Gabi79 Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 56 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Niech ta gwiazdka co na niebie świeci Marzenia spełni Twe Hanusiu, domek już spieszy aby wyprzytulać cię!! Wyprzytula, wycałuje, całe serce oferuje. 2 Quote
Tola Posted December 20, 2017 Author Posted December 20, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Niech ta gwiazdka co na niebie świeci Marzenia spełni Twe Hanusiu, domek już spieszy aby wyprzytulać cię!! 24 minuty temu, Gabi79 napisał: Wyprzytula, wycałuje, całe serce oferuje. Z Hani słodka jest dziewczynka, domek gdzieś na pewno jest, trzeba tylko bardzo mocno wciąż go szukać! Tylko GDZIE? Kto następny? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Na konto Hanusi wpłynęło 20 zł od Jolanta08. Pięknie dziękujemy!! Quote
uxmal Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Czy ogłosić Hanę na Kraków? albo Warszawę? Jeśli tak to na jakie miasto? Jeszcze tego nie robiłam ale może uda mi się :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 43 minuty temu, uxmal napisał: Czy ogłosić Hanę na Kraków? albo Warszawę? Jeśli tak to na jakie miasto? Jeszcze tego nie robiłam ale może uda mi się :) Martuniu, u mnie Hana ma ogłoszenie na Wrocław. U Toli na Warszawę. Może na Katowice?? Quote
rozi Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 w jednym wątku nie ma domku smutno smutno od początku w innym wątku domek jest ale za to zginął pies Quote
uxmal Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Martuniu, u mnie Hana ma ogłoszenie na Wrocław. U Toli na Warszawę. Może na Katowice?? Oki. Jutro lub w piątek wystawię ogłoszenie. Asiu czy ten text skopiować ? https://www.olx.pl/oferta/22-kilogramy-szczescia-do-wziecia-CID103-IDoyOqV.html Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 14 minut temu, uxmal napisał: Oki. Jutro lub w piątek wystawię ogłoszenie. Asiu czy ten text skopiować ? https://www.olx.pl/oferta/22-kilogramy-szczescia-do-wziecia-CID103-IDoyOqV.html To jest ogłoszenie Havanki. Na pierwszej stronie wątku masz teksty do ogłoszeń. Wybierz, możesz coś dopisać...skrócić..Najwazniejsze są zdjęcia. Trzeba uważać, które sie wstawia, olx potrafi usunąć, jesli zdjęcia są już w innym ogłoszeniu...Można je przyciąć, zmniejszyć, wtedy będzie OK Quote
uxmal Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Najwazniejsze są zdjęcia. Trzeba uważać, które sie wstawia, olx potrafi usunąć, jesli zdjęcia są już w innym ogłoszeniu...Można je przyciąć, zmniejszyć, wtedy będzie OK aha ;) rozumiem chyba o co chodzi mają algorytm rozpoznający i porównujący fotki. Pokombinuję. Quote
uxmal Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Hana w olx na Katowicach. Wyróżniłam ją i na stronę główną też ustawiłam, czyli pakiet Maxi +plus dodatki. Powodzenia maleńka. https://www.olx.pl/oferta/poznaj-hane-aniola-w-kolorze-marengo-CID103-IDqV79h.html 2 Quote
uxmal Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 hmm, od dzisiaj 680 wyświetleń 3 odsłony telefonów i 6 obserwacji. Quote
Alaskan malamutte Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech będą one okazją do zadumy, ale i radości z rodzinnego spotkania. Niech przyniosą wytchnienie od codzien nych zmagań i trosk. Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej! Quote
elik Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Haneczce supr domku, a wszystkim jej kibicom życzę Quote
Anecik Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. A dla psiaków specjalne życzenia aby następne święta spędziły w swoich własnych domach. Quote
Tola Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Zdrowych, magicznych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie A dla naszych podopiecznych cudownych domów! Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Szczęśliwa Suzi życzy wszystkim Wesołych Świąt!!! 1 Quote
Gabi79 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Asiu, przekaż proszę życzenia świąteczne Państwu od wszystkich sympatyków Suzi. Widziałam wczoraj na olx ogłoszenie Hanusi. To bardzo dziwne, że jeszcze nikt się nie zakochał Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Asiu, przekaż proszę życzenia świąteczne Państwu od wszystkich sympatyków Suzi. Gabrysiu, przekazałam! Dostałam cudne życzenia od Pani Małgosi i całej rodziny. No i oczywiście w podpisie: "Dziękujemy za Suzi"! Quote
Alaskan malamutte Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 6 minut temu, Gabi79 napisał: Widziałam wczoraj na olx ogłoszenie Hanusi. To bardzo dziwne, że jeszcze nikt się nie zakochał Też nie możemy tego pojąć...Ale Hanusia sę doczeka... 1 Quote
Gabi79 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Gabrysiu, przekazałam! Dostałam cudne życzenia od Pani Małgosi i całej rodziny. No i oczywiście w podpisie: "Dziękujemy za Suzi"! To jest piękne i zawsze mnie wzrusza. Psiak, czy kot, który jeszcze niedawno był jednym z kilkuset w schronisku, zapomniany i opuszczony, dla Nowej Rodziny jest największym skarbem. Jak tu nie płakać ze szczęścia?! 1 Quote
Tola Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 3 godziny temu, Gabi79 napisał: To jest piękne i zawsze mnie wzrusza. Psiak, czy kot, który jeszcze niedawno był jednym z kilkuset w schronisku, zapomniany i opuszczony, dla Nowej Rodziny jest największym skarbem. Jak tu nie płakać ze szczęścia?! Mnie też bardzo wzruszają takie zdjęcia pokazujące psie szczęście, tak niewiarygodną odmianę losu; tez zawsze mi się płacze . Oby w Nowym Roku było jak najwięcej takich powodów do płaczu. Hanusi też życzę, specjalnie, takiego domu i takiego szczęścia - może gdzieś tam przy jakimś wigilijnym stole ktoś zapragnie dać dom starszej, zwyczajnej suni o cudownym charakterze... Takie cuda się przecież zdarzają. 3 Quote
Recommended Posts