Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.10.2017 o 19:14, kiyoshi napisał:

180 zł z bazarku transportowego wędruje na konto Foksika

Mariolu potwierdź jak dojdą

Pieniążki dotarły, biegnę potwierdzić na bazarek. Gorąco dziękuję za pomoc :).

• Upvote 1
Posted

Na konto foksika wpłynęły dzisiaj następujące wpłaty:

• 20zł -Patrycja96/25.10.2017/jednorazowa
  • 20zł -nesiowata/25.10.2017/jednorazowa
  • 180zł -bazarek transportowy kiyoshi /25.10.2017

Bardzo serdecznie dziękuję :).

Całościowo za transport zapłaciłam 130zł.

Posted

Na konto foksia wpłynęły poniższe deklaracje, za które bardzo serdecznie dziękuję :

• 50zł - Jo37/26.10.2017 /jednorazowa
  • 100zł -Aldona Mijalska /26.10.2017 /stała + jednorazowa
Posted
Dnia 30.10.2017 o 12:11, Tianku napisał:

Co nowego u Foksia Wielokropka? :)

U Foksia wszystko dobrze. Już po zabiegu kastracji, czym się w ogóle nie przejął:). Pomimo, ze go jeszcze nie ogłaszam, była jedna osoba zainteresowana jego adopcją ale w ostatniej chwili się wycofała. Niby jeszcze musi przejść żałobę po odejściu jej poprzedniego psiaka z TM.

fn9xhn7hrkgq.jpg

• Upvote 1
Posted

Do konta Foxa dopisałam 200zł : spadek po Lemoniadzie.

Jednocześnie na konto hoteliku szafirka przelałam kwotę 90zł za hotelik za X oraz 225 zł za kastrację, szczepienie na zakaźne, czipowanie, odpchlenie.

0es6lyy872fl.jpg

yeurroqfhvit.jpg

Posted
1 godzinę temu, seramarias napisał:

Oj, ale foksik daleko spadł ;) Jak się chłopak sprawuje? Taki urwis na jakiego wygląda, czy raczej wzór cnut i ucieleśnienie spokoju ? 

tez jestem ciekawa :)

Posted

Szafirka napisała, że Fox jest grzecznym psem, który uwielbia kontakt z człowiekiem i innymi psami, ale nie narzuca się. Do dzieci super, do kotów niby też, w domu nie zwraca na nie uwagi, ale na ogrodzie ostatnio chciał pogonic dla zabawy raczej.Może zostać sam bez problemu, utrzymuje czystość.

Także, można by rzec że prawie anioł :)

Posted
43 minuty temu, seramarias napisał:

No proszę, aniołek z diablikami w oczkach ;) Chyba mi umknęło, ale czy foksik dostał jakieś imię? 

Na razie nazywamy go po prostu Fox :). A już nowy właściciel niech wymyśla imię :).

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Takie cudo i jeszcze nie w swoim domku... ? Coś się nam psiaki zasiedziały u szafirków :)

Coś tam sie szykuje ale jak będę znała konkrety to napiszę :)

Posted

Kochani, w dniu dzisiejszym foksiu zamieszkał w Schwedt w polskiej rodzinie. Będzie miał do dyspozycji duży dom z ogródkiem, koleżankę-terrierowatą sunię oraz dużo miłości. Wizytę przedadopcyjną przeprowadziła znajoma, która wyciąga "masowo" psy z Radys wraz z koleżanką za co serdecznie dziękuję 2764.png<3. Na razie kilka fotek zrobionych na szybko ale wkrótce będzie więcej 1f642.png:). Znajoma dosyć często bywa w Schwedt, więc wpadnie w odwiedziny do chłopaka.
Powodzeniu foksiu, niech ci się szczęści.

m70lrtekjwcq.jpg

w9d2yc3fpoov.jpg

vd8i8ap04ztl.jpg

9r3gm6a0u35u.jpg

• Upvote 3
Posted

Przelałam dzisiaj na konto hoteliku 130zł za hotelikowanie za listopad (13 dni) i 80zł na transport z Nowej Soli do Świebodzina (na tej trasie pan Piotr podwiózł sunię). Dalej pojechała na koszt DS.