Alaskan malamutte Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Dnia 7.09.2017 o 11:27, anecik napisał: Suzi też się przeszła kawałek po wsi. Na dwóch smyczach - interesuje ją wszystko:) Bardzo cieszą takie wieści!! Suzi na smyczy, to jest to!!! Quote
Tola Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Pozdrawiam z rana, u nas dzisiaj zapowiada się przepiękna pogoda, u anecik też na pewno psy skorzystają z ostatnich, letnich dni. Życzę wszystkim udanej niedzieli Quote
elik Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 U nas też jest bardzo słonecznie. Prawdopodobnie jeden z ostatnich ciepłych weekendów w tym roku :( Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Piękne słoneczko za oknem, a mnie dopadło przeziębienie!! I czeka mnie jutro wizyta u lekarza!! Buuuuu Quote
Tola Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Piękne słoneczko za oknem, a mnie dopadło przeziębienie!! I czeka mnie jutro wizyta u lekarza!! Buuuuu Asia - pakuj się do łózka, odpoczywaj, a my życzymy zdrówka! Quote
elik Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Asia - pakuj się do łózka, odpoczywaj, a my życzymy zdrówka! Dokładnie tak ! Do wyrka i zdrowiej :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Dnia 7.09.2017 o 18:44, Havanka napisał: Zaczęłam ogłaszać Hanę, jako Haneczkę: Havanko, proszę napisz, jaki jest koszt wyróżnienia i odświeżania ogłoszeń. Przeleję pieniążki na Twoje konto. Quote
Anecik Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Jeszcze taka Hanusia mi się znalazła 2 Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: Jeszcze taka Hanusia mi się znalazła Cudne zdjęcia do ogłoszeń Quote
Gabi79 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 2 minuty temu, anecik napisał: Jeszcze taka Hanusia mi się znalazła Dodajcie kanapowe na olx Quote
Gabi79 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ale pięknota, zupełnie nie przypomina już tego psiego nieszczęścia ze schronu, Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 1 minutę temu, anecik napisał: I trochę Suzi Moja śliczna!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Anetko, dziękuję za zdjęcia cudnej Suzi! Jak się poczuję lepiej, postaram się napisać tekst do ogłoszenia, spróbujemy... aneciku, napisz mi tylko jaki wiek i waga suni? Quote
helli Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 13 minut temu, Gabi79 napisał: Dodajcie kanapowe na olx Taki kanapowiec to przecie ozdoba salonu a mi ciągle chodzi po głowie, że Hana i Astra zamojskie mialy albo wspólna mamę, albo ojca Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 1 minutę temu, helli napisał: a mi ciągle chodzi po głowie, że Hana i Astra zamojskie mialy albo wspólna mamę, albo ojca heli, pracownicy w schronisku mówili nam, że trafiła tam sunia i dwa szczeniaki, siostry...Ale nikt nam nie potrafił powiedzieć, które to....Być może Astra i Hana to siostry, wiek by się zgadał... Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Dnia 7.09.2017 o 14:06, Havanka napisał: Postaram się, ale od 17 września będę na wyjeździe przez tydzień, wiec ten termin odpada. Ale przed lub po przyjeździe, zrobię też pakiecik dla Suzi. Havanko, są już piękne zdjęcia Suzi, zrobisz ogłoszenia??Proszę Quote
Havanka Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 10 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, proszę napisz, jaki jest koszt wyróżnienia i odświeżania ogłoszeń. Przeleję pieniążki na Twoje konto. Właśnie miałam zaproponować wykupienie promocji ogłoszeń.Jest kilka możliwości do wyboru, ale wg mnie najlepsza opcja, to : 30 dni promowania na górze listy ogłoszeń+ 9 odświeżeń+ 7 dni promowania na stronie głównej - pakiet za 17,81 zł na miesiąc. Spróbuję dziś wieczorem ułożyć tekst dla Suzi i jeżeli zdążę, to zacznę ją ogłaszać, a jeżeli nie, to dopiero jutro zrobię ogłoszenia. Zdjęcia ma ładne. Jest z czego wybierać. Może od razu i jej promowanie wykupić? Quote
Bogusik Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Wspaniałe wiadomości u dziewczyn! Hana zdrowieje, a Suzi już chodzi na smyczy :) Jako wiodące zdjęcie do ogłoszeń dałabym to bo jest śliczne :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 3 godziny temu, Havanka napisał: Właśnie miałam zaproponować wykupienie promocji ogłoszeń.Jest kilka możliwości do wyboru, ale wg mnie najlepsza opcja, to : 30 dni promowania na górze listy ogłoszeń+ 9 odświeżeń+ 7 dni promowania na stronie głównej - pakiet za 17,81 zł na miesiąc. Spróbuję dziś wieczorem ułożyć tekst dla Suzi i jeżeli zdążę, to zacznę ją ogłaszać, a jeżeli nie, to dopiero jutro zrobię ogłoszenia. Zdjęcia ma ładne. Jest z czego wybierać. Może od razu i jej promowanie wykupić? Havanko, to ja dzisiaj prześle na Twoje konto pieniążki za ten pakiet dla Hany i Suzi. Poprosiłam też Gabi o ogłoszenie i ona zrobi na Katowice. Ciebie proszę na Kraków, dobrze? Wydje mi się, że można jeszcze dodać jedno z tych zdjęć, tu widać jaka jest wielkość Suzi Quote
Alaskan malamutte Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 49 minut temu, Bogusik napisał: Wspaniałe wiadomości u dziewczyn! Hana zdrowieje, a Suzi już chodzi na smyczy :) Jako wiodące zdjęcie do ogłoszeń dałabym to bo jest śliczne :) Bogusiu, mnie też to zdjęcie urzekło!!! Quote
Alaskan malamutte Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Przelałam pieniążki do Havanka - 35,62 zł na wyróżnienie OLX Hany i Suzi, oraz do Gabi 79 - 17,81 zł na wyróżnienie OLX Suzi. Quote
Recommended Posts