Tola Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, kojarzysz, kto robi banerki?? Poprosiłybyśmy o banerek dla Hany i Suzi.... Wiem, że Maciek777, zaglądał tutaj;) Ale jeszcze ktoś... A Kto robił Alasce? Caniskowi? Nie pamiętam... Jutro zajrzę na wątki... Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 5 minut temu, Tola napisał: Wiem, że Maciek777, zaglądał tutaj;) Ale jeszcze ktoś... A Kto robił Alasce? Caniskowi? Nie pamiętam... Jutro zajrzę na wątki... Ja też nie pamiętam.... Alasce to chyba Memory robiła.....ale jej to już dawno na dogo nie widziałam.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 55 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie chcę siać zamętu, ale... nie boicie się, że z norweskich Suzi wyjdzie? Z norweskich łatwo wyjść, nawet mojemu się udaje... Trzymam kciuki za jutro. Już czuję stresa... Suzi będzie w obroży i szelkach. Będą przypięte smycze. A poza tym, mój malamut chodził w tych szelkach, nigdy nie wyszedł, z obroży zawsze. Jest jeszcze jeden argument: szelki typu "norweskiego" łatwo się zakłada, nie trzeba przekładać łap. My nie wiemy, czy Suzi pozwoli dotykać łap.... Kciuki potrzebne za poniedziałek lub wtorek, ustalamy jeszcze wszystko!! Quote
Tola Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Wszystko już ustalone z anecik i ze schroniskiem Suczki zaczną nowe życie we wtorek ok. godz.12 - 13, bo tak anecik przyjedzie do zamojskiego schroniska. Prosimy o kciuki, będą bardzo potrzebne!!! Quote
Tola Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Razem z nimi schronisko opuści ten smutasek, którego Gabi wypatrzyła za zamojskim, również potrzebne kciuki! Ja niestety nie będę mogla być przy wypisie psiaków, bo wyjeżdżam na krótki urlop, ale będzie tam Alaskan i na pewno wszystko opowie tutaj na wątku. Będę z Wami myślami, będę przekazywała dobre myśli zwłaszcza Suzi! Quote
Alaskan malamutte Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 1 godzinę temu, Tola napisał: Ja niestety nie będę mogla być przy wypisie psiaków, bo wyjeżdżam na krótki urlop, ale będzie tam Alaskan i na pewno wszystko opowie tutaj na wątku. Postaram się zrobić zdjęcia z wyjazdu psiaczków. Oby tylko wszystko się udało, kciuki bardzo potrzebne!!! Quote
Gabi79 Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Postaram się zrobić zdjęcia z wyjazdu psiaczków. Oby tylko wszystko się udało, kciuki bardzo potrzebne!!! Zaciskam kciuki i zapraszam do Smutaska - Iryska Quote
Jolanta08 Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Kciuki i wszystko co się da mocno zaciśnięte. Tolu ,miłego i pogodnego odpoczynku Quote
Tola Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 Poprosiłam Maciek777 o banerek, nie wiem jak Maciek z wolnym czasem, ale może zrobi... Wierzę, ze i tym razem przyniesie szczęście zamojskim suczkom:) We wtorek będę z Wami myślami w schronisku, musi być wszystko dobrze. Quote
agat21 Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Nie było mnie parę dni, ale bardzo się cieszę, że zdarzył się cud! :)) Anecik - jesteś super babka ♡♡♡ Quote
Gabi79 Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Zapraszam na bazarek transportowy dla Suzi, Hany i Iryska Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ale mi się pomerdało z tym wyjazdem :) Cieszę się, że jutro już psiaki opuszczą schronisko i jadą do cudownej anecik :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Byłam dzisiaj w schronisku, aby zarezerwować Roniego. Suzi już w osobnym boksie czeka na wyjazd. Z książeczki wynika, że w schronisku jest od 2013 roku.... Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ale że Suzi? :( Raaany, to gdzie ona się chowała przez tyle czasu :( Dobrze, że teraz zaczyna nowy rozdział w życiu. Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Tysiu kochana, Hana jeszcze dłużej siedzi... a to takie cudo jest, zero agresji, przymila się do człowieka....Same ochy i achy o tej suni.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Suczki i dwa psiaki wyjeżdżają w środę rano. Szafirek będzie o 8 w schronisku. będę przy przekazaniu psiaczków. Proszę o kciuki i cieple myśli, aby już nic się nie zmieniło! Quote
Bogusik Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Suczki i dwa psiaki wyjeżdżają w środę rano. Szafirek będzie o 8 w schronisku. będę przy przekazaniu psiaczków. Proszę o kciuki i cieple myśli, aby już nic się nie zmieniło! Trzymam mocno kciuki! Miejmy nadzieje,że wszystko pójdzie dobrze i psiaki szczęśliwie dotrą do swoich dt Quote
Alaskan malamutte Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ostatnia noc w schronisku....Jutro sunie już będą wolne.....Postaram się zrobić zdjęcia, jak wyjeżdżają... Tola jest z nami myślami, mocno zaciska kciuki za jutrzejszy wyjazd Quote
Bogusik Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ostatnia noc w schronisku....Jutro sunie już będą wolne.....Postaram się zrobić zdjęcia, jak wyjeżdżają... Tola jest z nami myślami, mocno zaciska kciuki za jutrzejszy wyjazd Wiem,ze sporo zamieszania będzie przy wydawaniu psiaków, ale jak uda się pstryknąć jakieś zdjęcia psiakom to będzie super! Quote
Alaskan malamutte Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 1 minutę temu, Bogusik napisał: Wiem,ze sporo zamieszania będzie przy wydawaniu psiaków, ale jak uda się pstryknąć jakieś zdjęcia psiakom to będzie super! Bogusiu, postaram się chociaż kilka pstryknąć. Ale najważniejszy spokój, sprawne przekazanie psiaków i bezpieczne umieszczenie w kontenerkach. Zaczynam się stresować.... Jutro odeśpię te dwie noce.... Quote
Tyśka) Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ja też się stresuję... kciuki trzymam od soboty hihi ;) Quote
Bogusik Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Bogusiu, postaram się chociaż kilka pstryknąć. Ale najważniejszy spokój, sprawne przekazanie psiaków i bezpieczne umieszczenie w kontenerkach. Zaczynam się stresować.... Jutro odeśpię te dwie noce.... Asiu,spokój i dobra organizacja to najważniejsze,a jeszcze bardziej ważne jest to,że relacje między Fundacją a kierownictwem schroniska są w miarę dobre i trzeba to pielęgnować.Dzięki temu,można jeszcze wyciągać te bidulki do dt i szukać im domów.Także zdjęcia nie są najważniejsze bo będą przecież z dt.Postaraj się zasnąć,choć łatwo się to tylko mówi....:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 No i pojechały po lepsze życie!!! Doczekały się, szczególnie Hana!! Wszystko przebiegło spokojnie, bez niespodzianek. Hana: z książeczki wynika, że od 2008 r w schronisku, czyli od szczeniaczka....sunia to sama słodycz, grzeczna domaga się głasków, zaczepia. Tutaj pożegnanie ze schroniskiem!!! W kontenerku, gotowa do wyjazdu!! Quote
Recommended Posts