Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
28 minut temu, Nesiowata napisał:

Niech Mikołaj dziś pamięta o Tobie Grzesiu. 

Grześ był grzeczny, więc nie powinno być problemu. 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

No i jak było Grzesiu z tym Mikołajem? Zawitał do Ciebie?

Dziś mamy zimną, mokrą jesień więc trzymaj się tylko ciepłego domu.

Mikołaj miał dużo psiaków do obdarowania ale o Grzesiu na pewno nie zapomniał;)

Posted

Grześ milczy w s prawie Mikołaja.Pewnie gdzieś tam w kącie jeszcze go wypatruje. Pewnie biedak nie zdążył w ciągu jednego dnia oblecieć wszystkich zleceń, za dużo miał zleceń. A  może jeszcze szuka tego najwspanielszego prezentu dla Czarnulka - jego własnego domu?

Siedź Grzesiu w kącie (tym najcieplejszym|) i czekaj na lepszą pogodę, bo dziś to psy nie za bardzo rwą się do wyjścia za drzwi domu.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Może dziś będzie lepsza pogoda? 

Niestety, pogoda dziś nie rozpieszcza. Nawet nasza mała mordka nie miała chęci na wędrówki. 

• Like 1
Posted

Przesylam Olu  z zakonczonego kramku

na wiele biedunkow

dla Grzesia :

Grzes Oleny84  20 procent czyli 41 zl 20 gr plus Cegielka 12 zl 50 gr

razem dla Grzesinka 53 zl 70 gr

Posted

Jedna z psinek, które wspomagałem finansowo odeszła:( W związku z tym pomyślałem, że część deklaracji mogę przeznaczyć dla Grzesia. Grudniowe deklaracje już przelałem, więc mógłbym zacząć wpłacać od stycznie. To tylko dyszka, ale na pewno się Grzesiowi przyda. Poproszę tylko o dane do wpłat.

• Like 2
Posted

No Czarnulku - dalej trzeba unikać spacerów, pogoda  jakoś nie chce się zmienić na lepsze. Stale mokro i mokro. Znów musiałam pomagać psom w przekroczeniu progu domu.Nie chciały wystawić nosa za drzwi, ale jakoś poszło. Ale tez od razu śpią na nowo. jedna kocica wyszła sama, druga profilaktycznie schowała się. Wcale się nie dziwę - sama wychodzę kiedy naprawdę muszę.

Posted
Dnia 8.12.2018 o 04:29, Nesiowata napisał:

Grześ milczy w s prawie Mikołaja.Pewnie gdzieś tam w kącie jeszcze go wypatruje. Pewnie biedak nie zdążył w ciągu jednego dnia oblecieć wszystkich zleceń, za dużo miał zleceń. A  może jeszcze szuka tego najwspanielszego prezentu dla Czarnulka - jego własnego domu?

Siedź Grzesiu w kącie (tym najcieplejszym|) i czekaj na lepszą pogodę, bo dziś to psy nie za bardzo rwą się do wyjścia za drzwi domu.

Wpisy Nesiowatej zawsze inne, ciekawe i codziennie rano!

15 godzin temu, Nadziejka napisał:

Przesylam Olu  z zakonczonego kramku

na wiele biedunkow

dla Grzesia :

Grzes Oleny84  20 procent czyli 41 zl 20 gr plus Cegielka 12 zl 50 gr

razem dla Grzesinka 53 zl 70 gr

Ale niespodzianka, dziękujemy!

12 godzin temu, Radek napisał:

Jedna z psinek, które wspomagałem finansowo odeszła:( W związku z tym pomyślałem, że część deklaracji mogę przeznaczyć dla Grzesia. Grudniowe deklaracje już przelałem, więc mógłbym zacząć wpłacać od stycznie. To tylko dyszka, ale na pewno się Grzesiowi przyda. Poproszę tylko o dane do wpłat.

Dziękuję bardzo za nową deklarację! Konto jak dla Blekusia, ja potem sobie przerzucam na subkonta bo nie chce mieszać z podawaniem wszystkim nowych kont;)

4 godziny temu, Nesiowata napisał:

No Czarnulku - dalej trzeba unikać spacerów, pogoda  jakoś nie chce się zmienić na lepsze. Stale mokro i mokro. Znów musiałam pomagać psom w przekroczeniu progu domu.Nie chciały wystawić nosa za drzwi, ale jakoś poszło. Ale tez od razu śpią na nowo. jedna kocica wyszła sama, druga profilaktycznie schowała się. Wcale się nie dziwę - sama wychodzę kiedy naprawdę muszę.

Wolę deszcz niż mróz;)

Posted
14 minut temu, Olena84 napisał:

Konto jak dla Blekusia, ja potem sobie przerzucam na subkonta 

Wolę deszcz niż mróz;)

Dziękuję za info. Od stycznia będę wpłacał:) 

Mróz ma tę zaletę, że psa nie trzeba wycierać po spacerku;) 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nadziejka napisał:

Olasku

poslalam dla Grzesinka 53 zl 70 gr

plus dla misia

razem odrazu ku Tobie

Dziękujemy, to Grześ ma prezenty na Mikołaja!!!

• Like 1
Posted

Jak na razie to świt trochę lepszy niż wczoraj, psy bez żadnych ceregieli wyszły sobie wysikać się, wróciły i dalej śpią. Ale pewnie za kilka godzin niebo na nowo zacznie płakać. 

A jednak Mikołaj nie zapomniał o Tobie Czarnulku. To tylko Olena się pomyliła. Trzymaj dalej formę i czekaj cierpliwie na następną wizytę siwobrodego, coraz bliżej do świat.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Trzymaj dalej formę i czekaj cierpliwie na następną wizytę siwobrodego

Mógłby dobry domek przynieść. 

• Like 1