hop! Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Dnia 20.12.2017 o 22:42, Alaskan malamutte napisał: Martuniu, u mnie Hana ma ogłoszenie na Wrocław. U Toli na Warszawę. Może na Katowice?? U mnie ma na Katowice. Wyróżnione. Zróbcie na Kraków. 1 Quote
uxmal Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 1 godzinę temu, hop! napisał: U mnie ma na Katowice. Wyróżnione. Zróbcie na Kraków. Kurka Wodna. Zrobiłam na Katowice.. Czy można edytować ogłoszenie i zmienić na Kraków? Czy może zostawić bo ma 23 obserwowanych i 11 odkryć tel i jedno dziwne zapytanie. Nie ogłaszałam nigdy na olx Hana to mój pierwszy raz. Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 2 godziny temu, hop! napisał: U mnie ma na Katowice. Wyróżnione. hop! pięknie dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 1 godzinę temu, uxmal napisał: Kurka Wodna. Zrobiłam na Katowice.. Czy można edytować ogłoszenie i zmienić na Kraków? Czy może zostawić bo ma 23 obserwowanych i 11 odkryć tel i jedno dziwne zapytanie. Nie ogłaszałam nigdy na olx Hana to mój pierwszy raz. Martuniu, możesz zmienić, to nic nie przeszkadza. Może na Poznań, bo wydaje mi się, że Havanki jest na Kraków. Zaraz sprawdzę... Edit: Havanki jest na Wrocław, więc spokojnie możesz na Kraków. Ja zmienię na Poznań Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Moje ogłoszenie Hanusi na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/hana-idealna-sunia-czeka-na-swoj-wymarzony-domek-CID103-IDq3JcD.html Quote
uxmal Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 44 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Martuniu, możesz zmienić, to nic nie przeszkadza. Może na Poznań, bo wydaje mi się, że Havanki jest na Kraków. Zaraz sprawdzę... Edit: Havanki jest na Wrocław, więc spokojnie możesz na Kraków. Ja zmienię na Poznań Oki Asiu: Zmieniłam Hanę na Kraków : https://www.olx.pl/oferta/poznaj-hane-aniola-w-kolorze-marengo-CID103-IDqV7vj.html Quote
Alaskan malamutte Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Suzi odpoczywa po trudach związanych z przygotowaniem świąt... 1 Quote
Nesiowata Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Suzi odpoczywa po trudach związanych z przygotowaniem świąt... Faktycznie - niemożliwie zmordowany pies. Jak tam można wykorzystywać biedaczkę? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Na konto anecik przelałam 350 zł za pobyt Hany 27.11 - 26.12.2017r. Quote
Tola Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Dnia 25.12.2017 o 11:43, hop! napisał: U mnie ma na Katowice. Wyróżnione. Zróbcie na Kraków. Hop! - bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia dla Hany, może się uda z Twojego ogłoszenia... U mnie wciąż bez zapytań:( Quote
hop! Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Dnia 28.12.2017 o 19:32, Tola napisał: Hop! - bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia dla Hany, może się uda z Twojego ogłoszenia... U mnie wciąż bez zapytań:( Tola, nie masz za co dziękować. Może w końcu do Hany uśmiechnie się szczęście. Nie można się poddawać, trzeba dorabiać nowe ogłoszenia. Przydałyby się noworoczne zdjęcia Hany. :-) Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 5 godzin temu, hop! napisał: Tola, nie masz za co dziękować. Może w końcu do Hany uśmiechnie się szczęście. Nie można się poddawać, trzeba dorabiać nowe ogłoszenia. Przydałyby się noworoczne zdjęcia Hany. :-) Przydałyby się, wciąż czekamy. Może Nowy Rok pod tym względem będzie lepszy dla Hanusi. Quote
Anecik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Hanusia wystrzałów się bala. Nie chciała wyjść z domku długooo przed północą. Ale w jej przypadku wędzone smaczki również troszkę pomogły:) 1 Quote
Gabi79 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 4 minuty temu, anecik napisał: Hanusia wystrzałów się bala. Nie chciała wyjść z domku długooo przed północą. Ale w jej przypadku wędzone smaczki również troszkę pomogły:) To dobrze, że smaczki trochę pomogły. Moja Kajunia zupełnie nie była zainteresowana smaczkami, Quote
elik Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Przed chwilą, Gabi79 napisał: To dobrze, że smaczki trochę pomogły. Moja Kajunia zupełnie nie była zainteresowana smaczkami, Moje psiaczki też nie były zainteresowane smaczkami. Quote
Alaskan malamutte Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Moja Kajunia zupełnie nie była zainteresowana smaczkami, Mój Kazanek na starość zaczął się bać.....Wcześniej nic go nie ruszało, a wczoraj nie chcial wyjść na spacer. Maurycy tez niespokojny..Całe towarzystwo z nami..dobrze, ze łóżko wielkie....No i taki byl sylwester.. Quote
Gabi79 Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Mój Kazanek na starość zaczął się bać.....Wcześniej nic go nie ruszało, a wczoraj nie chcial wyjść na spacer. Maurycy tez niespokojny..Całe towarzystwo z nami..dobrze, ze łóżko wielkie....No i taki byl sylwester.. Mój Misio (żył 13 lat) z każdym rokiem bał się coraz bardziej, trzeba było się ratować tabletką od weta. Wczoraj cała trójka dzielnie zniosła strzały, też okupując kanapę Quote
Recommended Posts