Elisabeta Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: oczywiscie że pozytywne!;) To dobrze, Olenko, bo to wszystko z miłości do naszego Grzesia. Quote
Nadziejka Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Witaj Grzesienku witaj maluczki Oluniu z kramiku zakonczonego na Grzesia i Kawunie wysylam ku Tobie pieniazeczek 21 zl pozdrawiam sciskam 1 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Zaglądam do Grzesia i ja, bo znowu będą krzyczeć, żem czajnik :D Quote
Radek Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 10 godzin temu, Elisabeta napisał: Olenko, określenie "niesamowite' jest pozytywne, tak ? Inne być nie może:) Quote
Olena84 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 7 godzin temu, Elisabeta napisał: To dobrze, Olenko, bo to wszystko z miłości do naszego Grzesia. Grześ poleca się do adopcji !!! ;) 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Witaj Grzesienku witaj maluczki Oluniu z kramiku zakonczonego na Grzesia i Kawunie wysylam ku Tobie pieniazeczek 21 zl pozdrawiam sciskam bardzo dziękujemy, jak dotrą potwierdzę od razu na wątku 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Grzesia i ja, bo znowu będą krzyczeć, żem czajnik :D właśnie wstawiłam na herbatę jakby co;) 5 godzin temu, Gusiaczek napisał: To i ja daję głoś ;) i poprawnie 32 minuty temu, Radek napisał: Inne być nie może:) różnie bywa;) Quote
Nesiowata Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 2 godziny temu, Olena84 napisał: Pierwsza!!! No nie da się ukryć. Dzień dobry! Quote
Elisabeta Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dzień dobry... Brawo, Olenko ! Niesamowite witają nową Niesamowitą. Może nawet najbardziej niesamowitą u Grzesia Niesamowitą. Quote
Olena84 Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 7 godzin temu, Nesiowata napisał: No nie da się ukryć. Dzień dobry! udało się! dobry! 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry... Brawo, Olenko ! Niesamowite witają nową Niesamowitą. Może nawet najbardziej niesamowitą u Grzesia Niesamowitą. e tam, że bardziej;) dzień dobry! Quote
Tyśka) Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dzieńdoberek... :) Nikt nie pyta o Grzesia? Quote
Radek Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 22 godziny temu, Olena84 napisał: Grześ poleca się do adopcji !!! ;) O to to:) 1 Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dzieńdoberek... :) Nikt nie pyta o Grzesia? niestety zero pytań:( Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 dzień dobry, a wszyscy jeszcze/już śpią? Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Dzień dobry, Oleno. Dzień dobry, Grzesiu. Ciekawe, o której odezwiesz się tu jutro, Olenko............ Quote
elik Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ale dajecie popalić! Kto to widział tak wcześnie wstawać. To barbarzyństwo!. Porządni ludzie o tej porze jeszcze delektują się snem! Ale z drugiej strony ile dobrych rzeczy mogło sie w tym czasie podziać, a ja śpię. No to już nie wiem co lepsze :) Quote
Nesiowata Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Ale dajecie popalić! Kto to widział tak wcześnie wstawać. To barbarzyństwo!. Porządni ludzie o tej porze jeszcze delektują się snem! Ale z drugiej strony ile dobrych rzeczy mogło sie w tym czasie podziać, a ja śpię. No to już nie wiem co lepsze :) To wszystko zależy jaki ktoś jest normalny. Dla każdego ta sama godzina jest inną porą dnia. 1 Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 12 minut temu, Nesiowata napisał: Dla każdego ta sama godzina jest inną porą dnia. O to to!:) Ja jestem nocnym Markiem i godzina 10 to dopiero moje rano :D Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 12 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Oleno. Dzień dobry, Grzesiu. Ciekawe, o której odezwiesz się tu jutro, Olenko............ na mojego kota zawsze mogę liczyć i w weekend zamiast o 5.30 budzi już od 6;) 12 godzin temu, Nesiowata napisał: Witamy w kolejny świąteczny dzień. w sensie niedziela? 8 godzin temu, elik napisał: Ale dajecie popalić! Kto to widział tak wcześnie wstawać. To barbarzyństwo!. Porządni ludzie o tej porze jeszcze delektują się snem! Ale z drugiej strony ile dobrych rzeczy mogło sie w tym czasie podziać, a ja śpię. No to już nie wiem co lepsze :) przez ten wątek siedzę do 2;) 7 godzin temu, Nesiowata napisał: To wszystko zależy jaki ktoś jest normalny. Dla każdego ta sama godzina jest inną porą dnia. hehe no właśnie 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: O to to!:) Ja jestem nocnym Markiem i godzina 10 to dopiero moje rano :D też tak mam, niestety trzeba do pracy wstawać:( 7 godzin temu, rozi napisał: Ciekawe o której wstaje nasz Griszka. O 7 spacerek Quote
Radek Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 2 godziny temu, Olena84 napisał: na mojego kota zawsze mogę liczyć i w weekend zamiast o 5.30 budzi już od 6;) Nasza mała mordka w weekendy budzi nas przed dziewiątą:) 1 Quote
Elisabeta Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 11 godzin temu, Olena84 napisał: O 7 spacerek Grzesio jeszcze śpi, to ja po cichu powiem dzień dobry. Dziś bardzo rześki poranek. Z mrozem, ale za to pod księżycem i gwiazdami. Ubierzcie się cieplej. Quote
Nesiowata Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Też się przywitam. Faktycznie - rześki poranek. Ale nie jest źle - przecież to zima. 1 Quote
Recommended Posts