Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grzesiu zaginął 😞

info z fb:

"Szukamy Grzesia !
Grzesiu to 10 letni piesek z trudna przeszłością, aczkolwiek od 14 miesięcy w najwspanialszym domu na świecie. Przestraszony spadającym przedmiotem zbiegł z działki w Bozenkowie. Miał na sobie niebieskie szelki lecz mógł się z nich wyswobodzic. Grzesiu jest płochliwy, może być wszędzie. Proszę o udostępnienia. Zrozpaczona właścicielka czeka".

288877687_4779886168779862_3952639757458486289_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dRjKzPdLVfYAX-m6TX8&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=00_AT97pPUz1REPZ_y1fWhflAg2z5l9nQeQsupaH92I46LcRg&oe=62BAC6D9

Posted

Pani napisała do mnie po północy, Grześ zaginął rano 21.06, przestraszył się i uciekł z działki w Bożenkowie, nie ze swojego domu. To jest 25km od domu. Myślę że będzie biegł w stronę domu czyli Bydgoszcz Szwederowo.

Pani kompletnie załamana, obwinia siebie, nawet napisała, że nie jest w stanie jeść, bo Grześ nie je. Grześ był dobrze zabezpieczony, ale może wyjść z szelek. Pani szuka go całą dobę z dziećmi i zaangażowanymi psiarzami, miejscowość oplakatowana, , schronisko i gmina powiadomione. Wczoraj jak się dowiedziałam zamieściłam post na facebooku i na grupach, które znam i może ktoś pomoże i udostępni. 

• Olena84 changed the title to >>> GRZEŚ UCIEKŁ Z DZIAŁKI - BYDGOSZCZ BOŻENKOWO, MOŻE KIEROWAĆ SIĘ DO SZWEDEROWA <<< Grześ po 3,5 roku znalazł w końcu swój dom...<<<
Posted

A niech to. Mógł się zaszyć gdzieś na działkach. Może powiesić plakaty na parkingach przy drogach  i stacjach benzynowych, Może zacznie szukać jedzenia.

Miał adresatkę?

• Olena84 changed the title to >>> GRZEŚ JUŻ BEZPIECZNY!!! << Grześ po 3,5 roku znalazł w końcu swój dom...<<<
Posted

Pani do mnie zadzwoniła, nie ma głosu od nawoływania Grzesia, nawet proszków nie brała od 3 dni i dostała ciśnienia. Najważniejsze że się znalazł.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.06.2022 o 13:18, Olena84 napisał:

PANI JEDZIE PO GRZESIA, SĄSIADKI USŁYSZAŁY WYCIE I OKAZAŁO SIĘ ŻE KRĘCIŁ SIĘ NIEDALEKO CAŁY CZAS, AŻ ZAPLĄTAŁ SMYCZĄ O OGRODZENIE. UFFF

Wielkie UFFF

• Like 1
Posted
Dnia 24.06.2022 o 13:26, Tyśka) napisał:

Kamień z serca.

Kamień z serca i to jeszcze jak. 

Kiedy wczoraj przeczytałam o Grzesiu na fb to pomyślałam, że być może kręci się w pobliżu cały czas pamiętając o przygodzie Grzesia w pierwszym hoteliku pod Otwockiem. Zwiał w trakcie wypakowywania po przyjeździe do hoteliku  i pomimo tego, że miejsce było całkowicie nieznane nie oddalał się tylko koczował w pobliżu.

• Like 1
Posted
Dnia 24.06.2022 o 14:39, Olena84 napisał:

Resized_20220624_141046.jpeg.7be0af160ba9f17e253ba90de1dfc7ce.jpeg

🍀 ❤️🍀😍😍❤️🍀❤️

• Like 1