Elisabeta Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Tu jesteś, Loluś. :loveu: Kado dała mi link do tego wątku u Rockiego. Jako link do radosnego wątku po kilku smutnych z przeszłości. I ostrzegła, że uzależnia. Teraz rozumiem. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia Cudeńka na pierwszej stronie... :) No i to, że nadal się dzieje historia Lolusia. Tylko jak ja przebrnę przez 250 stron?! :evil_lol: Co tam... I tak już książek nie czytam, bo mi Ciocie ciągle dogowątki podsuwają. Quote
Malgoska Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Tu jesteś, Loluś. :loveu: Kado dała mi link do tego wątku u Rockiego. Jako link do radosnego wątku po kilku smutnych z przeszłości. I ostrzegła, że uzależnia. Teraz rozumiem. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia Cudeńka na pierwszej stronie... :) No i to, że nadal się dzieje historia Lolusia. Tylko jak ja przebrnę przez 250 stron?! :evil_lol: Co tam... I tak już książek nie czytam, bo mi Ciocie ciągle dogowątki podsuwają.[/QUOTE] przebrniesz z łezką w oku bedziesz czytać jak Lolusiowi drga łapka po rehabilitacji aż poryczysz się całkiem jak przeczytasz jak wstał i ruszył....to wątek, dzięki któremu chce się żyć :) Quote
NikaEla Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Tu jesteś, Loluś. :loveu: Kado dała mi link do tego wątku u Rockiego. .[/QUOTE]Witamy kolejną Lolusio-ciocię :) