Elisabeta Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jestem, Beniu, jestem. A gdzie bym miała być o tej porze?... 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniu - wkrótce zacznie się nowy i oby wiosenny dzień. Chociaż ciągle straszą powrotem zimy. Nesiowata, damy radę. Zawsze straszą... Dobrego dnia Wszystkim. 1 Quote
elik Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniu - wkrótce zacznie się nowy i oby wiosenny dzień. Chociaż ciągle straszą powrotem zimy. Witaj Nesiowata :) My się zimy nie boimy :) Zwłaszcza, gdy za pasem wiosna ;) 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, Beniu, jestem. A gdzie bym miała być o tej porze?... Nesiowata, damy radę. Zawsze straszą... Dobrego dnia Wszystkim. No i bardzo dobrze, że jesteście :) Benia bardzo serdecznie dziękuje wszystkim swoim Fankom za wsparcie Dobrego dnia :) 1 Quote
b-b Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Witajcie! :) I ja życzę miłego, słonecznego dnia :) Dla Beniusi głaski zostawiam:* Quote
anica Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 I ja się przywitam :) i jeszcze ,szczęśliwego trzynastego, serdecznie życzę 1 Quote
elik Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Witajcie! :) I ja życzę miłego, słonecznego dnia :) Dla Beniusi głaski zostawiam:* Witaj u Benuli :) Za głaski dziękujemy, miłego dnia życzymy :) 2 godziny temu, anica napisał: I ja się przywitam :) i jeszcze ,szczęśliwego trzynastego, serdecznie życzę Witamy, witamy i do następnej wizyty zapraszamy :) Quote
Havanka Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ja również zaglądam do Benitki i zostawiam wszystkim buziaczki i życzenia udanego dnia. 1 Quote
elik Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Dzisiaj tj. 13.03. na konto Beni wpłynęła kwota .30,00 od helli - deklaracja na III Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Dzień dobry, Beniu. Zaraz przyjdzie tu kochana Nesiowata, bo gdzieś mi już mignęła na Dogo. Spokojnego dnia dla wszystkich Przyjaciół naszej Benitki. Quote
Nesiowata Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 43 minuty temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniu. Zaraz przyjdzie tu kochana Nesiowata, bo gdzieś mi już mignęła na Dogo. Spokojnego dnia dla wszystkich Przyjaciół naszej Benitki. No i przyszła, chociaż trochę później niż zwykle. Zabawialamsię z kurami i jakos zeszło. A fajnied wyglądają w taki spokojny i w miarę ciepły poranek. Czasem staję i obaserwuję ich wyście z kurnika. Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nesiowata, tak ładnie napisałaś, że sama chętnie popatrzyłabym sobie na Twoje kurki o poranku. One na pewno potrafią się pięknie cieszyć każdym nowym dniem... Ciekawe, czy nasza Benia pogoniłaby kury?... Quote
Nesiowata Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 29 minut temu, Elisabeta napisał: Nesiowata, tak ładnie napisałaś, że sama chętnie popatrzyłabym sobie na Twoje kurki o poranku. One na pewno potrafią się pięknie cieszyć każdym nowym dniem... Ciekawe, czy nasza Benia pogoniłaby kury?... Raczej nie ryzykowałabym. Wystarczy mi Lala, która, niestety, na podwórku musi być na smyczy, jeśli kury chodzą. Neska też nie od tego, chociaż w znacznie mniejszym stopniu i teraz smycz już nie jest konieczna. Quote
elik Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Beniu. Zaraz przyjdzie tu kochana Nesiowata, bo gdzieś mi już mignęła na Dogo. Spokojnego dnia dla wszystkich Przyjaciół naszej Benitki. 3 godziny temu, Nesiowata napisał: No i przyszła, chociaż trochę później niż zwykle. Zabawialamsię z kurami i jakos zeszło. A fajnied wyglądają w taki spokojny i w miarę ciepły poranek. Czasem staję i obaserwuję ich wyście z kurnika. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Raczej nie ryzykowałabym. Wystarczy mi Lala, która, niestety, na podwórku musi być na smyczy, jeśli kury chodzą. Neska też nie od tego, chociaż w znacznie mniejszym stopniu i teraz smycz już nie jest konieczna. Rozkoszuję się Waszymi słowami i sielanką, jaka z nich wypływa. Jest sielsko, anielsko Podobnie, jak Nesiowata, myślę, że Benia pogoniłaby ptactwo, bo małe pieski lubią gonić to, co przed nimi ucieka. Wyraźnie sprawia im to przyjemność, dodatnio ładuje ich ego. Jednak jest ktoś, kto się ich boi :) Quote
