Aldrumka Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 7 minut temu, auraa napisał: Jak wstawić banerów? W prawym górnym rogu klikasz na swój nick, tam ustawienia konta, z lewej strony sygnatura - kopiujesz obrazek do dolnego okna, potem trzeba dwa razy kliknąć na zdjęcie, otworzy się okno, tam będzie miejsce na link, a rozmiar można zmienić. (Ja w pierwszej kolumnie wpisałam 350 - to dotyczy innego banerka ale ten zwłaszca jeśli ma się kilka można zmniejszyć trochę Quote
ewab Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Nie wiem co robię źle, ale wstawiam fafnaście razy i kicha.... Dżetta pojechała do dra Korty Quote
beataczl Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 tez probowalam wstawic i noga ze mnie to czekamy co powie dr biedna sunia taka wystraszona i obolala :( /czytalam na stronie Zwierzaka/ Quote
jankamałpa Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 ja też podjęłam próbę wstawienia. Jak na razie bez sukcesu. Coś robię żle. Quote
Aldrumka Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 4 godziny temu, ewab napisał: Nie wiem co robię źle, ale wstawiam fafnaście razy i kicha.... Dżetta pojechała do dra Korty czekając na wieści zapytam czy z banerkiem wszystko się udaje tylko nie chce zapisac ?czy jest jakiś komunikat ? Quote
ewab Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Nie chce zapisać. Cały czas "trzyma się" wcześniejszej wersji Quote
ewab Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Edit. Już jest ok. Oooo, co mi się udało. Prawie :) Quote
konfirm31 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Mnie też się udało. To i Dżetcie się uda :) 1 Quote
andzia69 Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 probowałam wejść na dogo i nie mogłam :( dzwoniłam przed 19 do lecznicy, ale się nie dodzwoniłam ...musimy czekać na wieści takie zdjęcia z hoteliku - marne, bo sunia bardzo zestresowana :( jak Edyta ją chciała zanieść na rękach do samochodu to chciała ją użreć :( Quote
andzia69 Posted February 22, 2017 Author Posted February 22, 2017 2 minuty temu, mar.gajko napisał: No i co doktor powiedział? niestety nie udalo mi się dodzwonić - Apart wrócił, nie wiem co z Modisiem i Dżettą Quote
ewab Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Tak Apart już po operacji. Modig i Dżetta zostały. Nie było możliwości rozmawiać z doktorem, bo cały czas operował. Prosił żeby dzwonić jutro. Quote
ewab Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Spróbuj przekopiować do sygnatury (albo przeciągnąć jak otworzysz dwa okna) i zapisz. Bez wstawiania linku. Banerek jest już podlinkowany Quote
konfirm31 Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ja przeciągnęłam do sygnatury, otwierając dwa okna. Quote
azalia Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Całkiem ładna ta sunieczka,tylko zdjęcia nie najlepsze. No i jeszcze młoda.Mam nadzieję,że uda się się pomóc. Wpłacę pieniądz na Dżettkę. Quote
andzia69 Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 7 godzin temu, azalia napisał: Całkiem ładna ta sunieczka,tylko zdjęcia nie najlepsze. No i jeszcze młoda.Mam nadzieję,że uda się się pomóc. Wpłacę pieniądz na Dżettkę. te zdjęcia i tak lepsze niż te, które pan jej przyniósł - bo tu ledwo co widać :) Quote
beataczl Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 18 godzin temu, andzia69 napisał: probowałam wejść na dogo i nie mogłam :( dzwoniłam przed 19 do lecznicy, ale się nie dodzwoniłam ...musimy czekać na wieści takie zdjęcia z hoteliku - marne, bo sunia bardzo zestresowana :( jak Edyta ją chciała zanieść na rękach do samochodu to chciała ją użreć :( ile wazy i jaka duza jest? biedny wyploszek :( ja tez myslalam,ze ona taka owczarkowata jest / na tych pierwszych zdjeciach / wiadomo juz cos wiecej od doktora? Quote
andzia69 Posted February 23, 2017 Author Posted February 23, 2017 52 minuty temu, beataczl napisał: ile wazy i jaka duza jest? biedny wyploszek :( ja tez myslalam,ze ona taka owczarkowata jest / na tych pierwszych zdjeciach / wiadomo juz cos wiecej od doktora? rozmawiałam z doktorem - mówi, że suczka jest bardzo grzeczna :) wystraszona, ale chodzi bez kagańca i daje sobie wszystko przy niej zrobić :) zdziwiony, ze tak się zachowywała w hoteliku - no ale szczekanie psów, kojec, obce miejsce mogło działać na nią stresująco :( w tych biednych kolanach oprócz więzadeł jest płyn - pewnie od stanu zapalnego wywołanego przez długotrwały uraz jak zapytałam jaką metodą chce zoperować - odradza najtańszą ze względu na - wagę, szybkość dochodzenia do siebie i dużo łatwiejszą opiekę pooperacyjną niż w przypadku tych metod zewnątrzstawowych - ograniczenie ruchu czyli klatka i najlepiej operowac 2 łapy w odstępie min. 1 mies. Powiedział, ze postara się o jakieś zniżki :( ale i tak to duża suma będzie :( Quote
Recommended Posts