Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wpłatę od Nesiowatej - 20 zł. Bardzo dziękuję :)

Byliśmy dziś u fryzjera, Duduś zestresowany bardzo. Pierwsza kąpiel, suszenie i jeszcze maszynka..... Chyba nie będzie lubił wizyt u fryzjera :) Ale jakoś daliśmy radę chociaż było ciężko. Wyrywał się, podskakiwał, piszczał, gadał, szczekał. Łoooo matulu. Nasza Pani Joasia tak jak obiecała zrobiła koło Dudusia wszystko w gratisie za co bardzo jej dziękujemy. Duduś na pożegnanie za to że nie zjadł jej żywcem dostał butka smaczka. Kotem był zainteresowany krótką chwilę więc nie ma obaw, z Ronisiem nadal fajnie się bawią, trochę znaczy :( i wczoraj spał ze wszystkimi na kanapie :) Zdjęcia wstawię jutro bo padam a rano jeszcze wizyta PA dla Mufki (?)

• Upvote 2
Posted

szok,jaka metamorfoza niesamowita-pięknie mu w tej nowej odsłonie-i ten dizajnerski pędzel na ogonie:).Teraz tylko nowy domek by się przydal-nie smiem az tak marzyc ale chyba najfajniejszy byłby dla Dudusia taki z psim towarzystwem.Jak się błakał to niesamowiecie lgnął do innych psów,jak widać mógłby to być nawet kot-:)

Posted
31 minut temu, dzodzo napisał:

szok,jaka metamorfoza niesamowita-pięknie mu w tej nowej odsłonie-i ten dizajnerski pędzel na ogonie:).Teraz tylko nowy domek by się przydal-nie smiem az tak marzyc ale chyba najfajniejszy byłby dla Dudusia taki z psim towarzystwem.Jak się błakał to niesamowiecie lgnął do innych psów,jak widać mógłby to być nawet kot-:)

Ma jeszcze dizajnerskiego irokeza na łebku ale troszkę go nie widać :)

Godzinę temu, Bogusik napisał:

Też jestem w szoku,jak Duduś się zmienił po wizycie w spa :) Super chłopak wygląda! Anetko jest zimno,czy masz jakieś ubranko dla Dusia?

Musi na razie marznąć :) Mam dwa które kupiłam Ronisiowi ale są za małe na chłopaków.

50 minut temu, Havanka napisał:

Duduś pewnie sam siebie by nie poznał ! Ale wygląda super !

Dzięki Havanko.

Do piątku proszę trzymać w wolnych chwilach kciuki - może się COŚ uda :)

Posted
3 godziny temu, anecik napisał:

Duduś już u weta na kastracji.

Duduś pewnie nie nadąża za tymi wszystkimi zmianami w jego życiu a jeszcze gdyby poszczęściło sie z tym, za co trzymamy kciuki...

Trzymaj sie dzielny chłopaku !

Posted
3 godziny temu, Gabi79 napisał:

Duduś już z powrotem u anecik, śmiga w kołnierzu, wszystko ok.

Kciuki za jutrzejsze spotkanie wskazane!!!

Dzielny chłopak z niego ! Dobrze, ze wszystko poszło gładko i bez komplikacji. Śmigaj sobie malutki a ja zacisnę znowu kciuki !

Posted

Witam piąteczkowo :)

U Dudusia wszystko w porządeczku. Musi niestety śmigać w kołnierzu ponieważ jest baaardzo zainteresowany tym czego już nie ma. Był wczoraj bardzo osłabiony, dodatkowo bardzo paraliżuje do kołnierz. Ale jak mu zdejmuję do jedzenia to wraca dawny Duduś.

9 godzin temu, Poker napisał:

Ale sprint , nadążyć nie można .

trzymam kciuki chociaż nie wiem do końca za co,ale Wam ufam...

Kciuki trzymamy za wizytę bardzo fajnych Państwa, którzy co prawda zadzwonili o Mufkę, ale Mufcia do nich nie pasuje. Państwo mieli przez ponad 12 lat suczkę znalezioną na ulicy, którą przygarnęli. Ponad pół roku temu odeszła i już czas pomóc następnej bidzie. Państwo po 30, dzieci jeszcze nie mają, siostra Pani ma dwa psiaki ze schroniska, mieszkają w zielonej okolicy w domu/bloku 6 rodzinnym. Fajne miejsce, jeszcze fajniejsi ludzie. Pan z poprzednim psiakiem śmigał na ryby, po jej śmierci przestał chodzić. Szuka towarzysza do wypraw a Pani towarzysza przytulaka. Duduś świetnie spełnia wszystkie te warunki a Państwo spełniają wszystkie moje warunki. Przyjadą dziś zobaczyć czy zaiskrzy. Bardzo chciałabym żeby zaiskrzyło :)

Więc kciuki trzymamy za zaiskrzenie.

• Upvote 1
Posted
O 12.10.2016 o 20:43, ona03 napisał:

Super Duduś :), to teraz marsz do super domku :)

15 godzin temu, Havanka napisał:

Dzielny chłopak z niego ! Dobrze, ze wszystko poszło gładko i bez komplikacji. Śmigaj sobie malutki a ja zacisnę znowu kciuki !

1 godzinę temu, Poker napisał:

Już wiem za co trzymać kciuki, więc trzymam. Żeby tylko nie było słomianego zapału.

Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

No to trzymam  Znalezione obrazy dla zapytania gify kciuki

Godzinę temu, Tyś napisał:

I ja kciukuję!

DUDUŚ ma DOM. Wspaniały dom i jeszcze wspanialszych ludzi :D

Dziękuję za kciukanie - nie był to słomiany zapał -  chociaż teraz to mi się wydaje że to była wizyta pro forma. Wspaniali ludzie, byli prawie 3 godziny i Pan troszkę musiał zdyscyplinować Panią że może już czas wychodzić :) A Pani wcale nie chciała. Oboje kochają psy ale chyba Duduś wybierze Pana - powiedziałam że jakby coś to drugiego mogę dla Pani Kasi też załatwić :) Przyjadą w przyszłym tygodniu ponieważ Dudusiowi bardzo przeszkadza kołnierz a bez niego bardzo wylizuje ranę, więc wolałabym żeby było już po tym najgorszym okresie. Chociaż Pani Kasia w zasadzie chciała zabrać go dzisiaj :)

Trochę rozmawialiśmy ale wiecie że z Prawdziwymi Psiarzami to rozumiemy się bez słów więc  o czym tu gadać :) Będzie kolejna adopcja z której jestem bardzo dumna. Oczywiście kazałam im jeszcze na spokojnie wszystko przemyśleć i zadzwonić ale WIEM że po co zadzwonią :)

I pomyśleć że tydzień temu ten bidulek ganiał za autami, spał na trawie i był dokarmiany przez dzodzo a dziś można powiedzieć że ma DOM. Super :)

Lampowy

P1110497.jpg

I Lampowy ze Swoimi Ludźmi :)  (przepraszam za jakość zdjęć :( )

P1110495.jpg

P1110496.jpg

• Upvote 5