b-b Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 No dziewczyny szykować walizki :D Byłam pewna, że dla naszej jednookiej ślicznotki tez się wspaniały domek trafi :) Quote
Tola Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Zdjęcia rewelacyjne!!! Mogą śmiało konkurować z tymi od profesjonalistów! Quote
Poker Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Ale się dzieje dobrego. A maluszki są cudooooowne, nic tylko schrupać na surowo. Quote
Havanka Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 28 minut temu, Tola napisał: Zdjęcia rewelacyjne!!! Mogą śmiało konkurować z tymi od profesjonalistów! Tak, takie zdjęcia, to połowa sukcesu ! Gratuluję autorce ! Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 1 godzinę temu, b-b napisał: No dziewczyny szykować walizki :D Byłam pewna, że dla naszej jednookiej ślicznotki tez się wspaniały domek trafi :) Na razie dziewczyna i to jednooka ślicznotka!! Domek Abi/Migotki tak podwyższył poprzeczkę, że zaczynam marudzić. Mam pewne wątpliwości co do domku Małej Mi i zdecyduję się jednak poczekać... Także proszę o wyróżnienie na 7 dni ogłoszenia Mi Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 A tymczasem mała szczęściara Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Domek Abi będzie konsultował to oczko u dr Garncarza, rozmawialiśmy o tym. Jak tylko maluch u nich zawita umówią wizytę Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 I mała Mi sama i z siostrą 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 57 minut temu, Havanka napisał: Tak, takie zdjęcia, to połowa sukcesu ! Gratuluję autorce ! Dorotka jest niesamowitą młodą osobą!! Tola miała okazję ją dzisiaj poznać Wrażliwa, bardzo sympatyczna, uczynna no i do tego utalentowana!! Pani Monika może być dumna ze swojej córki!! Quote
Tola Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dorotka jest niesamowitą młodą osobą!! Tola miała okazję ją dzisiaj poznać Wrażliwa, bardzo sympatyczna, uczynna no i do tego utalentowana!! Pani Monika może być dumna ze swojej córki!! Może wyrasta na naszych oczach jakiś przyszły artysta fotograf Oby takich wspaniałych młodych ludzi jak Dorotka włączało się jak najwięcej w pomoc zwierzakom; a jaka mama - tak córcia (Dorotka i jej mama p. Monika wspierały dzisiaj Zamojskie Święto Zwierzaka) Bardzo się cieszę, bo pomoc takiego BDT w obecnych czasach jest bezcenna. 1 Quote
Poker Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Jak wypadło święto zwierzaka w Zamościu ? Udane? Quote
b-b Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Na razie dziewczyna i to jednooka ślicznotka!! Domek Abi/Migotki tak podwyższył poprzeczkę, że zaczynam marudzić. Mam pewne wątpliwości co do domku Małej Mi i zdecyduję się jednak poczekać... Także proszę o wyróżnienie na 7 dni ogłoszenia Mi Proszę zróbcie jej to ogłoszenie a ja zrobię wpłatę. Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: Jak wypadło święto zwierzaka w Zamościu ? Udane? Wydaje nam się że tak! Miałyśmy wydrukowane plakaty psiaków i kotków do adopcji, odpowiadałyśmy na pytania. Było też duże zainteresowanie mediów lokalnych i nie tylko. Quote
Havanka Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Przed chwilą wysłałam zainteresowanej osobie solidny pakiet zdjęć Mimi. Może coś z tego będzie. Quote
Gusiaczek Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 15 godzin temu, Poker napisał: A maluszki są cudooooowne, nic tylko schrupać na surowo. I bez żadnych przypraw ;) :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 6 godzin temu, Havanka napisał: Przed chwilą wysłałam zainteresowanej osobie solidny pakiet zdjęć Mimi. Może coś z tego będzie. To czekam na telefon... Quote
Bogusik Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Pozachwycałam się oglądając zdjęcia dziewczynek i teraz trzymam mocno kciuki za najlepszy domek dla Mi :) Quote
Havanka Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: To czekam na telefon... Pani ma na imię Marzena M. 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Pozachwycałam się oglądając zdjęcia dziewczynek i teraz trzymam mocno kciuki za najlepszy domek dla Mi :) Witaj w klubie Bogusiu ! Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 4 godziny temu, Bogusik napisał: Pozachwycałam się oglądając zdjęcia dziewczynek Zapraszam, zdjęcia z dzisiejszego spacerku!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 No i zasłużony odpoczynek Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Havanko, możesz podmienić zdjęcia u Malej Mi Quote
Recommended Posts