Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, auraa napisał:

Jak wstawić banerów?

W prawym górnym rogu klikasz na swój nick, tam ustawienia konta, z lewej strony sygnatura - kopiujesz obrazek do dolnego okna, potem trzeba dwa razy kliknąć na zdjęcie, otworzy się okno, tam będzie miejsce na link, a rozmiar można zmienić. (Ja w pierwszej kolumnie wpisałam 350 - to dotyczy innego banerka ale ten zwłaszca jeśli ma się kilka można zmniejszyć trochę 

Posted
4 godziny temu, ewab napisał:

Nie wiem co robię źle, ale wstawiam fafnaście razy i kicha....
Dżetta pojechała do dra Korty

czekając na wieści zapytam czy z banerkiem wszystko się udaje tylko nie chce zapisac ?czy jest jakiś komunikat ?

Posted

probowałam wejść na dogo i nie mogłam :( dzwoniłam przed 19 do lecznicy, ale się nie dodzwoniłam ...musimy czekać na wieści

takie zdjęcia z hoteliku - marne, bo sunia bardzo zestresowana :( jak Edyta ją chciała zanieść na rękach do samochodu to chciała ją użreć :(

IMG_2043 (800x533).jpg

IMG_2050 (800x556).jpg

Posted

Tak Apart już po operacji. Modig i Dżetta zostały. Nie było możliwości rozmawiać z doktorem, bo cały czas operował. Prosił żeby dzwonić jutro.

Posted
7 godzin temu, azalia napisał:

Całkiem ładna ta sunieczka,tylko zdjęcia nie najlepsze.

No i jeszcze młoda.Mam nadzieję,że uda się się pomóc.

Wpłacę pieniądz na Dżettkę.

te zdjęcia i tak lepsze niż te, które pan jej przyniósł - bo tu ledwo co widać :)

16683954_675019566033716_8189382032341320198_n.jpg

16807618_675019549367051_6375090619783691502_n.jpg

Posted
18 godzin temu, andzia69 napisał:

probowałam wejść na dogo i nie mogłam :( dzwoniłam przed 19 do lecznicy, ale się nie dodzwoniłam ...musimy czekać na wieści

takie zdjęcia z hoteliku - marne, bo sunia bardzo zestresowana :( jak Edyta ją chciała zanieść na rękach do samochodu to chciała ją użreć :(

IMG_2043 (800x533).jpg

IMG_2050 (800x556).jpg

ile wazy i jaka duza jest? biedny wyploszek :(

ja tez myslalam,ze ona taka owczarkowata jest / na tych pierwszych zdjeciach /

wiadomo juz cos wiecej od doktora?

Posted
52 minuty temu, beataczl napisał:

ile wazy i jaka duza jest? biedny wyploszek :(

ja tez myslalam,ze ona taka owczarkowata jest / na tych pierwszych zdjeciach /

wiadomo juz cos wiecej od doktora?

rozmawiałam z doktorem - mówi, że suczka jest bardzo grzeczna :) wystraszona, ale chodzi bez kagańca i daje sobie wszystko przy niej zrobić :) zdziwiony, ze tak się zachowywała w hoteliku - no ale szczekanie psów, kojec, obce miejsce mogło działać na nią stresująco :( w tych biednych kolanach oprócz więzadeł jest płyn - pewnie od stanu zapalnego wywołanego przez długotrwały uraz

jak zapytałam jaką metodą chce zoperować - odradza najtańszą ze względu na - wagę, szybkość dochodzenia do siebie i dużo łatwiejszą opiekę pooperacyjną niż w przypadku tych metod zewnątrzstawowych - ograniczenie ruchu czyli klatka i najlepiej operowac 2 łapy w odstępie min. 1 mies.

Powiedział, ze postara się o jakieś zniżki :( ale i tak to duża suma będzie :(