusia jedzie do hop! :) Taka zmiana daje nadzieję na to, że to krok ku otwarciu się Mikusi. :) Quote
Bgra Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 No to na drogę jeszcze kilka groszy,poszedł przelew na 70 zł to jeszcze poleci na 30 zł,czyli razem 100 zł od Skarpety Plaskatych :) Quote
b-b Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Zaciskamy, zaciskamy i... nic! :( obleciałam dzisiaj, wszystkie "nasze" wątki i nikt? nic? na żadnym, nikt nie zadzwonił :( Niestety....ludzie chyba jeszcze po tych mrozach nie odtajali. 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jak się cieszę, że Mikusia jedzie do hop! :) Taka zmiana daje nadzieję na to, że to krok ku otwarciu się Mikusi. :) Trzymam za to kciuki i pragnę tego całym sercem! 43 minuty temu, Bgra napisał: No to na drogę jeszcze kilka groszy,poszedł przelew na 70 zł to jeszcze poleci na 30 zł,czyli razem 100 zł od Skarpety Plaskatych :) Bożenko no ja po prostu KOCHAM CIĘ!!! :* Kochani BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! Dziękuję za to, że jesteście, że pocieszacie i za to, że trzymacie kciuki. Mika pojedzie w poniedziałek . Koszt trasy to 530zł Bardzo proszę kto wie gdzie o rozgłoszenie tej trasy Nowa Sół - Łódź, Łódź - Nowa Sól Może jakiś psiaczek lub kotek załapałby się na podróż co pozwoli zmniejszyć nasze koszty. 1 Quote
b-b Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Kochani! Koszt transportu to 530zł. Hania od siebie i Męża dokłada to niego 50zł. Czyli uzbierać musimy 480zł. Pieniążki będą pożyczone z konta psiaczków i oddawane z bazarków zrobionych na cel tego transportu. Deklaracji stałych mamy na dwa psiaczki tylko 190zł. Proszę deklarowiczów o określlenie się czy wpłata ma być dzielona na dwa psiaki czy na konkretnego. Rozliczać teraz będziemy się na dwa hoteliki i musimy mieć jasną sytuację. Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 W tym tygodniu na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty: ................50,00 zł - Besia11 - 5.03. .................20,00 zł - ona03 III - 6.03. .................70,00 zł - Bgra od Skarpety Plaskatych :) - 6.03. .................50,00 zł - elik III - 7.03. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Dnia 5.03.2018 o 17:04, Bgra napisał: Link do Skarpety ...https://www.facebook.com/groups/149826375484915/ 70,00 zł wpłynęło 6.03. na konto psiaczków. Bardzo serdecznie dziękujemy Byłam na fb, ale nie widzę możliwości napisania postu. Proszę o podpowiedź. Quote
Anula Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Może ja wypowiem się za siebie a Bogusik jak wejdzie na wątek to zapewne się też wypowie.Czy jest sens rozdzielania deklaracji?I tak trzeba będzie opłacać dwa hoteliki i nie istotne jest,który psiak pierwszy będzie miał domek a deklaracja pozostanie dalej ta sama z tym,że na jednego psiaka,co zwiększy zasobność psiaka pozostającego w hoteliku. Quote
Tyśka) Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 9 godzin temu, Anula napisał: Może ja wypowiem się za siebie a Bogusik jak wejdzie na wątek to zapewne się też wypowie.Czy jest sens rozdzielania deklaracji?I tak trzeba będzie opłacać dwa hoteliki i nie istotne jest,który psiak pierwszy będzie miał domek a deklaracja pozostanie dalej ta sama z tym,że na jednego psiaka,co zwiększy zasobność psiaka pozostającego w hoteliku. Zgadzam się z Anulą. :) Uważam, że nie trzeba rozdzielać, jeżeli dla Was wspólna sakiewka psiaków nie jest problemem. Quote
b-b Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 10 godzin temu, Anula napisał: Może ja wypowiem się za siebie a Bogusik jak wejdzie na wątek to zapewne się też wypowie.Czy jest sens rozdzielania deklaracji?I tak trzeba będzie opłacać dwa hoteliki i nie istotne jest,który psiak pierwszy będzie miał domek a deklaracja pozostanie dalej ta sama z tym,że na jednego psiaka,co zwiększy zasobność psiaka pozostającego w hoteliku. 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Zgadzam się z Anulą. :) Uważam, że nie trzeba rozdzielać, jeżeli dla Was wspólna sakiewka psiaków nie jest problemem. Dziękuję Anula) Dziękuję Tysiu :) Dla nas nie jest ale chciałam aby sytuacja teraz była jasna i aby darczyńcy mogli się wypowiedzieć. Może ktoś myśli inaczej :) Przecież i tak oba psiaki są pod moją opieką i ich nie zostawię :) 1 Quote
