Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, anecik napisał:

Właśnie chciałam napisać że już się kochają :) Może poproszę kiyoshi żeby wstawiła zdjęcie.

Super wiedziałam że tak będzie:)

Posted
17 minut temu, kiyoshi napisał:

to chyba Figa:)

PART_1515254654383_Zdj_cie15640.jpg

Dziękuję Izuniu. Jakoś się muszę nauczyć wstawiać zdjęcia z mms :)

Tak to Figa i kotecek.

Posted
31 minut temu, kiyoshi napisał:

to chyba Figa:)

PART_1515254654383_Zdj_cie15640.jpg

he he he Nieźle :)  Albo Figa jest taka mała, albo kotecek taki duży, że oboje prawie tej samej wielkości :)

Posted
13 minut temu, anecik napisał:

Dziękuję Izuniu. Jakoś się muszę nauczyć wstawiać zdjęcia z mms :)

. . .

Trzeba MMSa zapisać w pamięci telefonu - klikasz w zdjęcie i na dole pojawiają się opcje m.in. "Zapisz". Zapisujesz, a potem to już normalnie przegrywanie zdjęć z telefonu.

Posted

Tu są wpłaty :  MALWA: 150 zł, Renatka_s: 20 z, Tianku: 20 zł , helli: 100 zł , Madie: 150 zł

Napiszę do Ofiarodawczyń  z pytaniem czy zgadzają się na rozdysponowanie pieniędzy zgodnie z prośba MALWY:

przeniesienie pozostałych po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka MALWY. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. 

Posted
Dnia 10.01.2018 o 19:56, Aldrumka napisał:

Tu są wpłaty :  MALWA: 150 zł, Renatka_s: 20 z, Tianku: 20 zł , helli: 100 zł , Madie: 150 zł

Napiszę do Ofiarodawczyń  z pytaniem czy zgadzają się na rozdysponowanie pieniędzy zgodnie z prośba MALWY:

przeniesienie pozostałych po szczeniakach 122 zl na Ige z banerka MALWY. Ona ma tylko 100 zl deklaracji stalych, a PDT kosztuje 300 zl. 

Dziekuje za napisanie mojego apelu do ofiarodawcow. 

Posted
41 minut temu, Aldrumka napisał:

Komu przelać pozostałości ? To zamknę skarbiec i idę skarbnikować do staruszki od Tyski :)

Zaraz podam na pw dane elik, która jest skarbnikiem Igi.

Posted

Rozmawiałam dziś z Panią Kasią. Figa elegancko zostaje w domu, nie robi niespodzianek i pięknie umie podawać łapkę. Z Panem wszystko w porządku - jedynie jak jest na ogrodzie to nie przychodzi jak Pan ją woła. Przychodzi po prostu sama. Super nam się dziewczynka udała :)

Posted
7 minut temu, Liszka23 napisał:

Super Figuńka wiedziałam że dasz sobie radę.Dzielna dziewczynka.:)

Tak czekałam na Was :) I jak tam Foksik?