Bgra Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: W każdym razie jeżeli usługa będzie płatna to pokryjemy koszt SPA. Ja tylko mogę wyściskać Czesterka wirtualnie.Cudny,wspaniały psiak. Dziękuję :) wizyta dopiero 8 kwietnia, szaleństwo z tymi kolejkami. Quote
Anula Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Nadeszła wplata od MikAga i od tomcug za IV.Ślicznie dziękuję. Quote
Bgra Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 17 godzin temu, Anula napisał: Nadeszła wplata od MikAga i od tomcug za IV.Ślicznie dziękuję. Czesio pięknie dziękuje :) 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Czesia :) Czesio doczekał się cieplejszych dni, kiedy może na golasa biegać za piłkami :) Różyczka nadal go adoruje, Tadeuszek nadal przed jego podgryzieniami chowa się po krzakach ;) Czekamy na foty po groomerze. 1 Quote
Anula Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Nadeszła stała wpłata za IV od Bogusik i ode mnie. Nadeszła także niespodzianka dla Czesterka od Nesiowata 15,00zł.Ślicznie dziękuję. Quote
Anula Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Jutro chyba nasz Czesterek zalicza SPA,ale będzie piękny chłopczyk. Nadeszła stała deklaracja od uxmal za IV.Ślicznie dziękuję. A ogólnie chciałabym Wszystkim bardzo podziękować za wytrwałość w pomocy finansowej dla Czesterka.DZIĘKUJĘ! 1 Quote
Anula Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Nadeszła stała deklaracja od b-b za IV.Ślicznie dziękuję. Quote
Anula Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Nadeszła stała deklaracja od helli i jaguska za IV.Ślicznie dziękuję. Quote
elik Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 7 minut temu, ona03 napisał: Czesterku, wesołych świąt :) Prześliczne te brateczki :) Oczywiście dołączam się do życzeń dla Czesterka :) 1 Quote
ola.mo Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Czesiu dziękuje wszystkim za życzenia i że o nim pamiętają. A sam życzy wszystkim zdrowych, spokojnych , w rodzinnej atmosferze świąt. 1 Quote
ona03 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 godziny temu, Poker napisał: Czesterek jajka zniósł ? :) Hi hi, jaki zdolny chłopaczek :) I zabawka w pysiu, jak się zakamuflowała :) Quote
Anula Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Nadeszła stała deklaracja od tomcug,Bogusik,Anula za V.Dziękuję. Quote
Bgra Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Dzień dobry, przepraszam za nieobecność na wątku, laptop mi się sypie ostro :( z tel to już niestety nie na moje oczy. U Czesia wszystko po staremu, co prawda dalej goni psiaki ;) Czy ktoś ma pomysł na mocne! piłki, którym niestraszne będą zdrowe zębole Czesia :) Wszystkie chyba przetestowane, każda na trzy minuty, a żyć bez piłeczek Cześ nie może :) Quote
Anula Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 1 godzinę temu, Bgra napisał: Dzień dobry, przepraszam za nieobecność na wątku, laptop mi się sypie ostro :( z tel to już niestety nie na moje oczy. U Czesia wszystko po staremu, co prawda dalej goni psiaki ;) Czy ktoś ma pomysł na mocne! piłki, którym niestraszne będą zdrowe zębole Czesia :) Wszystkie chyba przetestowane, każda na trzy minuty, a żyć bez piłeczek Cześ nie może :) A mogą być takie plecione ze sznura,są w sklepie,są dość twarde przynajmniej tak wyglądają.Nie są lekkie,średnica 10-11cm.Jeżeli takie mogą być to kupię kilka i wyślę.W hoteliku u szafirki sprawdzają się sznury,szafirka twierdzi,że są trwałe.To może piłki z tego samego się sprawdzą? Daj znać to jutro kupię i wyślę? Jak wygląda sytuacja z karmą? P.Aldona nie upomina się? Quote
Anula Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Nadeszła deklaracja stała za V od uxmal.Ślicznie dziękuję. Wysłałam dla Czesia piłeczki dzisiaj. https://images91.fotosik.pl/173/9d33d2c08d1b97camed.jpg 2 Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Czestunio przecudny sciskam tulinkam pozdrawiam ogromnie domek dt cudownoscio i modle o domcik Quote
b-b Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Dnia 7.05.2019 o 09:14, Anula napisał: Nadeszła wpłata od MikAga za V.Ślicznie dziękuję. Anulko a mojej wpłaty za V nie ma? Quote
Anula Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Dnia 15.05.2019 o 11:34, b-b napisał: Anulko a mojej wpłaty za V nie ma? Tak,nadeszła 10.05.19 i jeszcze wpłaty od helli;jaguska za V.Ślicznie dziękuję. Quote
Recommended Posts