Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Ellig napisał:

Dziekuję bardzo Gusiaczku.

Zapraszam!

Elu, dziękować nam Tobie serdecznie :)
Miłego wieczoru :)

34 minuty temu, terra napisał:

Cudne cudeńka!

Zapraszamy

Prawda, że cudne? 
Zapraszam i ja :)

Posted

Dziekuję bardzo Gusiaczku.

Elu, nie wiem dlaczego, ale jedno ze zdjęć było kompletnie rozmazane po wstawieniu, mimo że w folderze jest ok. Inny format? nie wiem, się nie znam, ale i tak widać urodę bransoletki :) 

Posted
6 minut temu, Gusiaczek napisał:

Elu, nie wiem dlaczego, ale jedno ze zdjęć było kompletnie rozmazane po wstawieniu, mimo że w folderze jest ok. Inny format? nie wiem, się nie znam, ale i tak widać urodę bransoletki :) 

Jutro spróbuję wstawić i zobaczę co się dzieje. Tak, widać doskonale Gusia. Dobrego wieczoru!

Zapraszamy serdecznie. 

Posted
16 minut temu, Gusiaczek napisał:

Zapraszam i idę przeżywać poranne wyjście na pierwsze zajęcia "dla Seniorów" ............. matko! to już? .... ależ ten czas leci :(  ;)

Ambitna dziewczyna z Ciebie.

Posted
5 godzin temu, Gusiaczek napisał:

W poście 3 dodana przepiękna bransoletka podarowana przez Ellig, zapraszamy do licytacji !

bransoletka1.jpg

Eluś kochany dobry Człowieku:) Nie przechodzisz obojętnie obok żadnej osoby w potrzebie.... Kocham Cię!

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, Gusiaczek napisał:

bransoletka2.jpg

Posted
15 godzin temu, atulek napisał:

Ambitna dziewczyna z Ciebie.

To nie ambicja, to DESPERACJA! :D

6 godzin temu, Ellig napisał:

Nie ma za co dziękować. Trzymam kciuki za powodzenie i całym sercem jestem z Ewą. 

Serdecznie zapraszamy!

Jest za co Elu <3 zaraz wstawię zdjęcie 

4 godziny temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

Witaj Aśku :) 

2 godziny temu, atulek napisał:

Melduję się na bazarku.

Miło nam, dzień dobry :)

2 godziny temu, Ellig napisał:

Miłej niedzieli i zapraszamy!

Miłej, jest pięknie, słonecznie - żyć się chce!  :)

Posted

Nie spałam dobrze, bo bardzo przeżywałam wyjście na basen - pierwszy po ponad 20 latach ....
Kocham wodę, pływam całkiem nieźle (byłam przez czas jakiś trenują pływaczką). Weszłam i oszalało serce moje WODA! TORY! myślałam, że z kostiumu wyskocze! ;)
Zajęcia aerobiku doopy, że tak powiem,  mi nie urwały, ale pogadam z panią trenerką, bo sama się prosiła  "uwag", o mych oczekiwaniach i refleksjach nad tem, co mem udziałem stało się ;)

Miłego dnia wszystkim życzę zapraszają do licytacji cudeniek! :)

• Upvote 1
Posted

Zajrzałam żeby podbić bazarek, a tu przy okazji ujrzałam piękną bransoletkę. Nie potrzeba przekłuwać uszu, więc licytuję :) Za wywoławczą proszę :) 

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Gusiaczek napisał:

Nie spałam dobrze, bo bardzo przeżywałam wyjście na basen - pierwszy po ponad 20 latach ....
Kocham wodę, pływam całkiem nieźle (byłam przez czas jakiś trenują pływaczką). Weszłam i oszalało serce moje WODA! TORY! myślałam, że z kostiumu wyskocze! ;)
Zajęcia aerobiku doopy, że tak powiem,  mi nie urwały, ale pogadam z panią trenerką, bo sama się prosiła  "uwag", o mych oczekiwaniach i refleksjach nad tem, co mem udziałem stało się ;)

Kochana, super, że tak fajnie sportowo zaczęłaś dzień na basenie :) 

