Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grzesio na pewno nie :) 

Mnie powiedzieli wprost, że nie ma szans na odczulanie. :(
A i jedzeniowo to też obecnie u mnie kiepsko. 

Dostałam na maila nową porcję zdjęć Grzesia (aż 7 maili!), przejrzę je na spokojnie :)

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Dostałam na maila nową porcję zdjęć Grzesia (aż 7 maili!), przejrzę je na spokojnie :)

Czyli będzie uczta dla oczu?

Posted
8 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ciocie, wiosna IDZIE.
Pyli  :) Chodzę zapłakana od paru dni znowu. I spuchnięta - a dzisiaj to już w ogóle, na przystanku aż ludzie się na mnie dziwnie patrzyli, może pomyśleli że coś mi się stało i płaczę? A ja "płaczę",  gdy już wiosna coraz bliżej i coraz bardziej śmiało zagląda... :) W tym tygodniu miałam chwilę spokoju, a teraz na nowo wszystko... :) to znak, że niedługo upragniona przez większośc ludzi wiosna i ciepełko nadejdą.

5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Grzesio na pewno nie :) 

Mnie powiedzieli wprost, że nie ma szans na odczulanie. :(
A i jedzeniowo to też obecnie u mnie kiepsko. 

Tysiu, ale Ty biedna jesteś :( Współczuję :(

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Tysiu, ale Ty biedna jesteś :( Współczuję :(

Eee tam :) Niektórzy mają gorzej.

1 godzinę temu, Radek napisał:

Czyli będzie uczta dla oczu?

Większość zdjęć już była :) Ja jedynie pomyślę, czy da się coś z nich jeszcze wyciągnąć. Jak się uda to wstawię :)

Posted

Po wykasowaniu statystyk - przed nowym wyróżnieniem Grześ ma na olx 202 wyświetleń, 3 pobrań telefonu, 5 obserwatorów, na gumtree - 313 wizyt.

Wyróżniony został na olx 30 dni promowania na górze listy ogłoszeń, 9 odświeżeń, 7 dni promowania na stronie głównej, dodatkowo ogłoszenie wyróżnione na 30 dni i odświeżenie ogłoszenia w pakiecie przez 7 dni. Koszt 22,72zł.

Wyróżniony na gumtree na 31 dni i podświetlony przez 7 dni - koszt 26,98zł

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Elisabeta napisał:

Białe dzień dobry, Grzesiu. happy.gif 

I długo będzie jeszcze biało, skoro przez tydzień ma trzymać mróz. A potem podobno ma być wiosna. Hmm... Miała przyjść w lutym...  

Piszę drugi raz;/ Mnie martwią mrozy, te psiaki schroniskowe, we wsiach, bez bud, jak sobie poradzą:(

14 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry Grzesiu. Dziś na pewno będziesz widoczny dla wszystkich (przynajmniej na zewnątrz). A wiosna w lutym była, tylko jakoś zapomniała zostać.

Wiosna mnie zawiodła, a zima zaskoczyła

9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ciocie, wiosna IDZIE.
Pyli  :) Chodzę zapłakana od paru dni znowu. I spuchnięta - a dzisiaj to już w ogóle, na przystanku aż ludzie się na mnie dziwnie patrzyli, może pomyśleli że coś mi się stało i płaczę? A ja "płaczę",  gdy już wiosna coraz bliżej i coraz bardziej śmiało zagląda... :) W tym tygodniu miałam chwilę spokoju, a teraz na nowo wszystko... :) to znak, że niedługo upragniona przez większośc ludzi wiosna i ciepełko nadejdą.

Dziwne by teraz pyliło? Może to zanieczyszczenia, kurz i tym podobne?

