togaa Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 5 godzin temu, Smyku napisał: Tola cudowna , znalazła domek ? O to samo pytała Oneczka03...:-) Mimo licznych telefonów, Tola nadal bez domu. :-( https://www.olx.pl/oferta/terierowata-energiczna-5-miesieczna-tola-do-adopcji-CID103-IDstLNz.html Quote
Tyśka) Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Wow, Tola to rarytasik dla miłośników żywiołów :) Mnie z pyska Tola kojarzy się z jamnikiem szorstkowłosym, ale tylko z pyska... łapki to już faktycznie jakieś po niedźwiedziu ;) Quote
ona03 Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Zaczęłam bazar badylkowy i........ wszystko przykrył śnieg, na razie wstawiam to co jest w piwnicy, a nazbierałam troszkę, nazbierałam....... https://www.dogomania.com/forum/topic/344755-będą-badylki-proszę-o-cierpliwość/ Lolusiu, chodź pomóż odkopać badylki :) 1 Quote
Poker Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Dnia 17.03.2018 o 19:51, ona03 napisał: Zaczęłam bazar badylkowy i........ wszystko przykrył śnieg, na razie wstawiam to co jest w piwnicy, a nazbierałam troszkę, nazbierałam....... https://www.dogomania.com/forum/topic/344755-będą-badylki-proszę-o-cierpliwość/ Lolusiu, chodź pomóż odkopać badylki :) Biedna oneczka, targa te badylki i targa. Ja też popełniłam bazarro. https://www.dogomania.com/forum/topic/343329-robi-się-markowe-ciuszki/?do=edit 1 Quote
kado Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Powiedzcie mi, czy dogo wariuje czy mi się coś z kontem zrobiło,bo nie przewija mi stron,nie umiem przejść na ostatnią stronę. Macie jakieś pomysły,co to może być? Jakby co,to piszcie na PW,bo nie wiem,czy będę umiała odczytać na wątku...Plis!!!!! Quote
NikaEla Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 16 godzin temu, kado napisał: Powiedzcie mi, czy dogo wariuje czy mi się coś z kontem zrobiło,bo nie przewija mi stron,nie umiem przejść na ostatnią stronę. Macie jakieś pomysły,co to może być? Jakby co,to piszcie na PW,bo nie wiem,czy będę umiała odczytać na wątku...Plis!!!!! wszyscy tak mamy trzeba prawym przyciskiem wejśc na nr strony, na który chcesz przejśc i kliknąć "otwórz w nowej karcie" Quote
kado Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Dnia 20.03.2018 o 13:28, NikaEla napisał: wszyscy tak mamy trzeba prawym przyciskiem wejśc na nr strony, na który chcesz przejśc i kliknąć "otwórz w nowej karcie" Ło matko mi córko!!! A to już tak zostanie czy coś działają z tym cudem? Quote
kado Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Przed chwilą, kado napisał: Ło matko i córko!!! A to już tak zostanie czy coś działają z tym cudem? Quote
Anula Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 7 minut temu, kado napisał: Ło matko mi córko!!! A to już tak zostanie czy coś działają z tym cudem? Nie widać na razie efektów.Trzeba samemu sobie radzić.Tak jak NikaEla napisała.Jeszcze u góry w linku także można zmienić stronę. Quote
b-b Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 6 godzin temu, kado napisał: Ło matko mi córko!!! A to już tak zostanie czy coś działają z tym cudem? Tego nikt nie wie...jak zawsze mają nas w ...ciemnym miejscu znaczy się. Quote
togaa Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 12 minut temu, Poker napisał: A co Loluś mówi na zepsutą dogo? No właśnie się tu przedarłam, jakimś cudem.. Toż to prawdziwa epidemia . Mój laptop od kilku dni zachodzi bielmem . Monitor po włączeniu robi się bialutki . Mogę sobie klikać, włączać, wyłączać, a ekran cały we mgle...Pomogła na trochę terapia wstrząsowa, gdy w złości porządnie nim walnęłam. Teraz jeszcze ten cyrk z dogo. O ludzie ! Quote
NikaEla Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 12 godzin temu, togaa napisał: No właśnie się tu przedarłam, jakimś cudem.. Toż to prawdziwa epidemia . Mój laptop od kilku dni zachodzi bielmem . Monitor po włączeniu robi się bialutki . Mogę sobie klikać, włączać, wyłączać, a ekran cały we mgle...Pomogła na trochę terapia wstrząsowa, gdy w złości porządnie nim walnęłam. Teraz jeszcze ten cyrk z dogo. O ludzie ! Laptop pewnie starutki Ja za to wieczorem jestem bez dogo, bo mi syn kradnie internet jak z zajęć wraca i włącza swoje komputery, to teraz korzystam , że mam 5 minut przerwy miedzy lekcjami Quote
Poker Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Ja mam ten sam problem z moim monitorem.Robi się biały i koniec. Nic nie pomaga nawet kilkakrotna wizyta informatyka. NikaEla, znak ,że trzeba kupić jeszcze jeden komputer. Quote
togaa Posted March 22, 2018 Author Posted March 22, 2018 13 godzin temu, NikaEla napisał: Laptop pewnie starutki Starutki, starutki, a to 'białe' to pewnie siwizna...:-) Dnia 15.03.2018 o 00:15, Poker napisał: Takie śliczności i domku jeszcze nie ma? Tak mi zależy na dobrym domku dla cudaka i ciągle nic...Zawsze coś jest nie tak. Zadzwoniła miła pani, że dom z ogródkiem, w górach, sarny Jej przez okno zaglądają, a moja pierwsza myśl.."no tak, płotu nie ma albo dziurawy. I tak było...I co z tego że Pani miła i domek i ogródek ... Quote
togaa Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 Dla Was kochane również życzenia pięknych , budzących nadzieję Świąt ! I wszystkiego najlepszego od Lolusia ;-) ; 3 1 Quote
togaa Posted April 11, 2018 Author Posted April 11, 2018 Dnia 24.02.2018 o 20:45, ona03 napisał: Też zamówiłam Lolciowi galotki /niebieskie moro/, może w końcu któreś podpasują na jego dooopinkę Niebieskie moro jeszcze w drodze, a to prezent od Oneczkowego03 dziecka. Buziaki dla Dziecka :-) W domu wzmożona czujność, by nie wdepnąć w ewentualne koooo.. Nic to. Ważne że tyły się wietrzą. Lolo partyzant; 1 Quote
ona03 Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 Jaaaaaki cudny partyzant, buziale Lolusiu, niech dooopinka się wietrzy :) Quote
ona03 Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 togusia bez internetu do czwartku. Lolusiu buzialki wiosenne :) Quote
Recommended Posts