Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Olena84 napisał:

Jak tu jak zwykle milo ;)

Kupiłam obrożę u swojego weterynarza (a dokładnie pani weterynarz) dla Grzesia - koszt 55zł. 

Super, Olenko. happy.gif Zobaczymy, jak obróżka pomoże naszemu Grzesiowi...

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Super, Olenko. happy.gif Zobaczymy, jak obróżka pomoże naszemu Grzesiowi...

Miejmy nadzieje, ale mam wątpliwości czy na Grzesia to nie będzie za mało:(

2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

A co to za obróżka?

z feromonami, która powoduje że psiak się mniej boi

Posted
13 minut temu, agat21 napisał:

Ciekawe jak obróżka zadziała :)

miejmy nadzieje, że Grześ sie uspokoi i z radością będzie wybiegać na spacery

9 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Trzymam kciuki, aby zadziałała.

Na efekty trzeba troszkę poczekać... moja kotka nosiła :)

i pomogło?

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

miejmy nadzieje, że Grześ sie uspokoi i z radością będzie wybiegać na spacery

i pomogło?

Tak, jakos miesiąc po widziałam efekty. ;)

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry jeszcze w porannych ciemnościach, Grzesiu. happy.gif

A ciekawe, przez jaki czas działa taka obróżka? Co ile trzeba ją zmieniać na nową?  

Witamy!

Co 4 tygodnie trzeba wymieniać, około 3 miesiące trzeba stosować

Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

Witamy!

Co 4 tygodnie trzeba wymieniać, około 3 miesiące trzeba stosować

Olenko, to znaczy, że Grześ będzie miał dodatkowe wydatki. Jeśli po miesiącu będzie chociaż mały efekt, to będą 3 - 4 obróżki w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Trzeba będzie jakoś pomóc Chłopakowi.  Deklaracji to on ma tyle co na czynsz i jedzonko. Musimy dać radę ... wub.gif

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Olenko, to znaczy, że Grześ będzie miał dodatkowe wydatki. Jeśli po miesiącu będzie chociaż mały efekt, to będą 3 - 4 obróżki w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Trzeba będzie jakoś pomóc Chłopakowi.  Deklaracji to on ma tyle co na czynsz i jedzonko. Musimy dać radę ... wub.gif

O kurcze :(  

Zadeklarowałam od znajomej Agnieszki 100,00 zł przez pół roku i te pół roku minęło w lutym. Z uwagi na kłopotu z pozyskaniem pełnej kwoty na hotel dla mojej Beni, w marcu przekazałam od Agnieszki tylko 50,00 zł  :(

W tej sytuacji  wysupłam jeszcze 20,00 zł i dodatkowo przeleję w tym miesiącu na konto Grzesia.

Posted

Elus damy radę, będę miała rzeczy na bazarek to wrzucę tam i Grzesia i Blekusia bo tam też różnie:(. Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(, nie wiem czy Grzesia to nie będzie czekać jak obroża nie zadziała:(.

2 minuty temu, elik napisał:

O kurcze :(  

Zadeklarowałam od znajomej Agnieszki 100,00 zł przez pół roku i te pół roku minęło w lutym. Z uwagi na kłopotu z pozyskaniem pełnej kwoty na hotel dla mojej Beni, w marcu przekazałam od Agnieszki tylko 50,00 zł  :(

W tej sytuacji  wysupłam jeszcze 20,00 zł i dodatkowo przeleję w tym miesiącu na konto Grzesia.

Spokojnie, ja pamiętam;) damy jakoś radę, musimy, w razie co będę szukać deklaracji;)

Posted
13 minut temu, Olena84 napisał:

Elus damy radę, będę miała rzeczy na bazarek to wrzucę tam i Grzesia i Blekusia bo tam też różnie:(. Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(, nie wiem czy Grzesia to nie będzie czekać jak obroża nie zadziała:(.

Spokojnie, ja pamiętam;) damy jakoś radę, musimy, w razie co będę szukać deklaracji;)

Olenko, w tym miesiącu jeszcze dołożę 20,00 zł, ale jeśli w przyszłym miesiącu nie uda mi się bazarkiem uzupełnić brakującej kwoty deklaracji, tylko 50,00zł prześlę :(  Bardzo mi przykro Olenko, ale może uda się nam uzbierać dla Grzesia i dla Benuli.

Posted
14 minut temu, Olena84 napisał:

Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(

Bidulkowi przydałby się spokojny i bardzo cierpliwy dom. 

Posted
16 godzin temu, Olena84 napisał:

Będziemy kombinować, Olenko. happy.gif Grzesia sprawy finansów nie obchodzą. I dobrze. happy.gif Oby tylko obróżka mu pomogła...

A Benia Elikowa jest rzeczywiście bardzo biedna, jeśli chodzi o nieszczęsną mamonę... 

• Like 1
Posted

Dzień dobry Wszystkim stąd i spokoju na dziś. happy.gif 

Spokojny dzień to bardzo ważna sprawa, zatem spokojnego dnia:)