AlfaLS Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 7 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Alfuniu! Udało Ci się mnie zaskoczyć. To bardzo miłe zaskoczenie. Sama jestem w szoku :-). Jak czytam Wasze wpisy o tak niesamowitych dla mnie godzinach to aż mnie korciło kiedyś sie wpisać przed Wami :-). Tylko ja to zrobiłam kładąc się spać a Wy piszecie jak wstajecie :-). Jednak nie mogłam sobie darować... Quote
Elisabeta Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Alfunia, super, że nie mogłaś sobie darować. Wątek Grzesia to jest takie miłe miejsce, gdzie każdy może zajrzeć o każdej porze dnia i nocy... Quote
Olena84 Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 14 godzin temu, AlfaLS napisał: Dzień dobry! co jak co, ale w piątek w nocy to myślałam że będę najpóźniej chodząca spać;) 12 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Alfuniu! Udało Ci się mnie zaskoczyć. To bardzo miłe zaskoczenie. Rzeczywiście, wątek Grzesia jest niesamowity, Oleno. Mam nadzieję, że te późne i wczesne posty nie zakłócają snu Grzesiowi i Chłopak nie chodzi niewyspany... Dobrej soboty Wszystkim. Witam i miłej soboty a w zasadzie tego co z niej zostało;) 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy wszystkich. Niech to będzie dobry dzień! witamy witamy! 4 godziny temu, AlfaLS napisał: Sama jestem w szoku :-). Jak czytam Wasze wpisy o tak niesamowitych dla mnie godzinach to aż mnie korciło kiedyś sie wpisać przed Wami :-). Tylko ja to zrobiłam kładąc się spać a Wy piszecie jak wstajecie :-). Jednak nie mogłam sobie darować... no prosze, wątek kolejnych rekordów;) 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Wątek Grzesia to jest takie miłe miejsce, gdzie każdy może zajrzeć o każdej porze dnia i nocy... i oby tak zostało;) Niestety magdaad z zagrodowym psem nie pojechały do Michasia, toi zdjęć Grzesia na razie nie będzie;( Quote
elik Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Cytat Niestety magdaad z zagrodowym psem nie pojechały do Michasia, toi zdjęć Grzesia na razie nie będzie;( A to szkoda. Miło tak jest zobaczyć Grzechosława, jak się nam chłopaczek zmienia :) Ale poczekamy, zobaczymy :) 1 Quote
Radek Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Niestety magdaad z zagrodowym psem nie pojechały do Michasia, toi zdjęć Grzesia na razie nie będzie;( Trzeba będzie poczekać. Cóż, życie;) 1 Quote
Nesiowata Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Niedzielna pobudka! Przpraszam tylko, że o tak nieprzyzwotyej porze. Ale dziś to psy zmusiły mnie do wstania, a nim wróciły - obudziłam się zupełnie. Teraz jun nie warto zasypiać, będę musiała nadrobić to w ciągu dnia. Quote
Elisabeta Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Niedzielnie zaglądam do Grzesia. Na zdjęcia cierpliwie poczekamy, Olenko. Nesiowata, miłego nadrabiania. Jeśli Ci psiaki pozwolą... Quote
Nesiowata Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 29 minut temu, Elisabeta napisał: Nesiowata, miłego nadrabiania. Jeśli Ci psiaki pozwolą... Z tym nie ma problemu - one bardzo lubią spać w ciągu dnia. 1 Quote
Olena84 Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Niedzielna pobudka! Przpraszam tylko, że o tak nieprzyzwotyej porze. Ale dziś to psy zmusiły mnie do wstania, a nim wróciły - obudziłam się zupełnie. Teraz jun nie warto zasypiać, będę musiała nadrobić to w ciągu dnia. W weekend mogłybyście pospać do 10;) 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Niedzielnie zaglądam do Grzesia. Na zdjęcia cierpliwie poczekamy, Olenko. Nesiowata, miłego nadrabiania. Jeśli Ci psiaki pozwolą... Ja też jestem ugniatana przez koty ok 5, ale nie mam siły niestety nawet otworzyć komputera;( Quote
Radek Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Niedzielna pobudka! Przpraszam tylko, że o tak nieprzyzwotyej porze. Ale dziś to psy zmusiły mnie do wstania Nieprzyzwoite te psy;) Quote
Tyśka) Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Co to za zwyczaje, że w niedzielę wstajecie o tak nieludzkiej porze?! :) Cieszę się, że mój psiak zawsze czeka aż sama wstanę. Jedynie, gdy za długo śpię (np. do 9) to on zagląda niepewnie czy na pewno oddycham i jak otworzę oczy to jest kręcenie kuperkiem i radość przeogromna, i ładuje się na łóżko :). Quote
elik Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 33 minuty temu, Radek napisał: Nieprzyzwoite te psy;) Baaaaardzo nieprzyzwoite Budzić Pańciusię o tak nieprzyzwoitej porze, to doprawdy skalndal! Quote
Nesiowata Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: Co to za zwyczaje, że w niedzielę wstajecie o tak nieludzkiej porze?! :) Już wcześniej pisałam, że ta sama godzina jest różną porą dla różnych osób. Ale akurat dziś to psy kazały mi wstawać. Ale zaraz odrobię sobie trochę zaległości w temacie spania. Quote
Radek Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Ale zaraz odrobię sobie trochę zaległości w temacie spania. Udało się nadrobić? Quote
Nesiowata Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Udało się nadrobić? No pewnie. Quote
Olena84 Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Też miałam dzis drzemkę, może ten mróz taką sennośc spowodował Quote
Nesiowata Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 minutę temu, Olena84 napisał: Też miałam dzis drzemkę, może ten mróz taką sennośc spowodował Mój sen trudno nazwać drzemką. W tym czasie wrocił brat, którego wszystkie trzy psy witają przed drzwiami szczekaniem. Podobno dziś teź tak było - tylko ja nic nie słyszałam. Quote
Radek Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: No pewnie. To fajnie. 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Też miałam dzis drzemkę, może ten mróz taką sennośc spowodował Drzemka fajna rzecz. Nas też dziś zmogło. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Mój sen trudno nazwać drzemką. W tym czasie wrocił brat, którego wszystkie trzy psy witają przed drzwiami szczekaniem. Podobno dziś teź tak było - tylko ja nic nie słyszałam. To sen kamienny, a nie drzemka:) Quote
Nesiowata Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Dobry dzień - dziś wstałam bez dodatkowej pomocy. Grzesiu - zaczynamy nowy tydzień. Quote
Elisabeta Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Dzień dobry, kochany Grzesiu. Dobrego tygodnia dla Wszystkich. Quote
anica Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nadrabiam zaległości ... coraz lepiej się dzieje u Grzesia, super :) Quote
Olena84 Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobry dzień - dziś wstałam bez dodatkowej pomocy. Grzesiu - zaczynamy nowy tydzień. dzień zimno dobry:( 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, kochany Grzesiu. Dobrego tygodnia dla Wszystkich. i cieplejszego! 1 godzinę temu, Radek napisał: Już chyba wiem, kto budzi słońce;) ;) 19 minut temu, anica napisał: Nadrabiam zaległości ... coraz lepiej się dzieje u Grzesia, super :) witamy! Pani Renato prosimy o zdjęcia Grzesia. Quote
Elisabeta Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Dzisiaj chyba mój dyżur... Dzień dobry. Przytulam naszego Grzesia. Jeszcze śpiącego. Quote
Nesiowata Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Pięknego, zimnego dnia wszystkim życzymy Quote
Recommended Posts