agat21 Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Dnia 3/6/2017 o 20:40, Gusiaczek napisał: Jako i my po wieczornym obchodzie osiedla (jakże Wam zazdroszcze dreptania po moich ukochanych ścieżkach ... gdybyś wiedziała o jakimś niewielkim mieszkanku na naszym terenie proszę o info ;))Czytanie w wannie dla mnie tylko wspomnieniem - pięknym wspomnieniem i to nie tak, że się już nie myję!, ale pod prysznicem czytać się nie da ;) :D To się wie! :) Może być w moim bloku? ;) Quote
Ellig Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Dzień dobry! Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Pań. Bądźcie dla siebie dobre na wiosnę.Duzo zdrowia i szczęścia! Happy Wome'ns Day! Quote
Aska7 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Dzień dobry : ) Od tego roku mówi się : "Nie chcę kwiatów w Dzień Kobiet, chcę dzień po". 1 Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 11 godzin temu, agat21 napisał: To się wie! :) Może być w moim bloku? ;) Oczywiście! dzielnica wymarzona, sąsiedztwo - czegóż więcej chcieć ? :) 8 godzin temu, inka33 napisał: Dobranoc... 8 godzin temu, elik napisał: Noc wyjątkowo krótka :( 3 godziny temu, Ellig napisał: Dzień dobry! Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Pań. Bądźcie dla siebie dobre na wiosnę.Duzo zdrowia i szczęścia! Happy Wome'ns Day! Piękny bukiet :) 15 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Od tego roku mówi się : "Nie chcę kwiatów w Dzień Kobiet, chcę dzień po". :D 6 minut temu, Ellig napisał: Zapraszamy! :) Zapraszamy :) Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 (edited) 1 godzinę temu, Ellig napisał: Hop do góry! Na pomoc czeka Eva! 1 godzinę temu, jolantina napisał: Świątecznie :) zapraszamy! 44 minuty temu, atulek napisał: Witam i podnoszę. Witamy, zapraszamy - jutro finał! :) edit: w sobotę finał!!!! Edited March 8, 2017 by Gusiaczek Quote
atulek Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Jak to jutro finał, a nie w sobotę. Nikt ze mną nie zawalczy o biżuterię? Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 21 minut temu, atulek napisał: Jak to jutro finał, a nie w sobotę. Nikt ze mną nie zawalczy o biżuterię? O ja goopia c....a! Pewnie że w sobotę! Zakręcona jestem, jak termos ;) Przepraszam Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Najdłuższa godzina? między 15 a 16 w pracy na I szychcie! :( Quote
Aska7 Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 1 minutę temu, Gusiaczek napisał: Najdłuższa godzina? między 15 a 16 w pracy na I szychcie! :( 15.35 to już z górki : ) Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 2 godziny temu, Aska7 napisał: 15.35 to już z górki : ) Nie, ja o tej porze jeszcze się wspinam ;) 1 godzinę temu, mestudio napisał: Podnoszę bazarek. 1 godzinę temu, terra napisał: zapraszamy 1 godzinę temu, Ellig napisał: Zapraszamy!!! Dziękujemy, podnosimy i my :) Quote
Recommended Posts