Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Onaa napisał:

Miziaczki dla Czesterka :).

O tak mi rób :) Czesio lubi tulaski i mizianka :)

13 godzin temu, ona03 napisał:

Jak dobrze Czesiulku, że  jesteś, mizianka w tę cudną czuprynkę :)

Dziękować,dziękować :) przyda się dodatkowa rączka do miziania,chciałbym mieć takie tylko swoje:) bo ciężko mi się dzielić z innymi ;)

Posted

Ciocie zamówiły dla mnie pampasy,wygląda na to,że niczego mi w tym momencie nie brakuje,nooo chyba,że piłeczek zabraknie ,bo wiecie co z nimi robię ;) wielkie dziury!

Posted

Dzisiaj Aldonka zawiozła mnie na cewnikowanie,nie,nie ,nic się nie dzieje,to tylko bakteriologiczne badanie moczu i stolca :) Grzeczny byłem :)  to chyba w nagrodę po powrocie czekała już na mnie wielka nagroda,paczka kopytek :) U nas dzisiaj wielka uczta ;)

kopytka2.jpg

kopytka4.jpg

Koszt cewnikowania i badań-zapłacone przez SP

cewnikowanie.jpg

kopytka.jpg

• Like 1
Posted

Ewu poprosiła ciocię Bgrę o założenie wątku dla psiaka w pilnej potrzebie ! proszę pomóżcie rudzielcowi,czas mu się kończy :(

Posted

No i znowu miły dzień,znowu paka,tym razem ciotki ze SP zadbały o pampasy,4 opakowania :) w sumie to też można fajnie się nimi pobawić ;)

pampasy.jpg

pampasy2.jpg

pampasy3.jpg

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
4 minuty temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Ciociu Tomcug  dziękuję bardzo !

bukiet stokroci.jpg

Całą przyjemność po mojej stronie. Chociaż tego nie widać, ja cały czas jestem na wątku na bieżąco, czytam, czytam, czytam i.... trzymam kciuki za maluszka. :)

• Like 1
Posted
16 godzin temu, tomcug napisał:

Całą przyjemność po mojej stronie. Chociaż tego nie widać, ja cały czas jestem na wątku na bieżąco, czytam, czytam, czytam i.... trzymam kciuki za maluszka. :)

Miło mi bardzo,dzięki za kciuki :) może kiedyś znajdę dom,cuda podobno się zdarzają.W domu jest nas dziesiątka nie licząc tymczasów,które czasami znajdują u nas kąt.

Posted
15 godzin temu, b-b napisał:

Witaj Czes :*

Co ty byś musiał mieć za piłeczki żeby oparły się twoim zębom?;)

Cześ Ciociu :)

8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj w niedzielę rozrywkowy Czesiu, baw się dobrze. A może  przerzuciłbyś się na patyczki zamiast mordować piłeczki?

Witaj :)

Odkąd mam kopytka,dużooo kopytek trochę daję pożyć piłeczkom ,no ! ale co piła to piła :)

Jest pies ,który potrzebuje wsparcia,ciotka Bgra się cykała,coś ,że nie wolno,nie wypada.No jak nie wypada,jak trzeba.Taki samolubny to ja znowu nie jestem ;)  Zajrzyjcie proszę,to na ogłoszenia mu trzeba,bo dom straci za chwilę ....

Posted
Dnia 5.08.2018 o 20:07, Onaa napisał:

Miziaczki dla  Czesterka :).

Ciocia Bgra mi przekazała :) oj to ja lubię :)

Czekamy na wynik....

Posted
6 godzin temu, Onaa napisał:

Zaglądam do Czesterka :).

Dzień dobry :) miło,że jesteś :)

A Aldona mówi,ze wynik (zasianego czy jakoś tak )moczu i stolca jest ok,no i dobrze,bo po wetach to ja się średnio lubię włóczyć ;)

Miłego dnia:)

Posted
2 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Aldona mówi,ze wynik (zasianego czy jakoś tak )moczu i stolca jest ok,no i dobrze,bo po wetach to ja się średnio lubię włóczyć ;)

Miłego dnia:)

Dobre i to.

A miły dzień? Oby!Bo przez cały czas straszą, że to dziś ma być najgorzej. Chociaż jak na razie - jest bardzo dobrze. Nawet wiaterek pojawił się.

Posted
10 godzin temu, Nesiowata napisał:

Chociaż jak na razie - jest bardzo dobrze. Nawet wiaterek pojawił się.

U mnie 32 stopnie i ani grama wiatru :(  P a t e l n i a!!!