anica Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Zaglądam z życzeniami, Pięknego dnia dla Was ,kochane Kobiety :) Quote
elik Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Także przychodzę życzyć wszystkim Kobietom wszystkiego najlepszego przez wszystkie dni w roku. 1 Quote
Bogusik Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 16 godzin temu, b-b napisał: Dziękuję Anula) Dziękuję Tysiu :) Dla nas nie jest ale chciałam aby sytuacja teraz była jasna i aby darczyńcy mogli się wypowiedzieć. Może ktoś myśli inaczej :) Przecież i tak oba psiaki są pod moją opieką i ich nie zostawię :) Zgadzam się z tym co zostało już wcześniej napisane.Wspólna skarbonka bardziej ułatwia prowadzenie finansów! :) Quote
b-b Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 9 godzin temu, anica napisał: Zaglądam z życzeniami, Pięknego dnia dla Was ,kochane Kobiety :) 8 godzin temu, elik napisał: Także przychodzę życzyć wszystkim Kobietom wszystkiego najlepszego przez wszystkie dni w roku. Szkoda tylko,że mamy swoje święto tylko raz w roku :) 5 godzin temu, Bogusik napisał: Zgadzam się z tym co zostało już wcześniej napisane.Wspólna skarbonka bardziej ułatwia prowadzenie finansów! :) Dziękuję Bogusiu :) Quote
b-b Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Dnia 6.03.2018 o 00:10, b-b napisał: No to mamy wyróżnione 3 ogłoszenia Bobiego: https://www.olx.pl/oferta/bobi-wielokropek-szuka-fajnego-domku-CID103-IDrC3wp.html https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html https://www.olx.pl/oferta/daj-mi-kochajacy-dom-do-konca-moich-dni-bobi-CID103-IDr62HF.html Oby chłopakowi przyniosło to kochający domek :) Niestety z ogłoszeń nadal cisza :( Nie mam już pojęcia gdzie przenieść ogłoszenie szukając domku. Quote
Bogusik Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Bogduniu,przejrzałam te ogłoszenia i Bobi ma zdjęcia,które nie przyciągają oglądających ogłoszenia.Czy ogłoszenia są wyróżniane ? Wiem,że Hania ma teraz naprawdę mało czasu ale jak ogarnie adopcje to poproś o zdjęcia bardziej w bliskiej odległości z człowiekiem,na kanapie w legowisku....Zdjęcia to podstawa do ogłoszeń! Quote
Alaskan malamutte Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 17 minut temu, Bogusik napisał: przejrzałam te ogłoszenia i Bobi ma zdjęcia,które nie przyciągają oglądających ogłoszenia.Czy ogłoszenia są wyróżniane ? Zgadzam sie z toba Bogusiu...zdjęcia nieciekawe...Moje ogloszenie wyróżnione...Jest troche wejść i odkryc telefonu, ale....cisza.... Quote
Alaskan malamutte Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Ogłoszenie na Ostrów Wielkopolski. Może zmienić? https://www.olx.pl/oferta/dom-bez-psa-jest-tylko-zwyklym-mieszkaniem-dlatego-adoptuj-bobika-CID103-IDshSHD.html Quote
elik Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Szkoda tylko,że mamy swoje święto tylko raz w roku :) . . . Dlatego życzyłam Kobietom wszystkiego najlepszego przez wszystkie dni roku :) Quote
elik Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Dnia 7.03.2018 o 11:36, elik napisał: 70,00 zł wpłynęło 6.03. na konto psiaczków. Bardzo serdecznie dziękujemy Byłam na fb, ale nie widzę możliwości napisania postu. Proszę o podpowiedź. Bgra, Przypominam się. Chciałabym potwierdzić, ale nie mogę napisać postu :( Quote
elik Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Wczoraj tj. 8.03. na konto psiaczków wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja III. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 11 minut temu, elik napisał: Otrzymałam fakturę za luty. Przelew Bardzo Elu dziękuję za uregulowanie zaległości :) 5 minut temu, elik napisał: Wczoraj tj. 8.03. na konto psiaczków wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja III. Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękujemy! :) Quote
elik Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Bardzo Elu dziękuję za uregulowanie zaległości :) Bardzo proszę :) Quote
Recommended Posts