Nesiowata Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jak tam u pracowitej Laleczki słychać? Ciągle śladów lisów szuka, razem z Neską mają extra zajęcie wieczorem. Quote
elik Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: śladów lisów szuka, razem z Neską To faktycznie pracuś nad pracusie :) Quote
elik Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Ponieważ jutro rano wyjeżdżam i wracam dopiero po świętach, już dzisiaj Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia składam Wszystkim sympatykom zwierzaczków z tego wątku serdecznie życzenia zdrowych, radosnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego nowego 2020 Roku. 1 Quote
Nesiowata Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Lala życzy wszystkim spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęścia w Nowym 2020 Roku 1 Quote
Nesiowata Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Z samego rana Lala (z resztą kumpli) składa życzy wszystkim szampańskiej zabawy sylwestrowej i samych tylko słonecznych dni w nadchodzącym Nowym 2020 Roku. 1 Quote
Figunia Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Na tym Lalinym wątku, chcialam złożyć serdeczne życzenia szczęśliwego, ze wszech miar pomyślnego Nowego Roku w zdrowiu - jego zalozycielce, Pani Danusi, czyli Opiekunce Lali, Nesi i Misia oraz wszystkim sympatykom tego ciepłego wątku, piszącym tu oraz tylko zagladajacym. Pani Danusiu, dla Pani szczególnie serdeczne życzenia, pozdrowienia i serdeczności! Jest Pani niestrudzona w składaniu życzeń na dziesiątkach, nierzadko zapomnianych (bo zakończonych szczęśliwą adopcja) juz wątków. 1 Quote
elik Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Figuniu kochana zabrakło mi już lajków, ale szczerze i z przyjemnością dołączam się do Twoich życzeń. Quote
Nesiowata Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Dnia 31.12.2019 o 22:03, Figunia napisał: Na tym Lalinym wątku, chcialam złożyć serdeczne życzenia szczęśliwego, ze wszech miar pomyślnego Nowego Roku w zdrowiu - jego zalozycielce, Pani Danusi, czyli Opiekunce Lali, Nesi i Misia oraz wszystkim sympatykom tego ciepłego wątku, piszącym tu oraz tylko zagladajacym. Pani Danusiu, dla Pani szczególnie serdeczne życzenia, pozdrowienia i serdeczności! Jest Pani niestrudzona w składaniu życzeń na dziesiątkach, nierzadko zapomnianych (bo zakończonych szczęśliwą adopcja) juz wątków. Gwoli wyjaśnienia - nie ja jestem założycielką wątku Lali. Nesia też jest z dogomani i ma swój osobny wątek. Serdecznie dziękuję za życzenia, wzajemnie życząc jak najwięcej zdrowia i samych tylko spokojnych dni w już będącym roku. Quote
Tola Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Jestem i ja, trochę spóźniona, ale z życzenia udanego Nowego Roku bez trosk i zmartwień! Quote
Nesiowata Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 1 godzinę temu, Tola napisał: Jestem i ja, trochę spóźniona, ale z życzenia udanego Nowego Roku bez trosk i zmartwień! Gdyby to mogły być prorocze słowa... Quote
Nadziejka Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Noworocznego Dnia Kazdenkiego Spokojnego Cieplutkiego Niezwykłego Całej Druzynce Spokoju Zdrooowenka Wszelkuskiego Lapenkom i Panci Quote
Nesiowata Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Dziękujemy bardzo - wzajemnie życzymy wszelkiej pomyślności i jak najwięcej zdrowia. Quote
Nesiowata Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Lala informuje, że żyje. I musi nakablować, że pani wcale nie robi zdjęć bo jest obrażona na sposób ich wstawiania. Quote
elik Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 19 godzin temu, Nesiowata napisał: Lala informuje, że żyje. I musi nakablować, że pani wcale nie robi zdjęć bo jest obrażona na sposób ich wstawiania. To niech się Pani odobrazi, bo prawdopodobnie tak już będzie :) Quote
Nesiowata Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 6 godzin temu, elik napisał: To niech się Pani odobrazi, bo prawdopodobnie tak już będzie :) Bo "mądry" człowiek wpadł na genialny pomysł? Quote
elik Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Bo "mądry" człowiek wpadł na genialny pomysł? Zawsze możesz podesłać :) Quote
Nesiowata Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Zawsze możesz podesłać :) Nie będę zawracać nikomu głowy. W końcu będę musiała "wziąć tego byka za rogi". Ale muszę się sama przemóc. Pewnie trochę to jeszcze potrwa. Quote
elik Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Nie będę zawracać nikomu głowy. W końcu będę musiała "wziąć tego byka za rogi". Ale muszę się sama przemóc. Pewnie trochę to jeszcze potrwa. Twoja wola :) 1 Quote
Nesiowata Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Lala przesyła pozdrowienia, jest zdrowo ale bardzo, bardzo śpiąca i ma w nosie śniadanie. Quote
Nadziejka Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 7 minut temu, Nesiowata napisał: Lala przesyła pozdrowienia, jest zdrowo ale bardzo, bardzo śpiąca i ma w nosie śniadanie. Quote
elficzkowa Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dnia 17.02.2020 o 07:26, Nesiowata napisał: Lala przesyła pozdrowienia, jest zdrowo ale bardzo, bardzo śpiąca i ma w nosie śniadanie. Pozdrowienia dla Lali. Quote
Nesiowata Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 7 godzin temu, elficzkowa napisał: Pozdrowienia dla Lali. Dziękuję - przekażę. Wieczorem jest zawsze ożywiona, bo przecież musi pilnować aby przypadkiem, Misiek nie miał jakiejś zabawki. To jej są wszystkie potrzebne. Tylko ja coraz częściej zahaczam o coś nogą. A Miśkowi sama coś podrzucam. Chociaż przez chwile może coś pomamlać. Bo prędzej czy później panna i tak mu zwinie. Kiepskie jest życie seniora... Quote
elik Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Kiepskie jest życie seniora... Skąd my to znany??? ;/ Quote
Recommended Posts