Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba było Lolkowi zrekompensować  stresy  minionego tygodnia .

Jak to bywa  najczęściej, 'spacerek" na Kozią Górkę.

516f6508edad1c22med.jpg

997d4eae843fa962med.jpg

ae26e993fd558c4bmed.jpg

Posted

To jakieś pomówienia były .

Przecież nasze kochanie , grzeczne , rozkoszne , do całowania i miziania i przytulania jak zawsze .

Gadziorku na spacerkach pewnie wszyscy przechodzący się tobą zachwycają .

Posted

Gadziorku na spacerkach pewnie wszyscy przechodzący się tobą zachwycają .

Nie specjalnie a nawet wcale.

Sama się dziwię.

Pepi się podoba, zwłaszcza świeżo po fryzjerze i moja Toga zwracała uwagę ( futerko jak u srebrnego lisa).

Kochana Toga. Ech....

Posted

Ważne ,że Lolek ma grupę wiernych fanek na dogo. A ci na spacerach po prostu nie znają się na psach.Rozumiem zachwyty Pepe i Togą , co nie stanowi przeszkody ,żeby zachwyacać się i Cięciuniem.

• Upvote 1
Posted

Ważne ,że Lolek ma grupę wiernych fanek na dogo. A ci na spacerach po prostu nie znają się na psach.Rozumiem zachwyty Pepe i Togą , co nie stanowi przeszkody ,żeby zachwyacać się i Cięciuniem.

Po prostu Lolcio :)jest dla wybrańców  :) Czuję się zaszczycona, że do nich należę  :)

• Upvote 1
Posted

Lolito tak jakby chciał powiedzieć; "nic Ci tu kobito nie poradzę," poszedł sobie, choć zazwyczaj dotrzymuje mi towarzystwa.

A ja mam głowę 6 x 9, gdzie upchać koty które jutro powinnyśmy już zabrać  z Lecznicy ?

Posted

Czy w najbliższym czasie  (no powiedzmy do końca października) Loluś będzie pomagał piec ciastka na bazarek? czy mam na innym bazarku ;) się zaopatrzyć?

Mnie też bardzo interesują psie ciastka w wykonaniu Lolcia. Innych nie kupuję, bo raz się nacięłam i mimo trzymania w lodówce po kilku dniach spleśniały.

Posted

Bo u Lolusia to pierwyj sort :)

Dostałam dla moich Gadzin od memory ciasteczka przepisu togusi ,  jakiś czas już minął, ciacha pyszne nadal, siedzą sobie w pudełeczku plastikowym, ząb czasu ich nie ruszył tylko ząbki psie, i moje troszeczkę, ale już się kończą pyszności :)

memory gdzie jesteś ? Igorek taki czasochłonny ?

Posted

Czy w najbliższym czasie  (no powiedzmy do końca października) Loluś będzie pomagał piec ciastka na bazarek? czy mam na innym bazarku ;) się zaopatrzyć?

Mnie też bardzo interesują psie ciastka w wykonaniu Lolcia. Innych nie kupuję, bo raz się nacięłam i mimo trzymania w lodówce po kilku dniach spleśniały.

Bo u Lolusia to pierwyj sort :)

Dostałam dla moich Gadzin od memory ciasteczka przepisu togusi ,  jakiś czas już minął, ciacha pyszne nadal, siedzą sobie w pudełeczku plastikowym, ząb czasu ich nie ruszył tylko ząbki psie, i moje troszeczkę, ale już się kończą pyszności :)

memory gdzie jesteś ? Igorek taki czasochłonny ?

Jak Memory taka zdolna, to może ona by upiekła. Bazarek jak się patrzy , a i nasze piechy by skorzystały.

Przyłączam się. Togusia taka zarobiona, że nawet nie śmiem o ciacha zapytać, a kupowałam już różne i uważam, że jej receptura najlepsza. Koleżanka z pracy też mnie molestuje non stop o Togusine ciacha.