Jump to content
Dogomania

Astra przekroczyła TM <*>Astra ma dom. Zbieramy na transport.Bezimienna??? Ależ nie - mam na imię Astra!. Samotna sunia czeka w kolejce po cud i prosi o pomoc.

Recommended Posts

Posted

Wszystko ok u suni. Wyglada na to, ze jest przyjazna nie tylko wobec psow, ale takze suczek.

Nie lubi boksu zewnetrznego, chce wrocil do wewnetrznego (probowalismy ja przeprowadzic, zeby wiecej widziala, miala wiecej miejsca itd.), ale jednak zrezygnowalismy, bo sunia wyraznie nie czuje sie komfortowo na zewnatrz. Pewnie kojarzy sie jej ze schroniskiem. Wewnatrz czuje sie bezpieczniej:) Juz widze ja, jak wyleguje sie na kanapie i ledwo ja mozna uprosic na wyjscie na siku:)

Posted

Astra zaczyna bawić się z psami:)

Teraz niestety taka pogoda, że strach aparat wyciągać nawet... mam nadzieję, że lada dzień odbiorę lustrzankę z naprawy to byłyby fotki do ogłoszeń lepszej jakości.

Rozliczenie:

Wpłaty:

+500 zł Jo37

Koszty:

-360 zł hotelowanie 24.11-22.12

-70 zł transport z Zamościa do lecznicy do Janowa Lub.

-10 zł odbiór z lecznicy

-119 zł koszty wet. (odrobaczenie, środek na pchły/kleszcze, szczepienie na wirusówki)

-15 zł odrobaczenie II

Razem: -574 zł

+500 zł - 574 zł = -74 zł

Stan konta na 22 grudnia wynosi -74 zł.

Posted
4 godziny temu, Murka napisał:

Szykowałam się dzisiaj na sesję zdjęciową suni, a tu taka śnieżyca przyszła i ciemne chmury, że nici z fotek:(

Zapowiadają intensywne opady śniegu, tak może być do  soboty...

Posted
18 godzin temu, Jo37 napisał:

Wydaje mi się, że musimy ruszyć z ogłoszeniami.

Kasiu - wypunktuj zalety suni i ewentualne wady, traumy itp

Udało mi się dzisiaj zrobić trochę fotek, potem wrzucę. Napiszę też od razu parę słów o suni.

Posted
17 minut temu, Murka napisał:

Udało mi się dzisiaj zrobić trochę fotek, potem wrzucę. Napiszę też od razu parę słów o suni.

Bardzo dziękuję.