elik Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 3 minuty temu, Nesiowata napisał: A może Lady? Hmmmm wydaje mi się, że pasowałoby do niej imie miłe, czułe Quote
Nesiowata Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Hmmmm wydaje mi się, że pasowałoby do niej imie miłe, czułe Ana już wkrótce będzie wspaniała kocią damą. Quote
elik Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 41 minut temu, Nesiowata napisał: Ana już wkrótce będzie wspaniała kocią damą. A wiesz :) Ana, Anulka, Anusia... całkiem mi się podoba :) Quote
Tyśka) Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Moja kocia Księżniczka w papierach miała Renee, po domowemu była Zdrapką, a u nas i tak reagowała tylko na Księżniczka :))) Ewentualnie Księżniczka Draputek. Mój kocurek, gdy do mnie jechał jako kotka (;) ) miał nazywać się Hana - czyli po jap. kwiatuszek - to tak ku pamięci kotce, którą znalazłam w lesie jako żywy trup i przegrała walkę o życie... No ale ja zawsze długo myślę nad imionami ;) 1 Quote
Nesiowata Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 22 godziny temu, elik napisał: A wiesz :) Ana, Anulka, Anusia... całkiem mi się podoba :) A miało być Ona. Witamy wszystkich w sobotę i życzymy dnia pełnego spokojnego relaksu. Szkoda, że sobie nie mogę tego załatwić. Prawdopodobnie dziś dojedzie jeszcze trochę drzewa, które trzeba będzie sprzątnąć. Tym razem jednak mniej i to jest jakieś pocieszenie. Ale od kilku dni zapowiadają u nas przelotne opady, jak do dziś ich nie było. Przy moim szczęściu pewnie dziś prognoza okaże się trafiona. A jeszcze z Lalą trzeba jechać do szczepienia. I znów będzie cyrk, pazurki urosły. Muszę wykorzystać dzisiejszy dzień, akurat brat ma wolne. Ja tam nie mam żadnych szans na utrzymanie tego diablątka. 2 Quote
Elisabeta Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Zaglądam i dobrej soboty życzę wszystkim kochanym Fankom Beni. 1 Quote
Nesiowata Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Witamy wszystkich w niedzielny poranek. Trochę później, ale za to już prawie zupełnie widno. I chociaż wilgotno to jednak ciepło. Drzewa nie udało mi się sprzątnąć całkowicie, ale jest przykryte i nic mu si.ę nie stanie. W końcu przecież diabeł mi kości nie narobił, kręgosłup oszczędzać trzeba. A robota nie zając. A może jakieś wieści o Beni? Quote
elik Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 4 minuty temu, Nesiowata napisał: kręgosłup oszczędzać trzeba. A robota nie zając. Jedno i drugie święta racja! :) Od Beni wieści niet, ale dostałam kolejne zdjęcie kociego oseska. Ana :) jest coraz większa, ale jeszcze nie je samodzielnie. Quote
Nesiowata Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 19 minut temu, elik napisał: Jedno i drugie święta racja! :) Od Beni wieści niet, ale dostałam kolejne zdjęcie kociego oseska. Ana :) jest coraz większa, ale jeszcze nie je samodzielnie. Ważne, że je. Sposób już nieważny. Śliczna szczęściara. Quote
elik Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Jedno i drugie święta racja! :) Od Beni wieści niet, ale dostałam kolejne zdjęcie kociego oseska. Ana :) jest coraz większa, ale jeszcze nie je samodzielnie. Zorientowałam się, że nie to zdjęcia chciałam wkleić, już jak posłałam post na wątek. Zobaczyłam co posłałam i wiedziałam, że to nie to zdjęcie, ale już nie miałam czasu, żeby wkleić właściwe, to aktualne :) Bardzo proszę, to zdjęcie przedstawia aktualną Anę. 1 Quote
Nesiowata Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Szczęśliwe kociątko, rośnie w oczach. Witamy wszystkich w FK. A Beni życzymy dalszego równie bezproblemowego życia u boku właściwych ludzi. Drewno mam wreszcie sprzątnięte - zima już nam niestraszna. A czas pokaże jaka będzie. A poranki i wieczory już chłodne, czuć zbliżającą się nieuchronnie jesień. Chociaż w dzień jest przyjemnie. Spokojnego dnia wszystkim! Quote
