Gabi79 Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Pięknie, nawet fotorelacja jest!!! Duduś to prawdziwy szczęściarz!!! Quote
dzodzo Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 cieszę się niezmiernie, po prostu serce mi się raduje na te wiadomości!.Obiecalam Dudusiowi, ze nie zostawię go na tej ulicy i dzięki Wam drogie dogomaniaczki a zwłaszcza anecik mogę spojrzeć w lustro bez wstydu.Dziekuje:-) 3 Quote
Nadziejka Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Dudusiaczku Aneciu ale cuda alez cuda sciskam niezmiernie i calunki czas Quote
Havanka Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Wspaniałe wieści ! Domek nie tylko dobry ale i ekspresowy ! U Ciebie Anetko wszystko dzieje się bardzo szybko. Mnie jest trudno ogarnąć całość wydarzeń a co dopiero ma powiedzieć Twój tymczasik? Pewnie jeszcze jest w szoku. Quote
Poker Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Niesamowite !!! Rasa mimronkowa cieszy się wielkim powodzeniem. Może ja Gigę podrasuję na mimronkę. 1 Quote
ona03 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 15 godzin temu, Poker napisał: Niesamowite !!! Rasa mimronkowa cieszy się wielkim powodzeniem. Może ja Gigę podrasuję na mimronkę. Koniecznie Pokerku, koniecznie... aneciku :) nie widzisz nic z Mimronków w Gigusi, może chooooociaż odrobinkę, tyci, tyci.......... Quote
Anecik Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 14 minut temu, ona03 napisał: Koniecznie Pokerku, koniecznie... aneciku :) nie widzisz nic z Mimronków w Gigusi, może chooooociaż odrobinkę, tyci, tyci.......... No jakby zamknąć jedno oko a drugie przypknąć to można by Gigusię podciągnąć pod Mimronki :) Duduś we wtorek lub środę zaczyna nowe życie. Mógłby wcześniej ale niech już zdejmie z siebie ten abażur :) Quote
Tyśka) Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 anecik to dobra wróżka - umie wyczarować swoim podopiecznym najlepsze domki :) Jak zawsze nie mogę wyjść z podziwu. 2 Quote
Bogusik Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Nie zawsze aktualizują mi się nowe wpisy na wątkach i dlatego docieram z opóźnieniem..Cudne wiadomości cudny domek zapowiada się dla Dudusia :) 1 Quote
Havanka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Z ostatniego wpisu Anecik wynika, że jutro lub pojutrze Duduś zdejmuje abażurek i wyjeżdża do swojego własnego domu. Mam nadzieję, ze plany nie uległy zmianie i dojdą do skutku. Powodzenia szczęściarzu ! Quote
Anecik Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Z ostatniego wpisu Anecik wynika, że jutro lub pojutrze Duduś zdejmuje abażurek i wyjeżdża do swojego własnego domu. Mam nadzieję, ze plany nie uległy zmianie i dojdą do skutku. Powodzenia szczęściarzu ! Nic Havanko nie uległo zmianie :) Pani Kasia dzwoni codziennie i dopytuje o Dudusia. Jutro ustalimy czy przeprowadzka jutro czy pojutrze :) 1 Quote
Havanka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 55 minut temu, anecik napisał: Nic Havanko nie uległo zmianie :) Pani Kasia dzwoni codziennie i dopytuje o Dudusia. Jutro ustalimy czy przeprowadzka jutro czy pojutrze :) Wspaniale ! Każda udana adopcja bezdomniaczka, dodaje skrzydeł i jest prawdziwym szczęściem ! Quote
Nadziejka Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Sciiiiskuniamy za Dudunia sciskuniamy z dziekowaniem Aneciu za wszystko Quote
Anecik Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Duduś od wczoraj w swoim fantastycznym domciu z Kasią i Marcinem :) Dostał w spadku kocyk, antybiotyk i abażur. Nie ma lekko :) Jeszcze ze dwa dni niech ponosi. Zachowuje się grzecznie, nie znaczy, energia go rozpiera. Wcisnął się w nocy do łóżka pomiędzy Państwa i tak został :). Mam wpłatę od mdk8 15 zł. Bardzo dziękuję :) Post rozliczeniowy uzupełniony - kastracja 170 zł+antybiotyk i tabletki p/bólowe 20 zł. Pozostałe 4 zł przekazałam na Tycinkę :) Jeszcze raz dziękuję Anuli i Bogusik za potężny zastrzyk gotówki oraz Nesiowatej, Atulek i mdk8 za wpłaty, wszystkim odwiedzającym wątek i trzymającym kciuki a przede wszystkim dzodzo za zaopiekowanie Dudusiem i zaufaniem jakim mnie obdarzyła powierzając psinkę w moje ręce :) DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE Dzodzo proszę jeszcze o zmianę tytułu wątku :) 4 Quote
dzodzo Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 tytuł wątku zaraz sprobuje zmienić-nowe dogo jest dla mnie dziwne i nieogarnięte-edit:nie wiem jak? Dudusiu, kochany życze szczęścia całej rodzince, nie rozrabiaj za bardzo-troszkę możesz! i mam nadzieje, ze teraz zycie wynagrodzi ci ten samotny czas na ulicy. Niedawno maluszek nie wiedział co to cieple posłanko a teraz spi w łóżeczku, zuch chłopczyk-:) Anecik-dziekuje! 2 Quote
Anecik Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Ostatnie zdjęcia u mnie. Z DS mam ale na telefonie albo jakoś pokombinuje albo prześlę Gabi :) I tymczasiki :) Dzodzo jakoś zmienimy ten tytuł - na telefon. 1 Quote
Jo37 Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Gratulacje za ekspresową adopcję. Mimo starań, stary duch Dogo jeszcze nie umarł . Dzięki zespołowemu działaniu kolejny psiak nie będzie się tułał głodny po ulicach. Quote
Anecik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Duduś ma jak w raju. Raz tylko zachował się nieelegancko i zerwał tapetę w kuchni oraz firankę w pokoju. Ale Pani mówi że to w zasadzie ich wina bo sobie poszli bez niego i musiał wyglądać za nimi przez okno :) Teraz jest już ok. Z psiakiem od siostry Pani 1 Quote
Anecik Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Słowo pisane: "Dobry wieczór :) Przesyłam fotki naszego chłopaka. Muszę powiedzieć, że jesteśmy z niego bardzo dumni, zostaje w domu sam po około 7 godzin i śpi sobie grzecznie :)) Pozdrawiam kasia" Oczywiście info na telefon też otrzymuję. I wszyscy zadowoleni :) 1 Quote
Gabi79 Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Happy End to jest to, co tygrysy (i ja ) lubią najbardziej!!! Mam tylko jedną, drobną uwagę.... tytuł trzeba zmienić!!! Quote
dzodzo Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 super,caly czas myślałam jak on się zaaklimatyzował i czy nie psoci a tu takie dobre wieści! przepraszam ale tytułu watku nie umiem zmienić. Quote
Tyśka) Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 3 godziny temu, dzodzo napisał: tytułu watku nie umiem zmienić. Wchodzisz na pierwszy post na wątku, klikasz edytuj (przy pierwszym poście) - zmieniasz tytuł, zapisujesz :). Quote
dzodzo Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 ok, udało się zmienić,dzieki! widze ze chodzi bez smyczki.pilnuje się?został Dudusiem? Quote
Recommended Posts