Olena84 Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Jak tu jak zwykle milo ;) Kupiłam obrożę u swojego weterynarza (a dokładnie pani weterynarz) dla Grzesia - koszt 55zł. 2 Quote
Nadziejka Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Grzesinku zagladam i cmokam w nosek i oczenka chocby z dalekosci 2 Quote
Elisabeta Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 8 godzin temu, Olena84 napisał: Jak tu jak zwykle milo ;) Kupiłam obrożę u swojego weterynarza (a dokładnie pani weterynarz) dla Grzesia - koszt 55zł. Super, Olenko. Zobaczymy, jak obróżka pomoże naszemu Grzesiowi... Quote
Olena84 Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Super, Olenko. Zobaczymy, jak obróżka pomoże naszemu Grzesiowi... Miejmy nadzieje, ale mam wątpliwości czy na Grzesia to nie będzie za mało:( 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: A co to za obróżka? z feromonami, która powoduje że psiak się mniej boi Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Trzymam kciuki, aby zadziałała. Na efekty trzeba troszkę poczekać... moja kotka nosiła :) Quote
Olena84 Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 13 minut temu, agat21 napisał: Ciekawe jak obróżka zadziała :) miejmy nadzieje, że Grześ sie uspokoi i z radością będzie wybiegać na spacery 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki, aby zadziałała. Na efekty trzeba troszkę poczekać... moja kotka nosiła :) i pomogło? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 minutę temu, Olena84 napisał: miejmy nadzieje, że Grześ sie uspokoi i z radością będzie wybiegać na spacery i pomogło? Tak, jakos miesiąc po widziałam efekty. ;) Quote
Olena84 Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Tak, jakos miesiąc po widziałam efekty. ;) to trochę trzeba poczekać Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Dzień dobry jeszcze w porannych ciemnościach, Grzesiu. A ciekawe, przez jaki czas działa taka obróżka? Co ile trzeba ją zmieniać na nową? Quote
Olena84 Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry jeszcze w porannych ciemnościach, Grzesiu. A ciekawe, przez jaki czas działa taka obróżka? Co ile trzeba ją zmieniać na nową? Witamy! Co 4 tygodnie trzeba wymieniać, około 3 miesiące trzeba stosować Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Witam moje miłe przedmówczynie i życzę bardzo miłego dnia. 1 Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Witamy! Co 4 tygodnie trzeba wymieniać, około 3 miesiące trzeba stosować Olenko, to znaczy, że Grześ będzie miał dodatkowe wydatki. Jeśli po miesiącu będzie chociaż mały efekt, to będą 3 - 4 obróżki w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Trzeba będzie jakoś pomóc Chłopakowi. Deklaracji to on ma tyle co na czynsz i jedzonko. Musimy dać radę ... Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Olenko, to znaczy, że Grześ będzie miał dodatkowe wydatki. Jeśli po miesiącu będzie chociaż mały efekt, to będą 3 - 4 obróżki w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Trzeba będzie jakoś pomóc Chłopakowi. Deklaracji to on ma tyle co na czynsz i jedzonko. Musimy dać radę ... O kurcze :( Zadeklarowałam od znajomej Agnieszki 100,00 zł przez pół roku i te pół roku minęło w lutym. Z uwagi na kłopotu z pozyskaniem pełnej kwoty na hotel dla mojej Beni, w marcu przekazałam od Agnieszki tylko 50,00 zł :( W tej sytuacji wysupłam jeszcze 20,00 zł i dodatkowo przeleję w tym miesiącu na konto Grzesia. Quote
Olena84 Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Olenko, to znaczy, że Grześ będzie miał dodatkowe wydatki. Jeśli po miesiącu będzie chociaż mały efekt, to będą 3 - 4 obróżki w ciągu najbliższych 3 miesięcy. Trzeba będzie jakoś pomóc Chłopakowi. Deklaracji to on ma tyle co na czynsz i jedzonko. Musimy dać radę ... Elus damy radę, będę miała rzeczy na bazarek to wrzucę tam i Grzesia i Blekusia bo tam też różnie:(. Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(, nie wiem czy Grzesia to nie będzie czekać jak obroża nie zadziała:(. 2 minuty temu, elik napisał: O kurcze :( Zadeklarowałam od znajomej Agnieszki 100,00 zł przez pół roku i te pół roku minęło w lutym. Z uwagi na kłopotu z pozyskaniem pełnej kwoty na hotel dla mojej Beni, w marcu przekazałam od Agnieszki tylko 50,00 zł :( W tej sytuacji wysupłam jeszcze 20,00 zł i dodatkowo przeleję w tym miesiącu na konto Grzesia. Spokojnie, ja pamiętam;) damy jakoś radę, musimy, w razie co będę szukać deklaracji;) Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 13 minut temu, Olena84 napisał: Elus damy radę, będę miała rzeczy na bazarek to wrzucę tam i Grzesia i Blekusia bo tam też różnie:(. Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(, nie wiem czy Grzesia to nie będzie czekać jak obroża nie zadziała:(. Spokojnie, ja pamiętam;) damy jakoś radę, musimy, w razie co będę szukać deklaracji;) Olenko, w tym miesiącu jeszcze dołożę 20,00 zł, ale jeśli w przyszłym miesiącu nie uda mi się bazarkiem uzupełnić brakującej kwoty deklaracji, tylko 50,00zł prześlę :( Bardzo mi przykro Olenko, ale może uda się nam uzbierać dla Grzesia i dla Benuli. Quote
Radek Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 14 minut temu, Olena84 napisał: Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:( Bidulkowi przydałby się spokojny i bardzo cierpliwy dom. Quote
Elisabeta Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 16 godzin temu, Olena84 napisał: Elus damy radę, będę miała rzeczy na bazarek to wrzucę tam i Grzesia i Blekusia bo tam też różnie:(. Nie wiem tylko czy obroża wystarczy. Grześ przestrasza się/ przeżywa i pamięta długo sytuacje niekomfortowe na które inne psy by nie zwróciły uwagi, takie psiaki często są na lekach:(, nie wiem czy Grzesia to nie będzie czekać jak obroża nie zadziała:(. Będziemy kombinować, Olenko. Grzesia sprawy finansów nie obchodzą. I dobrze. Oby tylko obróżka mu pomogła... A Benia Elikowa jest rzeczywiście bardzo biedna, jeśli chodzi o nieszczęsną mamonę... 1 Quote
Elisabeta Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Niestety Grzesiu, to znowu tylko ja... Dzień dobry Wszystkim stąd i spokoju na dziś. Quote
Radek Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry Wszystkim stąd i spokoju na dziś. Spokojny dzień to bardzo ważna sprawa, zatem spokojnego dnia:) Quote
elik Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 I ja się przywitam i dobrego dnia życzę wszystkim odwiedzającym Grzesia. Quote
Recommended Posts