6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Jak pisałam, wysłałam wszystko co miałam, bez tych tyłem czy zamazanych ( co przy Grzesiu jest prawie normą;)), ja mam tylko painta, kiedyś miałam dobry program, ale nie mam już:(

Posted
Przed chwilą, Olena84 napisał:

Jak pisałam, wysłałam wszystko co miałam, bez tych tyłem czy zamazanych ( co przy Grzesiu jest prawie normą;)), ja mam tylko painta, kiedyś miałam dobry program, ale nie mam już:(

No psiakom czarnym zawsze trudno zrobić ładne zdjęcia :( Ja obecnie też nic nie mam fajnego, jedynie PhotoFiltre, ale on jest marniutki (co oczekiwać od darmowego programu)... :( Musze zainwestować w lepszy program;).

Jejku! Grześ ma sporo wyświetleń... ładne statystyki. Czemu nikt nie dzwoni?

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Jejku! Grześ ma sporo wyświetleń... ładne statystyki. Czemu nikt nie dzwoni?

nie wiem, teraz juz ma nowe pobrania numeru więc miejmy nadzieje, że ktoś w końcu sensowny zadzwoni

Posted
2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Grzesiu. happy.gif Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich.

dzień dobry!

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Witaj Grzesiu. Zimno, biało i widno.

zimno!

Posted
10 godzin temu, Radek napisał:

Ale cieplej niż wczoraj (przynajmniej na termometrze;)

Mam wrażenie, że jest zimniej... :( Do tego zgubiłam swoją ostatnią parę ciepłych rękawiczek.
Najpierw zostawiłam w pociągu swoje ulubione, wyczekane... :( (jak wiozłam Mimisię)... a teraz, dzisiaj te ostatnie :( Powinnam mieć na sznureczku jak dziecko ;)

Posted
12 godzin temu, Radek napisał:

Ale cieplej niż wczoraj (przynajmniej na termometrze;)

zimniej jest niestety i w dzień i w nocy, przynajmniej do 3 marca:(

Mam wrażenie, że jest zimniej... :( Do tego zgubiłam swoją ostatnią parę ciepłych rękawiczek.
Najpierw zostawiłam w pociągu swoje ulubione, wyczekane... :( (jak wiozłam Mimisię)... a teraz, dzisiaj te ostatnie :( Powinnam mieć na sznureczku jak dziecko ;)

też mi się wydaje, że jest zimniej:( 

Jak moja mama z parasolkami;)

Posted

Do tego zgubiłam swoją ostatnią parę ciepłych rękawiczek.

Ile ja się rękawiczek nagubiłem. Dlatego kupuję sobie takie marketowe, zawsze mniej szkoda jak się zgubi;)

• Like 1
Posted

To ja lepiej - gubię po jednej. Tym sposobem mam w tej chwili kilka pojedyńczych rękawiczek i muszę kombinować i zakładać tylko na jedną rękę żeby sobie obciachu nie robić :-).

Posted
9 godzin temu, AlfaLS napisał:

To ja lepiej - gubię po jednej. Tym sposobem mam w tej chwili kilka pojedyńczych rękawiczek i muszę kombinować i zakładać tylko na jedną rękę żeby sobie obciachu nie robić :-).

Yo trzeba  kupować przynajmniej po 2 ( a nawet więcej) pary jednakowych - na dłużej wystarczy.

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, AlfaLS napisał:

A pamiętacie jak kiedyś podarte spodnie się wyrzucało - teraz to krzyk mody, może jakbyś nosiła dwie różne rękawiczki uznano by to za coś na czasie;)

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Yo trzeba  kupować przynajmniej po 2 ( a nawet więcej) pary jednakowych - na dłużej wystarczy.

Tak jak ubrania, kiedys słyszałam, że jak w czymś czujemy sie dobrze to kupić drugą parę, mamy pewność że będziemy nosić;)

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Grzesiu. happy.gif

Dziś bez rękawiczek wyjść to nie życzę nikomu... 

ja noszę, ale mi strasznie ręce pękają i czasem gorzej na tym wychodzę:(

Posted
28 minut temu, Olena84 napisał:

A pamiętacie jak kiedyś podarte spodnie się wyrzucało - teraz to krzyk mody

No ja nie wiem czy takie spodnie dobre na dzisiejszą pogodę;)

• Upvote 1