Bgra Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 15 godzin temu, Onaa napisał: Miziaczki dla Czesterka :). O tak mi rób :) Czesio lubi tulaski i mizianka :) 13 godzin temu, ona03 napisał: Jak dobrze Czesiulku, że jesteś, mizianka w tę cudną czuprynkę :) Dziękować,dziękować :) przyda się dodatkowa rączka do miziania,chciałbym mieć takie tylko swoje:) bo ciężko mi się dzielić z innymi ;) Quote
Bgra Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 2 godziny temu, uxmal napisał: Dzień dobry Czesterku. Buziaki na dzień dobry :) Quote
Bgra Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Ciocie zamówiły dla mnie pampasy,wygląda na to,że niczego mi w tym momencie nie brakuje,nooo chyba,że piłeczek zabraknie ,bo wiecie co z nimi robię ;) wielkie dziury! Quote
Bgra Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Mały zjadacz piłek :) Zaraz zjadacz ;) a tak sobie siadam i rzeźbnię ;) Quote
Bgra Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Dzisiaj Aldonka zawiozła mnie na cewnikowanie,nie,nie ,nic się nie dzieje,to tylko bakteriologiczne badanie moczu i stolca :) Grzeczny byłem :) to chyba w nagrodę po powrocie czekała już na mnie wielka nagroda,paczka kopytek :) U nas dzisiaj wielka uczta ;) Koszt cewnikowania i badań-zapłacone przez SP 1 Quote
Bgra Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Ewu poprosiła ciocię Bgrę o założenie wątku dla psiaka w pilnej potrzebie ! proszę pomóżcie rudzielcowi,czas mu się kończy :( Quote
Bgra Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 No i znowu miły dzień,znowu paka,tym razem ciotki ze SP zadbały o pampasy,4 opakowania :) w sumie to też można fajnie się nimi pobawić ;) 3 2 Quote
Anula Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Nadeszła deklaracja od tomcug za VIII.Ślicznie dziękuję. Quote
tomcug Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 4 minuty temu, Bgra 605 989 789 napisał: Ciociu Tomcug dziękuję bardzo ! Całą przyjemność po mojej stronie. Chociaż tego nie widać, ja cały czas jestem na wątku na bieżąco, czytam, czytam, czytam i.... trzymam kciuki za maluszka. :) 1 Quote
Bgra Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 16 godzin temu, tomcug napisał: Całą przyjemność po mojej stronie. Chociaż tego nie widać, ja cały czas jestem na wątku na bieżąco, czytam, czytam, czytam i.... trzymam kciuki za maluszka. :) Miło mi bardzo,dzięki za kciuki :) może kiedyś znajdę dom,cuda podobno się zdarzają.W domu jest nas dziesiątka nie licząc tymczasów,które czasami znajdują u nas kąt. Quote
Anula Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Nadeszła deklaracja od uxmal za VIII.Ślicznie dziękuję. Quote
b-b Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Witaj Czes :* Co ty byś musiał mieć za piłeczki żeby oparły się twoim zębom?;) Quote
Nesiowata Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Witaj w niedzielę rozrywkowy Czesiu, baw się dobrze. A może przerzuciłbyś się na patyczki zamiast mordować piłeczki? Quote
Bgra Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 15 godzin temu, b-b napisał: Witaj Czes :* Co ty byś musiał mieć za piłeczki żeby oparły się twoim zębom?;) Cześ Ciociu :) 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Witaj w niedzielę rozrywkowy Czesiu, baw się dobrze. A może przerzuciłbyś się na patyczki zamiast mordować piłeczki? Witaj :) Odkąd mam kopytka,dużooo kopytek trochę daję pożyć piłeczkom ,no ! ale co piła to piła :) Jest pies ,który potrzebuje wsparcia,ciotka Bgra się cykała,coś ,że nie wolno,nie wypada.No jak nie wypada,jak trzeba.Taki samolubny to ja znowu nie jestem ;) Zajrzyjcie proszę,to na ogłoszenia mu trzeba,bo dom straci za chwilę .... Quote
Bgra Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 Dnia 5.08.2018 o 20:07, Onaa napisał: Miziaczki dla Czesterka :). Ciocia Bgra mi przekazała :) oj to ja lubię :) Czekamy na wynik.... Quote
Bgra Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 6 godzin temu, Onaa napisał: Zaglądam do Czesterka :). Dzień dobry :) miło,że jesteś :) A Aldona mówi,ze wynik (zasianego czy jakoś tak )moczu i stolca jest ok,no i dobrze,bo po wetach to ja się średnio lubię włóczyć ;) Miłego dnia:) Quote
Nesiowata Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał: Aldona mówi,ze wynik (zasianego czy jakoś tak )moczu i stolca jest ok,no i dobrze,bo po wetach to ja się średnio lubię włóczyć ;) Miłego dnia:) Dobre i to. A miły dzień? Oby!Bo przez cały czas straszą, że to dziś ma być najgorzej. Chociaż jak na razie - jest bardzo dobrze. Nawet wiaterek pojawił się. Quote
elik Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 10 godzin temu, Nesiowata napisał: Chociaż jak na razie - jest bardzo dobrze. Nawet wiaterek pojawił się. U mnie 32 stopnie i ani grama wiatru :( P a t e l n i a!!! Quote
Recommended Posts