Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Mikusia na 99% pojedzie w poniedziałek do Łodzi z Szafirkiem :)

Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze załapał się na przejazd wtedy koszty by się zmniejszyły :)

Jak się cieszę, że Mikusia jedzie do hop! :) Taka zmiana daje nadzieję na to, że to krok ku otwarciu się Mikusi. :)

Posted

No to  na drogę jeszcze kilka groszy,poszedł przelew na 70 zł  to jeszcze poleci na 30 zł,czyli razem 100 zł od Skarpety Plaskatych :)

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

Zaciskamy, zaciskamy i... nic! :(     obleciałam dzisiaj, wszystkie "nasze" wątki i nikt? nic? na żadnym,  nikt nie zadzwonił :(

Niestety....ludzie chyba jeszcze po tych mrozach nie odtajali.

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Jak się cieszę, że Mikusia jedzie do hop! :) Taka zmiana daje nadzieję na to, że to krok ku otwarciu się Mikusi. :)

Trzymam za to kciuki i pragnę tego całym sercem!

43 minuty temu, Bgra napisał:

No to  na drogę jeszcze kilka groszy,poszedł przelew na 70 zł  to jeszcze poleci na 30 zł,czyli razem 100 zł od Skarpety Plaskatych :)

Bożenko no ja po prostu KOCHAM CIĘ!!! :*

Kochani BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!

Dziękuję za to, że jesteście, że pocieszacie i za to, że trzymacie kciuki.

Mika pojedzie w poniedziałek . 

Koszt trasy to 530zł

Bardzo proszę kto wie gdzie o rozgłoszenie tej trasy

Nowa Sół - Łódź, Łódź - Nowa Sól

Może jakiś psiaczek lub kotek załapałby się na podróż co pozwoli zmniejszyć nasze koszty.

• Like 1
Posted

Kochani!

Koszt transportu to 530zł. 

Hania od siebie i Męża dokłada to niego 50zł.

Czyli uzbierać musimy 480zł.

Pieniążki będą pożyczone z konta psiaczków i oddawane z bazarków zrobionych na cel tego transportu.

Deklaracji stałych mamy na dwa psiaczki tylko 190zł.

Proszę deklarowiczów o określlenie się czy wpłata ma być dzielona na dwa psiaki czy na konkretnego.

Rozliczać teraz będziemy się na dwa hoteliki i musimy mieć jasną sytuację.

Posted

W tym tygodniu na konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty:

................50,00 zł   -  Besia11   -  5.03.

.................20,00 zł   -  ona03 III  -  6.03.

.................70,00 zł   -  Bgra  od Skarpety Plaskatych :) -  6.03.

.................50,00 zł   -  elik   III  -  7.03.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a9b184cf403c_kwiatki6.gif.413bf0bb959306b1e28f2d522d2f162c.gif

Posted

Może ja wypowiem się za siebie a Bogusik jak wejdzie na wątek to zapewne się też wypowie.Czy jest sens rozdzielania deklaracji?I tak trzeba będzie opłacać dwa hoteliki i nie istotne jest,który psiak pierwszy będzie miał domek a deklaracja pozostanie dalej ta sama z tym,że na jednego psiaka,co zwiększy zasobność psiaka pozostającego w hoteliku.

Posted
9 godzin temu, Anula napisał:

Może ja wypowiem się za siebie a Bogusik jak wejdzie na wątek to zapewne się też wypowie.Czy jest sens rozdzielania deklaracji?I tak trzeba będzie opłacać dwa hoteliki i nie istotne jest,który psiak pierwszy będzie miał domek a deklaracja pozostanie dalej ta sama z tym,że na jednego psiaka,co zwiększy zasobność psiaka pozostającego w hoteliku.

Zgadzam się z Anulą. :) Uważam, że nie trzeba rozdzielać, jeżeli dla Was wspólna sakiewka psiaków nie jest problemem.

Posted
10 godzin temu, Anula napisał:

35 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Zgadzam się z Anulą. :) Uważam, że nie trzeba rozdzielać, jeżeli dla Was wspólna sakiewka psiaków nie jest problemem.

