Jo37 Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 Pora chyba ruszać z ogłoszeniami. Poprosiłam Kasię, żeby wypunktowała zalety i wady Klary. Quote
Murka Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Klara słyszy! Reaguje już na cmokanie, wołanie itd. widać jak delikatnie strzyże uszami:) Nie wiem, czy to zasługa zakrapiania uszu, czy obycia z człowiekiem (być może i to, i to), ale grunt, że teraz jest to bardzo kontaktowy, wesoły, przyjacielski pies uwielbiajacy pieszczoty. Ogon niemal wciąż w ruchu:) sunia bardzo się zmieniła, to sama radosc patrzeć na nią. Jutro lub pojutrze porobie suni fotki pod ogłoszenia i napiszę o suni max info. 3 Quote
Jo37 Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 Bardzo dziękuję. Oby znalazł się dla Klary dobry dom. Quote
b-b Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Proszę o podesłanie na PW do elik danych do przelewu. Teoś znalazł już swój domek a ja chciałam skromne 100zł dać Klarze 2 Quote
Nadziejka Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Klaruniu jak dobrze kochana i ciesze raduje ze wszytkiego i ze jestes u Mureczkow Ciocia Jo jeszcze rozliczam bazarek Quote
uxmal Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 19 godzin temu, Murka napisał: Klara słyszy! Reaguje już na cmokanie, wołanie itd. widać jak delikatnie strzyże uszami:) Rewelacyjna wiadomość :)) Bardzo się cieszę Quote
elik Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Dnia 27.01.2018 o 00:45, b-b napisał: Proszę o podesłanie na PW do elik danych do przelewu. Teoś znalazł już swój domek a ja chciałam skromne 100zł dać Klarze Bardzo proszę o nr konta do wpłaty dla suni :) Quote
Tola Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 7 godzin temu, elik napisał: Bardzo proszę o nr konta do wpłaty dla suni :) Trzeba będzie chyba trochę poczekać, suczka Jo37 jest sparaliżowana, walczą o nią:( Quote
Tola Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Piękne zdjęcia, idealne do ogłoszeń; Klara rewelacja:) Quote
Murka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Zalizany na śmierć kot:) Koty nie chciały pozować za bardzo, bo Klara traktowała je chyba jak szczeniaki i lizała namolnie od głowy do ogona:) 1 Quote
Tyśka) Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Wow! cuuuudne zdjęcia! Klara - sunia idealna :) Quote
Murka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Klara w ogóle jest trochę namolna wobec wszystkiego co ma futro:) Macha przy tym ogonem, ale psiaki się nieco tych pieszczot obawiają:) 1 Quote
Murka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Klara w domu czuje się dość dobrze, weszła bez problemu. Jest bardzo wszystkiego ciekawska, węszy i włazi w każdy kąt. Po dłuższej chwili zrobiło się jej chyba za ciepło i chciała wyjść przez drzwi balkonowe (nie wiedziała, co to szyba...). Na fotkach wygląda jakby cały czas leżała na kanapie, ale w rzeczywistości nie mogła na niej wysiedzieć spokojnie, tak ją wszytko interesowało. Do fotek musiałam ją podsadzać, ale jak pojawił się na kanapie kot to sama wlazła, żeby go wywąchać i wylizać:) Trochę info o suni do ogłoszeń: Klara jest bardzo łagodna, bardzo lubi kontakt z człowiekiem, pieszczoty. W pierwszym kontakcie troszkę jest nieśmiała, ale szybko się przełamuje. Jest delikatna, nie jest nachalna wobec ludzi. Myślę, że spokojnie można ją polecić do domu z dziećmi. Jest przyjazna wobec innych psów, także suczek i kotów. Tylko w pierwszym kontakcie jest nieco namolna (obwąchuje i liże) - nie wszystkie zwierzaki to lubią, ale na prychanie, syczenie czy nawet pacanie łapą przez koty Klara w ogóle nie reaguje:) Sunia potrafi ładnie chodzić na smyczy. Z czystością nie powinno być problemu, bo choć wpadki się jej jeszcze zdarzają, to generalnie stara się załatwiać na spacerach. Klara jest grzeczna i już często przybiega na zawołanie. Jeszcze się zdarza, że jest czymś zaaferowana, np. węszy intensywnie i nie reaguje, ale nie ma się co dziwić po tylu latach w schronisku. Nie ma tendencji do niszczenia, gryzienia jakichś rzeczy, na razie nie interesuje się zabawkami. Zastanawiałam się czy sunia ma jakieś wady... ja na razie żadnych nie widzę. Chyba tylko jej wiek... Quote
Tola Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Havaneczko - spróbujesz stworzyć tekścik dla Klary i trochę ogłoszeń? Trzeba jakoś pomóc JO37, ma teraz ciężki czas:( A zdjęć jest sporo, starczy i dla mnie... Quote
b-b Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Trzeba będzie chyba trochę poczekać, suczka Jo37 jest sparaliżowana, walczą o nią:( to niestety jak zawsze nierówna walka ALE TRZYMAM KCIUKI! Quote
Nesiowata Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Piękne zdjęcia Klary. Modelka super. 1 Quote
uxmal Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 To chyba metamorfoza roku 2018. Ona nie ma tylu lat ile jest na metryczce. Ona narodziła się na nowo. 2 Quote
Tola Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 21 minut temu, b-b napisał: to niestety jak zawsze nierówna walka ALE TRZYMAM KCIUKI! Trzymajmy. Są teraz suni bardzo potrzebne:( Quote
Recommended Posts