Jump to content
Dogomania

2024 - już za TM :(. Cuda się zdarzają stara 11 letnia Miłeczka bez oczka znalazła kochający domek i śpi na kanapie :D, a starszy Rabarbar też znalazł domek :).

Recommended Posts

Posted
22 minuty temu, Onaa napisał:

Bardzo proszę kup co potrzeba Murko dla Miłeczki.

Czyli te problemy z uszkami to coś nawracające :(.

Dr Pomorska mówiła, że grzybek w uszkach to też z powodu alergii.

Mam już wyniki krwi; tarczyca ok, ale wątroba coś podupadła. Wet powiedział, że trzeba będzie ją wspomóc.

434e49a825af7f63gen.jpg

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

W sumie już się uśmiechnął, bo sunia jest u Murki, a nie w schronisku :)

Trafne spostrzeżenie :)

Posted

Nie wiem czy Miłeczka znajdzie jeszcze domek, jest starsza, bez oczka, ma problemy zdrowotne, większa i nie w typie żadnej rasy, ale cieszę się że dzięki Wam może mieć teraz dobre życie w hoteliku u Murków i godną starość :).

Posted
25 minut temu, Onaa napisał:

Nie wiem czy Miłeczka znajdzie jeszcze domek, jest starsza, bez oczka, ma problemy zdrowotne, większa i nie w typie żadnej rasy, ale cieszę się że dzięki Wam może mieć teraz dobre życie w hoteliku u Murków i godną starość :).

To dzięki Tobie ma teraz dobre życie, bo to Ty ją wypatrzyłaś i wyciągnęłaś ze schronu.

Nie możesz wątpić w DS dla suni, trzeba myśleć pozytywnie :)  Tyle biednych, starych, schorowanych psiaków znalazło domy to i sunia też znajdzie. Dzisiaj los uśmiechnął się do Canisa i pojedzie do swojego własnego wspaniałego domu. Lepszego dla niego trudno byłoby sobie wymarzyć. Teraz kolej na Miłeczkę i musisz być dobrej myśli  :)  To podstawa i początek sukcesu!

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

I zaczął się nowy tydzień.

Dobrego dnia dla Wszystkich tutaj zaglądających oraz ciągle kibicujących Miłej :).

Głaski dla Miłeczki :).

Posted

Wprawdzie finanse Miłki nie są zaktualizowane, ale myślę, że są pieniądze na opłacenie ogłoszeń. Ja bym proponowała żeby przelać z konta Miłeczki na promowanie ogłoszenia

Posted
1 minutę temu, KrystynaS napisał:

Wprawdzie finanse Miłki nie są zaktualizowane, ale myślę, że są pieniądze na opłacenie ogłoszeń. Ja bym proponowała żeby przelać z konta Miłeczki na promowanie ogłoszenia

Stan konta jest na 14.06. Osoba decyzyjna daje sygnał skarbnikowi jeżeli ma być ekstra przelew. 

Posted
1 godzinę temu, KrystynaS napisał:

Rzeczywiście Jo, nie zauważyłam, że przeniosłaś się z rachunkami trochę niżej. Zatem czekamy na Osobe decyzyjną co zadecyduje w sprawie wyróżnienia ogłoszeń.

Musiałam. Post był tak długi, że z każdą edycją bałam się, że wszystko zniknie.  

Posted
Dnia 26.06.2018 o 21:25, Jo37 napisał:

Stan konta jest na 14.06. Osoba decyzyjna daje sygnał skarbnikowi jeżeli ma być ekstra przelew. 

Joasiu, proszę prześlij Tyśce i Alaskan pieniążki na wyróżnienie ogłoszeń, dziękuję.

Dnia 25.06.2018 o 13:23, KrystynaS napisał:

Cześć kochana Miłeczko. Dobrego tygodnia Wszystkim.

Dziękujemy :) i wzajemnie :).

13 godzin temu, teresaa118 napisał:

Milkowe pieniazki na lipiec juz w drodze

Dziękujemy :).

Posted

Euthyrox dla Miłej, koszt 13,70 zł:

https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/923b2d227a7b0a95

Po lekach jest lepiej, Miła przestała się drapać po głowie, ranki zagoiły się.

Rozliczenie za czerwiec:

Stan konta na 31 maj wynosił -399 zł

+399 zł Jo37

+20 zł Iwona K.

-360 zł hotelowanie 1-30.06

-13,70 zł Euthyrox

-84 zł antybiotyk (Kefavet)

-41 zł steryd

-45 zł Hepatiale Forte

-100 zł badanie krwi

-6,20 zł dojazd weta (pobranie krwi)

-13,70 zł Euthyrox

Stan konta na 30 czerwiec wynosi -643,60 zł.