Ale aerobic w wodzie to chyba nie dla Ciebie - młodej kobiety, tylko dla pań co najmniej siedemdziesięcioletnich! (które też często tak wspaniale żyją i wyglądają, że też nie zasługują na miano seniorek - wystarczy rozejrzeć się po dogo ;)) I pewnie dlatego Ci nie za bardzo się podobało. Idź na normalny aqua aerobic i zobaczysz różnicę :)

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Zajrzałam żeby podbić bazarek, a tu przy okazji ujrzałam piękną bransoletkę. Nie potrzeba przekłuwać uszu, więc licytuję :) Za wywoławczą proszę :) 

Dziękujemy bardzo! :)

59 minut temu, agat21 napisał:

Kochana, super, że tak fajnie sportowo zaczęłaś dzień na basenie :) 

Ale aerobic w wodzie to chyba nie dla Ciebie - młodej kobiety, tylko dla pań co najmniej siedemdziesięcioletnich! (które też często tak wspaniale żyją i wyglądają, że też nie zasługują na miano seniorek - wystarczy rozejrzeć się po dogo ;)) I pewnie dlatego Ci nie za bardzo się podobało. Idź na normalny aqua aerobic i zobaczysz różnicę :)

na pytanie Siwego "i jak było?" odpowiedziałam: czułam się jak uciekinier w przedszkolu - z grupy maluchów do starszaków :D, ale nic nie zmieni mojego pesela, Agatko, skoro system wylosował, znaczy tam moje miejsce ;) mam plany "torowe" - nie ma zmiłuj prawdziwe pływanie, to jest to, co kocham najbardziej i już namówiłam Siwego na wspólne pokonywanie torów ;)

41 minut temu, jolantina napisał:

W zdrowym ciele zdrowy duch - zapraszamy na zakupy!!!!!

Ta jes! :)

Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Gusiaczku ja też ze względu na kręgosłup myślę o takich zajęciach na basenie. Tylko ciężko mi dooopę ruszyć z kanapy,więc na razie tylko myślę.

Posted
1 godzinę temu, atulek napisał:

Gusiaczku ja też ze względu na kręgosłup myślę o takich zajęciach na basenie. Tylko ciężko mi dooopę ruszyć z kanapy,więc na razie tylko myślę.

Dziwnie przekonana jestem, że myślenie o sobie schodzi na 2plan, a egoizm w najczystszej jego postaci jest bardzo pozytywną przywarą, do której trzeba dojrzeć i nie ma co się kanapą tłumaczyć ;) wywal kanapę, siądź na taborecie i już jesteś na basenie! :) No dooobra, teoretycznie jestem mocna, ale już i teorie zaczynam wprowadzać w życie 

3 minuty temu, UlaFeta napisał:

Bez względu na wiek:)))))))))

:)

Posted
3 godziny temu, Gusiaczek napisał:

U nas w dzielnicy jest aerobik w wodzie dla seniorow.Darmowy,

I teraz UWAGA

Zapisy sa JEDEN RAZ w miesiącu!!!!

Od( podobno) 5 rano jest kolejka.Senior 65+ to może stać,ale taki senior jak ja nie ma szans:(

To chodze na aerobik:)))Bez zapisow,bez kolejki:)))))

A latem(wakacje) jest darmowy aerobik na terenie Ogrodka Jordanowskiego.

Ilosc miejsc nieograniczona.

Posted
57 minut temu, UlaFeta napisał:

U nas w dzielnicy jest aerobik w wodzie dla seniorow.Darmowy,

I teraz UWAGA

Zapisy sa JEDEN RAZ w miesiącu!!!!

Od( podobno) 5 rano jest kolejka.Senior 65+ to może stać,ale taki senior jak ja nie ma szans:(

To chodze na aerobik:)))Bez zapisow,bez kolejki:)))))

A latem(wakacje) jest darmowy aerobik na terenie Ogrodka Jordanowskiego.

Ilosc miejsc nieograniczona.

U nas losowanie na sezon = zajęcia 1 raz w tygodniu, za darmo, bez stania w kolejkach, a zajęć do wyboru cała masa! tylko że jak komputer przypisze do jednego fikania na tym się kończy. Wylosowało mi aerobik, pływanie "torowe" przypadło komu innemu .... i gitara ! :D

39 minut temu, Ellig napisał:

Zapraszamy!

Serdecznie :)