MALWA Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 1 godzinę temu, wiolhelm170 napisał: Trzymam kciuki,żeby ktoś zadzwonił. Dziekuje :) Quote
Tyśka) Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 2 godziny temu, anica napisał: coś dzisiaj za Tyś(ką) biegam Ojej, a ja teraz za Tobą :) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 12 godzin temu, anica napisał: I ja też! coś dzisiaj za Tyś(ką) biegam 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ojej, a ja teraz za Tobą :) Dzien dobry ! To dzisiaj ja za Wami. :) Quote
kikou Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 A Nelinka byla bardzo niegrzeczna. Mamy dwie kotki. Kotki chodzą sobie wolno, sa przyzwyczajone do psiaków, w domu chodzą bardziej "górą" czyli po meblach parapetach bo wiedzą ze psiaki lubia je czasem pogonić. Ostatnio jedna kicia skoczyła tak niefortunnie ze zaczepila sie łapką o furtkę, nie mogla jej wyjąć. Nela skoczyła z furią na Franczeskę, jak na polowaniu, jakby naprawde chciała zagryźć. Doskoczyłam i odpuściła ale w pysiu miała pelno kociej sierści. Kot przerażony dwa dni nie przyszedl nawet na obiad. :-( Czyli raczej nie polecamy do domu z malymi zwierzakami. Quote
Tyśka) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 O kurcze... a to niedobrota z niej wychodzi... :( Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 6 godzin temu, kikou napisał: A Nelinka byla bardzo niegrzeczna. Mamy dwie kotki. Kotki chodzą sobie wolno, sa przyzwyczajone do psiaków, w domu chodzą bardziej "górą" czyli po meblach parapetach bo wiedzą ze psiaki lubia je czasem pogonić. Ostatnio jedna kicia skoczyła tak niefortunnie ze zaczepila sie łapką o furtkę, nie mogla jej wyjąć. Nela skoczyła z furią na Franczeskę, jak na polowaniu, jakby naprawde chciała zagryźć. Doskoczyłam i odpuściła ale w pysiu miała pelno kociej sierści. Kot przerażony dwa dni nie przyszedl nawet na obiad. :-( Czyli raczej nie polecamy do domu z malymi zwierzakami. Uuuuuuii, s to sie Nela popisala..... Dobrze, ze Franczeska uszla z zyciem Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Miłej niedzieli dla Neluni i wszystkich ją Odwiedzających :) Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Zmieniłam Nelci ogłoszenie na Poznań:https://www.olx.pl/oferta/spokojna-slodka-mala-nela-CID103-IDr5tQz.html Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam Nelci ogłoszenie na Poznań:https://www.olx.pl/oferta/spokojna-slodka-mala-nela-CID103-IDr5tQz.html Nelunia ma co nieco kasy może przydałoby się wyróżnienie Neluni :) Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Nelunia ma co nieco kasy może przydałoby się wyróżnienie Neluni :) Bardzo dobry pomysł :) Może kikou znajdzie chwilkę i też dorobi jej takich ładnych zdjęć jak Gwiazdce? Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Bardzo dobry pomysł :) Może kikou znajdzie chwilkę i też dorobi jej takich ładnych zdjęć jak Gwiazdce? Agnieszko, czy mogę wyróżnić ogłoszenie Neluini ? Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Miłej niedzieli dla Neluni i wszystkich ją Odwiedzających :) Dziekuje i wzajemnie ! Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Zmieniłam Nelci ogłoszenie na Poznań:https://www.olx.pl/oferta/spokojna-slodka-mala-nela-CID103-IDr5tQz.html Tysiu dziekuje :) Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 51 minut temu, elik napisał: Nelunia ma co nieco kasy może przydałoby się wyróżnienie Neluni :) 47 minut temu, elik napisał: Agnieszko, czy mogę wyróżnić ogłoszenie Neluini ? Oczywiscie, ze mozna, a nawet trzeba :) Quote
MALWA Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 48 minut temu, Tyś(ka) napisał: Może kikou znajdzie chwilkę i też dorobi jej takich ładnych zdjęć jak Gwiazdce? Mam nadzieje, ze i Nela pojaze nam sie w wiosennej odslonie :) Quote
elik Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Wyróżnienie ogłoszenia Neluni na Poznań. Przelew. mBank zmienił szatę graficzną i zamiast czarnego, teraz jest białe tło. Quote
Tyśka) Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Trzymam kciuki za odzew na ogłoszenie :) Skoro Jelenia Góra była niewypałem i dzwonili sami niepoważni ludzie... to może Poznaniacy są bardziej poważni :) Quote
Recommended Posts