Dziękuję Anula)

Dziękuję Tysiu :)

Dla nas nie jest ale chciałam aby sytuacja teraz była jasna i aby darczyńcy mogli się wypowiedzieć. 

Może ktoś myśli inaczej :)

Przecież i tak oba psiaki są pod moją opieką i ich nie zostawię :)

• Upvote 1
Posted
16 godzin temu, b-b napisał:

Dziękuję Anula)

Dziękuję Tysiu :)

Dla nas nie jest ale chciałam aby sytuacja teraz była jasna i aby darczyńcy mogli się wypowiedzieć. 

Może ktoś myśli inaczej :)

Przecież i tak oba psiaki są pod moją opieką i ich nie zostawię :)

Zgadzam się z tym co zostało już wcześniej napisane.Wspólna skarbonka bardziej ułatwia prowadzenie finansów! :)

Posted
9 godzin temu, anica napisał:

Zaglądam z życzeniami, Pięknego dnia dla Was ,kochane Kobiety :)

images?q=tbn:ANd9GcSBcoHA4nQCk5aSdTPayYr

8 godzin temu, elik napisał:

Także przychodzę życzyć wszystkim Kobietom wszystkiego najlepszego

przez wszystkie dni w roku.

bukiet-8-marca.gif.f5527fa8a872a1d4e88682f39bc1856d.gif

Szkoda tylko,że mamy swoje święto tylko raz w roku :)

5 godzin temu, Bogusik napisał:

Zgadzam się z tym co zostało już wcześniej napisane.Wspólna skarbonka bardziej ułatwia prowadzenie finansów! :)

Dziękuję Bogusiu :)

Posted
Dnia 6.03.2018 o 00:10, b-b napisał:

Niestety z ogłoszeń nadal cisza :(

Nie mam już pojęcia gdzie przenieść ogłoszenie szukając domku.

Posted

Bogduniu,przejrzałam te ogłoszenia i Bobi ma zdjęcia,które nie przyciągają oglądających ogłoszenia.Czy ogłoszenia są wyróżniane ? Wiem,że Hania ma teraz naprawdę mało czasu ale jak ogarnie adopcje to poproś o zdjęcia bardziej w bliskiej odległości z człowiekiem,na kanapie w legowisku....Zdjęcia to podstawa do ogłoszeń!

Posted
17 minut temu, Bogusik napisał:

przejrzałam te ogłoszenia i Bobi ma zdjęcia,które nie przyciągają oglądających ogłoszenia.Czy ogłoszenia są wyróżniane ?

Zgadzam sie z toba Bogusiu...zdjęcia nieciekawe...Moje ogloszenie wyróżnione...Jest troche wejść i odkryc telefonu, ale....cisza....

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Szkoda tylko,że mamy swoje święto tylko raz w roku :)

. . .

Dlatego życzyłam Kobietom wszystkiego najlepszego przez wszystkie dni roku  :)

Posted
Dnia 7.03.2018 o 11:36, elik napisał:

70,00 zł wpłynęło 6.03. na  konto psiaczków.  Bardzo serdecznie dziękujemy5a9fbff267c0e_kwiatki2.gif.ec4cc4096dacdae87f4a07dc5cd65908.gif

Byłam na fb, ale nie widzę możliwości napisania postu. Proszę o podpowiedź.

Bgra, Przypominam się. Chciałabym potwierdzić, ale nie mogę napisać postu :(

Posted

Wczoraj tj. 8.03. na konto psiaczków wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja III.

5aa24a69688d0_kwiatki7.gif.de956f586cc1fd71cd77be4cd422a4b5.gif

Posted
11 minut temu, elik napisał:

Otrzymałam fakturę za luty.

5aa248bdaf93c_Mikaf-ra.png.d5def5a3170ee3999068de3cef45dea8.png

Przelew

Mika.png.49672a9e02a44dc226c0e3f0db30ee33.png

Bardzo Elu dziękuję za uregulowanie zaległości :) kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142

5 minut temu, elik napisał:

Wczoraj tj. 8.03. na konto psiaczków wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja III.

5aa24a69688d0_kwiatki7.gif.de956f586cc1fd71cd77be4cd422a4b5.gif

Dziękujemy! :)kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0133