agamika Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 :-( miałam dziś jechać do Niego ... nawet słonce zaczyna wychodzić ... ale nie dla Brutusa nie rozumiem i nie zrozumiem Brutusie pozdrów "mojego" Akorda ode mnie :-( a Twój "właściciel" niech dostanie od losu na co zasłużył ... Quote
AMIGA Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czy on został po prostu uśpiony??? Czy odszedł z powodu jakiejś choroby?? Brutusku [*] [*] Quote
wilczyca Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [*] [*] :-(:-( żegnaj "maleńki".Już się nie bedziesz męczył ..... Quote
Dorothy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 przypuszczam ze uspili go jako beznadziejny przypadek... Quote
karusiap Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dorothy napisał(a):przypuszczam ze uspili go jako beznadziejny przypadek... Nie byl przypadkiem beznadziejnym. Quote
Anashar Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Miałem nadzieję, że to się inaczej skończy :( Biegaj sobie szczęśliwie za TM Brutusku (*) Quote
marysia55 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 agamika napisał(a): [SIZE="3"]Zapłacz, kiedy odejdzie,jeśli Cię serce zaboli, że to o wiele za wcześnie ,choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący,że on nie odszedł na zawsze . Zapłacz, kiedy odejdzie,uroń łzę jedną i drugą, i – przestań nim słońce wzejdzie,bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się wkoło,ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać,on może być już tu blisko . . . A jeśli ktoś mi zarzuci,że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę : on w r ó c i .Choć może w innym futerku . Quote
Dorothy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 karusiap napisał(a):Nie byl przypadkiem beznadziejnym. WIEM. :-( sama chcialam o niego walczyc.:-( Quote
Redpit Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 karusiap napisał(a):Nie byl przypadkiem beznadziejnym. więc dlaczego ??:-(:-(:-( Brutusku dla Ciebie :Dog_run: Quote
Recommended Posts