Smyku Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 A mówią , że sport to zdrowie . Toguniu będziesz kwitnąca przez te kurduple . Quote
togaa Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Trzeba było Lolkowi zrekompensować stresy minionego tygodnia . Jak to bywa najczęściej, 'spacerek" na Kozią Górkę. Quote
ona03 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Mój kochany cudaczek, a od dziś miał być mój................ buuuuuuuuu Quote
Smyku Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 To jakieś pomówienia były . Przecież nasze kochanie , grzeczne , rozkoszne , do całowania i miziania i przytulania jak zawsze . Gadziorku na spacerkach pewnie wszyscy przechodzący się tobą zachwycają . Quote
Anecik Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Mój kochany cudaczek, a od dziś miał być mój................ buuuuuuuuu I kwiatuszki by pakował :( Biedna Iwonka Quote
elficzkowa Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Loluś ale z Ciebie ciacho :) Noooo....Ciacho nad ciachami :) 1 Quote
ona03 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Noooo....Ciacho nad ciachami :) Prosimy nie chrupać .... Quote
togaa Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Gadziorku na spacerkach pewnie wszyscy przechodzący się tobą zachwycają . Nie specjalnie a nawet wcale. Sama się dziwię. Pepi się podoba, zwłaszcza świeżo po fryzjerze i moja Toga zwracała uwagę ( futerko jak u srebrnego lisa). Kochana Toga. Ech.... Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nie specjalnie a nawet wcale. Sama się dziwię. A bo się ludziska nie znają. Quote
Poker Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ważne ,że Lolek ma grupę wiernych fanek na dogo. A ci na spacerach po prostu nie znają się na psach.Rozumiem zachwyty Pepe i Togą , co nie stanowi przeszkody ,żeby zachwyacać się i Cięciuniem. 1 Quote
elficzkowa Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ważne ,że Lolek ma grupę wiernych fanek na dogo. A ci na spacerach po prostu nie znają się na psach.Rozumiem zachwyty Pepe i Togą , co nie stanowi przeszkody ,żeby zachwyacać się i Cięciuniem. Po prostu Lolcio :)jest dla wybrańców :) Czuję się zaszczycona, że do nich należę :) 1 Quote
Anecik Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Cześć Loluś. Dzisiaj grzecznie do Bubelka bo będzie miał ciężki dzień. Quote
togaa Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Lolo nam dziecinnieje. Dzisiaj o poranku..... 1 Quote
Smyku Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Moooje ukochanie cudne . Togunu buziaki wielkie jak stodoła proszę wypłacić . Ależ mnie gadziorek znowu rozczulił . Moooje Cięciunio . 1 Quote
Anecik Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Proszę poprzytulać ode mnie Lolusia. Bardzo proszę :) Quote
togaa Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Lolito tak jakby chciał powiedzieć; "nic Ci tu kobito nie poradzę," poszedł sobie, choć zazwyczaj dotrzymuje mi towarzystwa. A ja mam głowę 6 x 9, gdzie upchać koty które jutro powinnyśmy już zabrać z Lecznicy ? Quote
NikaEla Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Czy w najbliższym czasie (no powiedzmy do końca października) Loluś będzie pomagał piec ciastka na bazarek? czy mam na innym bazarku ;) się zaopatrzyć? Quote
Poker Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Czy w najbliższym czasie (no powiedzmy do końca października) Loluś będzie pomagał piec ciastka na bazarek? czy mam na innym bazarku ;) się zaopatrzyć? Mnie też bardzo interesują psie ciastka w wykonaniu Lolcia. Innych nie kupuję, bo raz się nacięłam i mimo trzymania w lodówce po kilku dniach spleśniały. Quote
ona03 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Bo u Lolusia to pierwyj sort :) Dostałam dla moich Gadzin od memory ciasteczka przepisu togusi , jakiś czas już minął, ciacha pyszne nadal, siedzą sobie w pudełeczku plastikowym, ząb czasu ich nie ruszył tylko ząbki psie, i moje troszeczkę, ale już się kończą pyszności :) memory gdzie jesteś ? Igorek taki czasochłonny ? Quote
Poker Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Jak Memory taka zdolna, to może ona by upiekła. Bazarek jak się patrzy , a i nasze piechy by skorzystały. Quote
mama_Alfika Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Czy w najbliższym czasie (no powiedzmy do końca października) Loluś będzie pomagał piec ciastka na bazarek? czy mam na innym bazarku ;) się zaopatrzyć? Mnie też bardzo interesują psie ciastka w wykonaniu Lolcia. Innych nie kupuję, bo raz się nacięłam i mimo trzymania w lodówce po kilku dniach spleśniały. Bo u Lolusia to pierwyj sort :) Dostałam dla moich Gadzin od memory ciasteczka przepisu togusi , jakiś czas już minął, ciacha pyszne nadal, siedzą sobie w pudełeczku plastikowym, ząb czasu ich nie ruszył tylko ząbki psie, i moje troszeczkę, ale już się kończą pyszności :) memory gdzie jesteś ? Igorek taki czasochłonny ? Jak Memory taka zdolna, to może ona by upiekła. Bazarek jak się patrzy , a i nasze piechy by skorzystały. Przyłączam się. Togusia taka zarobiona, że nawet nie śmiem o ciacha zapytać, a kupowałam już różne i uważam, że jej receptura najlepsza. Koleżanka z pracy też mnie molestuje non stop o Togusine ciacha. Quote
Recommended Posts