elik Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Bardzo miłej środy wszystkim odwiedzającym Benulę Quote
anica Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 i ja się przyłączę do ekipy, miło witających dzionek! Quote
elik Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 2 minuty temu, anica napisał: i ja się przyłączę do ekipy, miło witających dzionek! Witaj Aniu :) Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Raczej nie ryzykowałabym. Wystarczy mi Lala, która, niestety, na podwórku musi być na smyczy, jeśli kury chodzą. Neska też nie od tego, chociaż w znacznie mniejszym stopniu i teraz smycz już nie jest konieczna. 2 godziny temu, elik napisał: Podobnie, jak Nesiowata, myślę, że Benia pogoniłaby ptactwo, bo małe pieski lubią gonić to, co przed nimi ucieka. Wyraźnie sprawia im to przyjemność, dodatnio ładuje ich ego. Jednak jest ktoś, kto się ich boi :) No nie wiem, nie wiem... Moja sunia bała się trzy lata temu wychodzić na własny balkon, bo tam siedział potwór, czyli gołębica czekająca na jajo. Siedziała prawie całe lato z przerwami. Chyba sześć razy się szykowała, a jaja nie było. Ale moja biedulka tylko zaglądała, patrzyła w bok tam, gdzie było gniazdo i wycofywała się. Muszę przyznać, że we wzroku gołębicy było coś budzącego respekt. A nad balkonem czuwał przyszły ojciec w dodatku... A co by było, gdyby moja psinka zobaczyła tam groźną kurę, a na dachu koguta ? A tym bardziej nasza delikatna, strachliwa Benia? Quote
elik Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: No nie wiem, nie wiem... Moja sunia bała się trzy lata temu wychodzić na własny balkon, bo tam siedział potwór, czyli gołębica czekająca na jajo. Siedziała prawie całe lato z przerwami. Chyba sześć razy się szykowała, a jaja nie było. Ale moja biedulka tylko zaglądała, patrzyła w bok tam, gdzie było gniazdo i wycofywała się. Muszę przyznać, że we wzroku gołębicy było coś budzącego respekt. A nad balkonem czuwał przyszły ojciec w dodatku... A co by było, gdyby moja psinka zobaczyła tam groźną kurę, a na dachu koguta ? A tym bardziej nasza delikatna, strachliwa Benia? Biedna sunia gołąbka/potwora się bala :( Moja Kikunia bała się sztucznego kruka postawionego na balkonie w sąsiednim budynku i fruwających wstążek, ale gołąbków się nie boi i notorycznie przegania wszystkie, które znajda się w zasięgu jej wzroku. Muszę jednak przypomnieć, że na początku jej pobytu nas, to nawet trawki się bała, a co dopiero ptaszków. Quote
b-b Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Witaj Benitko! Witajcie Dziewczyny :) Miałam dzisiaj ciężki dzień...mam nadzieję, że tylko ja :) Quote
elik Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Witaj Benitko! Witajcie Dziewczyny :) Miałam dzisiaj ciężki dzień...mam nadzieję, że tylko ja :) Chciałabym móc przytaknąć, ale niestetyy... A na dobranoc dwa zdjątka naszej panienki I takie umizgi z Tobisiem :) 1 Quote
Elisabeta Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Lubię takie miłe niespodzianki na początek dnia... Fotki naszej Beni kochanej. Na pierwszej wygląda trochę jak mały psi wampirek co prawda, ale i tak jest cudna. Dobrze, że ma tam swojego Tobisia... Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. Eliku i b-b, zwłaszcza Wam tego chyba trzeba po wczorajszym ciężkim... 1 Quote
b-b Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 8 minut temu, Elisabeta napisał: Eliku i b-b, zwłaszcza Wam tego chyba trzeba po wczorajszym ciężkim... Dziękuję Elisabeta :* Również życzę miłego dnia. Dnia bez nerwów. I samych miłych ludzi w koło:) Benitko ślicznotko buziaki :) 1 Quote
Nesiowata Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Witaj Beniu. Niestety - wcześniej maiłam problem z dogomanią. Najzwyczajniej w świecie nie mogłam pisać. I nagle teraz wszystko wróciło do poprzedniego stanu. Chyba jednak cuda tu się dzieją. 1 Quote
elik Posted March 15, 2018 Author Posted March 15, 2018 Witam Was kochane Dziewczynki To wspaniałe, mieć taką przystań, oazę spokoju i życzliwości. Dziękuję Wam bardzo A Bania faktycznie na pierwszym zdjęciu, przez te świecące ślepeczka, wygląda jak psi wampirek, ale i tak jest urocza Quote
Recommended Posts