Katarzynka74 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 https://secure.avaaz.org/campaign/pl/stop_the_puppy_slaughter_onboard/ Dobrzy wrażliwi Dogomaniacy...Proszę,podpisujcie petycję - może będziemy w stanie ocalić od katuszy wiele czworonogich przyjaciół !!!!!!!! ...a brakuje już tak niewiele... Quote
anica Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ja również podpisałam petycję, trzeba rozpowszechniać! Quote
beataczl Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 nie udalo mi sie podpisac jakis blad wyskakuje :( Quote
anica Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 25 minut temu, beataczl napisał: nie udalo mi sie podpisac jakis blad wyskakuje :( ...hmmm! weszłam jeszcze raz i działa! może jak będziesz miała możliwość spróbuj z innego komputera :) Quote
beataczl Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 2 minuty temu, anica napisał: ...hmmm! weszłam jeszcze raz i działa! może jak będziesz miała możliwość spróbuj z innego komputera :) bede w biblotece to sprobuje jeszcze na tamtym kompie Quote
elik Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Udostępniłam na fb. To hańba dla ludzkości! Quote
anica Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Przed chwilą, elik napisał: Udostępniłam na fb. To hańba dla ludzkości! Dziękuję Elu, rozpowszechniam gdzie się da!... od wczoraj chodzę jak ... pijana :( coś niesamowitego! :( Quote
elik Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 6 minut temu, anica napisał: Dziękuję Elu, rozpowszechniam gdzie się da!... od wczoraj chodzę jak ... pijana :( coś niesamowitego! :( Trudno uwierzyć w to, że ta makabra, ta gehenna zwierząt nie budzi sprzeciwów tamtejszej społeczności. Czy tam mieszkają sami sadyści??? Quote
Isiak Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Każdego roku są petycje, manifestacje pod ambasadą Chin i nic... :((( Oczywiście w tym roku też podpiszę, z domowego kompa. Quote
MALWA Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Petycję podpisałam. Może w tym roku zakończy się cierpienie chińskich psów. Do tej pory petycje nic nie dały....... Quote
Recommended Posts