Elisabeta Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ja już tracę nadzieję, że kiedyś będzie cieplej... Grzesiu, zrób coś z tym. Na spacerze z moją sunią musiałam oblecieć całe osiedle, bo jej mróz nie jest straszny. Dobrej soboty dla wszystkich Grzesiowych. 1 Quote
Radek Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Na spacerze z moją sunią musiałam oblecieć całe osiedle, bo jej mróz nie jest straszny. Naszej małej mordce też mróz nie przeszkadza. Ostatnio kupiliśmy jej kubraczek:) 1 Quote
AlfaLS Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 W Szczecinie już ciepło! Jest o niebo lepiej niż było i wreszcie spacer z psami był prawdziwą przyjemnością! To ciepło to tak w okolicach -2 chyba ale i tak, mam wrażenie, cała Polska może nam zazdrościć :-). 1 Quote
Nesiowata Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 10 godzin temu, AlfaLS napisał: W Szczecinie już ciepło! Jest o niebo lepiej niż było i wreszcie spacer z psami był prawdziwą przyjemnością! To ciepło to tak w okolicach -2 chyba ale i tak, mam wrażenie, cała Polska może nam zazdrościć :-). Faktycznie - bardzo, bardzo daleko nam go tego. Psy sikały w locie i pędem do domu. Witaj Grzesiu - dziś ma podobno być dużo cieplej. Quote
Elisabeta Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Dzień dobry, Grzesiu. Alfuniu, bardzo Ci zazdrościmy ciepełka... Pewnie od morza przyszło. A my musimy jeszcze poczekać... Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 15 godzin temu, AlfaLS napisał: W Szczecinie już ciepło! Jest o niebo lepiej niż było i wreszcie spacer z psami był prawdziwą przyjemnością! To ciepło to tak w okolicach -2 chyba ale i tak, mam wrażenie, cała Polska może nam zazdrościć :-). Oooooo tak, ja zazdraszczam takiej wiosny w środku zimy :) Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Miłej niedzieli dla wszystkich Grzesiowych Gości :) Quote
Elisabeta Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 27 minut temu, Radek napisał: U nas wyraźnie cieplej, teraz -5 i słonko. Teraz już cieplej, Radku. Ale w nocy i o poranku było bardzo zimno. Widać nie zawsze Pan Bóg daje temu, kto wcześnie wstaje.... Może w niedzielę nie daje. Olenka nam coś zamilkła od czwartku. Lajki daje, ale smutno tu jakoś się zrobiło u Grzesia... Olenko,... Quote
Radek Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Olenka nam coś zamilkła od czwartku. Lajki daje, ale smutno tu jakoś się zrobiło u Grzesia... Pewnie obowiązki powodują mniejszą aktywność:/ Quote
Olena84 Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 13 godzin temu, Nesiowata napisał: Faktycznie - bardzo, bardzo daleko nam go tego. Psy sikały w locie i pędem do domu. Witaj Grzesiu - dziś ma podobno być dużo cieplej. Cieplej jest faktycznie, przy 0 kiedys trzęsłam sie z zimna, a dzis przy -3 i jest dobrze;) 11 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Grzesiu. Alfuniu, bardzo Ci zazdrościmy ciepełka... Pewnie od morza przyszło. A my musimy jeszcze poczekać... Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Miłej niedzieli! 8 godzin temu, elik napisał: Miłej niedzieli dla wszystkich Grzesiowych Gości :) Miłego wieczoru! 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Teraz już cieplej, Radku. Ale w nocy i o poranku było bardzo zimno. Widać nie zawsze Pan Bóg daje temu, kto wcześnie wstaje.... Może w niedzielę nie daje. Olenka nam coś zamilkła od czwartku. Lajki daje, ale smutno tu jakoś się zrobiło u Grzesia... Olenko,... hehe a dziś postanowiłam się odezwać i taki wpis czytam;) 4 godziny temu, Radek napisał: Pewnie obowiązki powodują mniejszą aktywność:/ dla mnie pierwsze dni miesiąca to dużo roboty w pracy:( Quote
Radek Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Oj nie lubię tych momentów w pracy, gdy jest urwanie głowy:/ 1 Quote
Elisabeta Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 12 godzin temu, Olena84 napisał: hehe a dziś postanowiłam się odezwać i taki wpis czytam;) dla mnie pierwsze dni miesiąca to dużo roboty w pracy:( Robota robotą, ale u Grzesia trzeba się odezwać każdego dnia, Olenko. Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich stąd. Quote
Olena84 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Robota robotą, ale u Grzesia trzeba się odezwać każdego dnia, Olenko. Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich stąd. O kurcze, no to witam w poniedziałek! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj Grzesiu - zaczyna się ocieplać! Nareszcie! 1 Quote
Olena84 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 Znowu ogłoszenia na olx były w zakończonych, nie rozumiem, czemu oni tak robią - i dotyczy to tylko tych wyróżnionych Grześ ma na olx 394 wyświetlenia, 3 obserwatorów i jedno pobranie telefonu, na gumtree - 408 wizyt Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Robota robotą, ale u Grzesia trzeba się odezwać każdego dnia, Olenko. Spokojnego poniedziałku dla Wszystkich stąd. Jak mus, to mus :) Melduje się u Grzesia i dobrego poniedziałku i całego tygodnia wszystkim życzę :) Quote
Olena84 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 5 minut temu, Gusiaczek napisał: Cześć Grzesiu :) O jak miło, witamy!!! 2 minuty temu, elik napisał: Jak mus, to mus :) Melduje się u Grzesia i dobrego poniedziałku i całego tygodnia wszystkim życzę :) Miłego tygodnia, oby cieplejszego! Quote
Gusiaczek Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 minuty temu, Olena84 napisał: O jak miło, witamy!!! Olena, po prostu bardzo rzadko daję głos, ale inwigiluję ;) 1 Quote
Radek Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 6 godzin temu, Gusiaczek napisał: Olena, po prostu bardzo rzadko daję głos, ale inwigiluję ;) Trzeba kontrolować, czy u Grzesia wszystko OK:) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 8 minut temu, Radek napisał: Trzeba kontrolować, czy u Grzesia wszystko OK:) Otóż to! ;) 2 Quote
Nesiowata Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Przywitamy się z Grzesiem - wspaniałego kolejnego dnia. 1 Quote
Elisabeta Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Przychodzę do naszego kochanego Grzesia i przyłączam się do życzeń Nesiowatej. 1 Quote
Olena84 Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Dziękuję za wpłaty: - Anula - 10zł - 01.03 - Dorcia2 - 30zł - 01.03 - mama Oleny84 - 50zł - 05.03 - LupusNord - 20zł - 05.03 Wczoraj była znożka 70% na ogłoszenia na olx, ale chyba wszyscy wczoraj korzystali ze zniżki bo w pewnym momencie poinformowało mnie o błędzie w przelewie, akurat jak logowałam się do banku, więc niestety już nie powyróżniałam na inne miasta (jedynie znowu na Warszawę), a dodatkowo się zestresowałam, że coś nie tak z logowaniem mam i jeszcze mi się ktoś włamał:( Quote
Recommended Posts