Radek Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Mam ładniejszego żywego. Jest biały i do tego ma gołą, czerwona szyję. Czy to z powodu kogucika poranne wizyty u Grzesia;) Quote
elik Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Mam ładniejszego żywego. Jest biały i do tego ma gołą, czerwona szyję. Wystarczy, że żywy, to już ładniejszy, a do tego jeszcze ta czerwona szyja... Przyznam, że nie widziałam takiego czerwonoszyjnego kogucika, ale wierzę na słowo, że piękny :) 1 Quote
Nesiowata Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 59 minut temu, Radek napisał: Czy to z powodu kogucika poranne wizyty u Grzesia;) Nie - to psy ewentualnie ja sama. Zawsze wstawałam wcześnie i na emeryturze niewiele później. 48 minut temu, elik napisał: Wystarczy, że żywy, to już ładniejszy, a do tego jeszcze ta czerwona szyja... Przyznam, że nie widziałam takiego czerwonoszyjnego kogucika, ale wierzę na słowo, że piękny :) Wszystkie gołoszyjki mają czerwone szyje. Przy białym kolorze jest to najbardziej widoczne. Quote
Radek Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Nie - to psy ewentualnie ja sama. Nam się jak dotychczas trafiały psy, które nie budzą:) Raczej nie jestem fanem wczesnego wstawania i jak nie idę do pracy lubię pospać do ósmej-dziewiątej. Quote
Nesiowata Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Zimowe dzień dobry. Otworzyłam drzwi żeby wypuścić psy i od razu mnie zmroziło. Psy wyszły, ale koty od razu się tyłem wycofały. Quote
Elisabeta Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Dzień dobry, Nesiowata. Dobrze, że jesteś o poranku. Też mnie zmroziło na psim spacerze... Zimny wiatr wieje. Ale zbliża się odwilż. Wątek Grzesia jest taki fajny także dzięki temu, że spotykają się tu i sowy i skowronki. Griszka ma zawsze dobre towarzystwo. I tyle tu ciekawych tematów.... Chyba nigdy nie widziałam białego koguta z gołą szyjką... I żadnego gołoszyjka... Quote
Nesiowata Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 lAkurat takie zdjęcie znalazłam Mój kogut jest całkowicie biały. Gołoszyjki mają różne kolory. Dla mnie są piękne. 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Chyba nigdy nie widziałam białego koguta z gołą szyjką... I żadnego gołoszyjka... 1 Quote
Nesiowata Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 No niestety - zdjęcie nie chce się wkleć. Diabli wiedzą dlaczego launcher.exe 1 Quote
Olena84 Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 19 godzin temu, Elisabeta napisał: Niestety... Smutno u Grzesia bez Nesiowatej... Na szczęście mijałyśmy się dziś z rana na wątkach., więc chyba wszystko ok. ;D 18 godzin temu, Nesiowata napisał: No to chyba niezbyt długo. Dzień dobry. Wcześnie rano była i znów zapomniała zapisać, poszła sobie na inne wątki. Skleroza nie boli. hehe 18 godzin temu, Nesiowata napisał: Mam ładniejszego żywego. Jest biały i do tego ma gołą, czerwona szyję. :O 16 godzin temu, Radek napisał: Czy to z powodu kogucika poranne wizyty u Grzesia;) dziękujemy kogutowi;) 9 godzin temu, Radek napisał: Nam się jak dotychczas trafiały psy, które nie budzą:) Raczej nie jestem fanem wczesnego wstawania i jak nie idę do pracy lubię pospać do ósmej-dziewiątej. też tak miałam ale kotek dzis o 4 już ugniatał mi szyje i brzuch także nie ma spania:( 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Zimowe dzień dobry. Otworzyłam drzwi żeby wypuścić psy i od razu mnie zmroziło. Psy wyszły, ale koty od razu się tyłem wycofały. Dzień dobry, fajnie mieć taki domek a nie blok... 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Nesiowata. Dobrze, że jesteś o poranku. Też mnie zmroziło na psim spacerze... Zimny wiatr wieje. Ale zbliża się odwilż. Wątek Grzesia jest taki fajny także dzięki temu, że spotykają się tu i sowy i skowronki. Griszka ma zawsze dobre towarzystwo. I tyle tu ciekawych tematów.... Chyba nigdy nie widziałam białego koguta z gołą szyjką... I żadnego gołoszyjka... I niech tak miło zostanie już! Quote
Radek Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: też tak miałam ale kotek dzis o 4 już ugniatał mi szyje i brzuch także nie ma spania:( Czwarta rano to zdecydowanie nie jest najlepsza pora na przebudzenie. 1 Quote
elik Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 A ja dzisiaj podpisuje listę dopiero po południu. Ach te różniste obowiązki! 1 Quote
Radek Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Ach te różniste obowiązki! Czasem bywa ich aż za dużo. 1 Quote
Nesiowata Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Witamy - co prawda ciemno, ale niech to będzie dobry dzień. Quote
Elisabeta Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Będzie dobry, Nesiowata. Dla naszego Grzesia i dla nas. I cieplejszy. 1 Quote
Olena84 Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witamy - co prawda ciemno, ale niech to będzie dobry dzień. Witam i ja, na szczęście robi się cieplej! 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Będzie dobry, Nesiowata. Dla naszego Grzesia i dla nas. I cieplejszy. No własnie! Quote
Elisabeta Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy - co prawda ciemno, ale niech to będzie dobry dzień. I znowu ciemno.. Niech to będzie dobry wieczór. 1 Quote
Elisabeta Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Zaczynamy nowy dobry dzień z naszym Grzesiem. Quote
Radek Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Już cieplejszy. Żeby tylko był suchy:) Quote
Olena84 Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Zaczynamy nowy dobry dzień z naszym Grzesiem. Dzień dobry! A mnie się dziś udało uniknąć mandatu bo zaparkowałam na zatoczce na chwile:( 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Kolejne dzue dobry. Już cieplejszy. na szczęście, ma być 9 stopni w niedziele. 45 minut temu, Radek napisał: Żeby tylko był suchy:) Chyba że niewinny śnieżek ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Zaglądam do Grzesia z pozdrowieniami :) Quote
Olena84 Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Zaglądam do Grzesia z pozdrowieniami :) witamy dawno niezaglądającą;) Quote
Tyśka) Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Wiosna idzie... czuć w powietrzu... i moich zatokach, i węzłach chłonnych ;) Quote
Recommended Posts