elik Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Szczęśliwe kociątko, rośnie w oczach. Myślę, że za tydzień już będzie gotowa do samodzielnego życia. Będzie miała o0koło 6 tygodni. Co radzisz Tysiu, kiedy będzie można zabrać ja od mamki? Quote
elik Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Drewno mam wreszcie sprzątnięte - zima już nam niestraszna. A czas pokaże jaka będzie. A poranki i wieczory już chłodne, czuć zbliżającą się nieuchronnie jesień. Drewno zniesione, słoiki zakręcone, można czekać na zimę :) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: A poranki i wieczory już chłodne, czuć zbliżającą się nieuchronnie jesień. Chociaż w dzień jest przyjemnie. Spokojnego dnia wszystkim! A jeszcze tak niedawno narzekaliśmy na upały :) Spokojnego :) Quote
elik Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Wszystkim miłym BenioFankom życzę 1 Quote
Elisabeta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Drewno zniesione, słoiki zakręcone, można czekać na zimę :) A jeszcze tak niedawno narzekaliśmy na upały :) Zawsze jest na co narzekać. I będziemy tu sobie narzekać... Spokojnego poniedziałku dla wszystkich Fanek Beni. 1 Quote
elik Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 34 minuty temu, Elisabeta napisał: Zawsze jest na co narzekać. I będziemy tu sobie narzekać... Masz rację! Gdzieś trzeba dać upust swoim troskom, złościom, smutkom :) A gdzie, jak nie tu? 1 Quote
Nesiowata Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Witamy wszystkich we wtorek. trochę później, ale dni coraz krótsze, coraz później rozwidnia się i człowiekowi nie chce się wstawać. Zwłaszcza jak nie musi. A nic mnie nie goni to i korzystam z tego. Trzymajcie się zdrowo. Quote
elik Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: A nic mnie nie goni to i korzystam z tego. Szczęśliwa Nesiowata :) Ja akurat jestem w odwrotnej sytuacji. Przez cały ten tydzień będę "robić" za pańcia i pańcię. Mąż się wycieczkuje w odwecie za mój kwietniowy wyskok na Sycylię. On w przeciwieństwie do mnie, wybrał się za wschód szlakiem Wołodyjowskiego. Trochu mu zazdroszczę, ale tylko trochu. Ja jednak zdecydowanie bardziej wolę południowe klimaty :) Quote
Nesiowata Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 18 godzin temu, elik napisał: Życzę zdrowego i Oby środa też taka była. Ciemno jak diabli, czuć jesień chociaż dni całkiem przyjemne. Jakoś szybko teraz kończy się dzień, człowiek musi się do tego przyzwyczaić a to zabiera trochę czasu. Jeszcze nie tak dawno o 20.30 ganiałam się z kurami a teraz one same o 19 grzecznie wchodzą do kurnika. Quote
elik Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 To prawda, już czuć jesień :( Nie przepadam za tą porą roku. Trzeba wracać do Krakowa, a tak bardzo się nie chce! Już prawie godz. 6-ta, a jeszcze całkiem ciemno i chłodno. Zaraz moje psiaki się zbudzą i trzeba je wyprowadzić na spacer, a ja dzisiaj nie mogłam spać. Co chwilę budził mnie kaszel Emi :( Od godz. 3-ciej siedzę przy kompie i czyszczę skrzyneczkę. Była zajęta w 989%^, a teraz nieco ponad 20%. Alem siem nazamiatała :) 32 minuty temu, Nesiowata napisał: teraz one same o 19 grzecznie wchodzą do kurnika Grzeczne kurki masz. Chodzą spać z kurami :) Quote
b-b Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Witam FK :) Do soboty jeszcze jestem na wyjeździe. Niby urlop a nie ma kiedy odpocząć. Tak to jest jak sie biega za wnukami :) Quote
Nesiowata Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Witam cały FK, spokojnego dnia życzę wszystkim. My już dawno po śniadaniu, robić nic mi się nie chce. Na szczęście też niewiele mam do zrobienia. Tylko jakoś nie przyzwyczaiłam się jeszcze do coraz krótszego dnia. Zwłaszcza rano. Tyle dobrego, że więcej śpię. Quote
Isiak Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Witam Fan Klub, nie odzywam się, ale czytam cały czas :) I wiecie co? Uwielbiam czytać posty Nesiowatej :)))) Dobrego dnia wszystkim Fankom oraz naszej Gwieździe Benitce :) 1 Quote
Recommended Posts