Anula Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 1 godzinę temu, Astrakowary napisał: Dziękujemy Wam miało być :) Każdy post można edytować(na dole po lewej stronie kliknąć). Astrunia ma wspaniały dom i wspaniałych ludzi wokół siebie i to jest najważniejsze.Nigdy już nie wróci do swojego marnego życia jakie zgotował jej człowiek.Każda wiadomość,zdjęcie ogromnie cieszy.Miło jest oglądać szczęśliwą Astrę. 2 Quote
Havanka Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Ja też przyszłam przywitać nową Rodzinkę Astry. Witamy na dogo ! Miała sunia szczęście, ze trafiła do Was. Wygląda wspaniale a jej uśmiech mówi o wszystkim ! Mam nadzieję, ze sunia kiedyś zapomni o swojej przeszłości i w końcu zacznie żyć pełnią życia, bez lęków i strachu. Pozdrawiamy Was serdecznie ! Quote
MikAga Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 DZIEŃ DOBRY!!!! Kto jeszcze zagląda do Astruni? Co jakiś czas mam kontakt z rodzinką Astruni-przekazuję teraz najnowsze wczorajsze wieści z domu dziewczynki. Astra potrafi cieszyć się i okazywać swoją radość,gdy Iwonka z Wojtkiem wraca do domu-ogonek w ruchu.Nauczyła się też,ze talerze to tez jej miseczki i czasem uda jej się coś podkraść.Jest dziewczynką domną,nie wychodzącą na spacery,na dwór wychodzi tylko za swoimi potrzebami.Najlepiej czuje się w domu-swobodnie i pewnie. Poproszę Martusię o wstawienie zdjęć,które odzwierciedlają szczęście Astruni. Dziękuję Iwonce i Wojtkowi za miłość,wzajemne zrozumienie i szacunek i i gwiazdorską rodzinkę Jeszcze troszkę-10 dni i dwie świeczki dmuchamy! Pozdrawiam,Agnieszka i Mika. 4 1 Quote
Gabi79 Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 19 minut temu, MikAga napisał: DZIEŃ DOBRY!!!! Kto jeszcze zagląda do Astruni? Co jakiś czas mam kontakt z rodzinką Astruni-przekazuję teraz najnowsze wczorajsze wieści z domu dziewczynki. Astra potrafi cieszyć się i okazywać swoją radość,gdy Iwonka z Wojtkiem wraca do domu-ogonek w ruchu.Nauczyła się też,ze talerze to tez jej miseczki i czasem uda jej się coś podkraść.Jest dziewczynką domną,nie wychodzącą na spacery,na dwór wychodzi tylko za swoimi potrzebami.Najlepiej czuje się w domu-swobodnie i pewnie. Poproszę Martusię o wstawienie zdjęć,które odzwierciedlają szczęście Astruni. Dziękuję Iwonce i Wojtkowi za miłość,wzajemne zrozumienie i szacunek i i gwiazdorską rodzinkę Jeszcze troszkę-10 dni i dwie świeczki dmuchamy! Pozdrawiam,Agnieszka i Mika. Wspaniale, że Astrunia jest szczęśliwa!!! Quote
Tola Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Astra to moja schroniskowa miłość, już nie pamiętam jak długo pokazywałam ją na zamojskim, ale trochę to trwało Teraz, jak widzę zdjęcia i czytam te relacje z DS, jestem bardzo, bardzo szczęśliwa, że znaleźli się ludzie, którzy pokochali Astrę z jej traumą, strachami i właściwie dostosowali swoje życie do suni. Astra w DS 1 2 Quote
Poker Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Wspaniali ludzie ,że potrafili pokochać sunię i jej lęki. Quote
Jo37 Posted June 21, 2019 Author Posted June 21, 2019 Super sunia. Bardzo szkoda, ze nie przekonała się do spacerów. Pozdrowienia dla p. Iwony i p. Wojtka. Quote
bakusiowa Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Super sunia. Bardzo szkoda, ze nie przekonała się do spacerów. Pozdrowienia dla p. Iwony i p. Wojtka. Może tyle się naspacerowała w poprzednim życiu, że woli być w domu. Quote
Havanka Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Mimo,że Astra wciąż nie wychodzi na spacery, to i tak uważam,że jest szczęśliwa i ma wspaniałą rodzinę. Moze po prostu jest domatorką,albo boi się,że znow może byc porzucona? Najwazniejsze, że ma wspanialy dom a my dzieki Agusi wieści. Quote
Tola Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Wczoraj MikAga przysłała zdjęcia Astruni z lipca i sierpnia, pięknie wygląda nasza królewna:) 2 Quote
Jo37 Posted October 3, 2019 Author Posted October 3, 2019 Fajna sunia. Ciekawe czy naprawdę jest córką Hany. Quote
bakusiowa Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Szczęśliwa i zamyślona. Dobrze jej w domu. 1 Quote
Tyśka) Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Znalazła wspaniały dom, cieszę się :) A z kotkiem chyba są nierozłączni? 1 Quote
bakusiowa Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 12 godzin temu, bakusiowa napisał: Szczęśliwa i zamyślona. Dobrze jej w domu. Nie ma co się martwić, że niechętnie wychodzi na spacery. Ja też lubię siedzieć w domu. Wychodzę bo muszę. Quote
Tola Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 I jeszcze zdjęcie jesiennej Astry, które też przysłała mi MikAga 1 Quote
Poker Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Miała sunia szczęście ,że trafiła do takiego wspaniałego domku. 1 Quote
MikAga Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Witam wszystkie Ciocie u Astrusi, Astra ,wczoraj miała zabieg -narosło jej zgrubienie na karku tak ,jak dwa lata temu.W piątek nic się nie wyczuwało,w sobotę już tak na spacerze .Dostała leki,a rano w poniedziałek wyglądało strasznie.Poprosiłam Martusię o wstawienie zdjęć.Jestem w kontakcie z Wojtkiem-dziewczynka się pięknie wybudziła,troszkę popiła wody,skubnęła jedzonka.Dzisiaj dochodzi do siebie,jest dobrze. Pozdrawiam, Quote
Tola Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Już jestem, wrzucam te zdjęcia sprzed zabiegu Quote
Jo37 Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 Co to jest? Pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji. Quote
MikAga Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Asiu, nie jest biedą sunią,jest kochana.Bardzo dba o nią domek,bardzo Wojtek.Iwonka. Quote
Jo37 Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 1 minutę temu, MikAga napisał: Asiu, nie jest biedą sunią,jest kochana.Bardzo dba o nią domek,bardzo Wojtek.Iwonka. Chodziło mi o to paskudztwo i zabieg a nie o to, że dom o nią nie dba. Quote
Recommended Posts