Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, agat21 napisał:

A moja grudniowa kaska dla Grzesia nie dotarła? Wpłaciłam 6 grudnia właśnie na Mikołaja.

Na Grzesia? Bo ja na Blekusia zapisałam... zaraz sprawdzę co było w tytule, bo wydawało mi się że na Blekusia;)

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Tu kontrola fanów Grzesia ;) Na olx oczywiście, a dokładniej - TUTAJ

Stan na dziś:

Wyświetleń: 751
 Tel: 1
 Obserwuje: 14

Wow, ale widzów Grzesiowych!

4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dziś już na pewno do Grzesia - tradycyjnie zdrówka i w końcu własnego domu. Gdzie te ludziska mają oczy?

Nikt nie chce:(

Posted

Witaj Czarnulku w zimowe przedpołudnie. Dziś i u nas zrobiło się czysto, chwilowo wszystko jest "czyste".  Tyle, że od jutra ma być cieplej i pozostanie tylko błotko. Trzymaj się zdrowo! 

Posted

Może się doczekamy Grzesiowych zdjęć? Może jakiś "domno-łóżkowych"? Bo większość zdjęć, które mam to takie, w których hula wiatr i Grzesinek pilnuje drzwi :) A może łóżkowe przyniosą mu dom? Murko, da radę?

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Może się doczekamy Grzesiowych zdjęć? Może jakiś "domno-łóżkowych"? Bo większość zdjęć, które mam to takie, w których hula wiatr i Grzesinek pilnuje drzwi :) A może łóżkowe przyniosą mu dom? Murko, da radę?

Domowe też są, nawet z kotem z tego co pamiętam.

Kanapa psia niestety poległa wraz z fotelami latem, więc chwilowo możliwe są tylko fotki na parterze.

Oczywiście domne fotki jeszcze będę robić.

Posted
1 minutę temu, Murka napisał:

Domowe też są, nawet z kotem z tego co pamiętam.

Kanapa psia niestety poległa wraz z fotelami latem, więc chwilowo możliwe są tylko fotki na parterze.

Oczywiście domne fotki jeszcze będę robić.

O kurcze to przeoczyłam bo nie mam...

Ojej, a co to się porobiło z kanapą? :(