RaV&Rico Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Hej, mam do Was pytanie. Co prawda mój Rico jest typowym "kartonowcem" (uratowany z kartonu, porzucony zimą na przystanku autobusowym jak miał zaledwie 4 tyg) to chciałem zadać Wam zagadkę :) Cechy jakich ras widzicie w moim 10msc szczeniaku :) To czego nie widać na zdjęciu :) Rico ma już ponad 40 kg i sięga do połowy uda (w kłębie) :) Quote
Łisper Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 a to ci się kartonowa piękność trafiła, gratuluję ;D ma w sobie coś z kanara (ah, ta piękna pręgowana maść) ale wygląda na dużo "lżejszego" (w budowie, bo 40kg w wieku 10 miesięcy to kawał chłopa....-) ale oczy i to czoło takie, jakby jego mamuśka się na jakiegoś przystojnego myśliwskiego zapatrzyła. Zajęcy czasem twój Rico nie gania? ;D masz może jakieś zdjęcie głowy z profilu? 1 Quote
RaV&Rico Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Zajęcy nie gania :) w zasadzie jedynym przejawem "myśliwskiej natury" jest ciągły nos przy ziemi ;) a z profilu wygląda tak Quote
RaV&Rico Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 A co do lżejszej budowy :) tutaj Rico w odniesieniu do gabarytów kobiety 173cm Quote
bou Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 26 minut temu, RaV&Rico napisał: A co do lżejszej budowy :) tutaj Rico w odniesieniu do gabarytów kobiety 173cm No weź mnie na rączki,kobieto! :) 2 Quote
Łisper Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 A to całuśny pieseł ;P rasowe kanary to mają zazwyczaj taką wielką, kanciastą łepetynę, twój Rico to taka pręgowana wersja sportowa ;) 1 Quote
Tyśka) Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Wow, ale piękny! :D Ależ miał szczęścia.... z kartonu do takiego domu :) 1 Quote
RaV&Rico Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 47 minut temu, Łisper napisał: A to całuśny pieseł ;P rasowe kanary to mają zazwyczaj taką wielką, kanciastą łepetynę, twój Rico to taka pręgowana wersja sportowa ;) Czyli mam canario coupe hahaha Quote
dwbem Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 Faktycznie ma dużo z canario, w każdym razie w dużym procencie molosowaty. Ładne psisko i miał szczęście, że trafił na dobrych ludzi. Quote
Recommended Posts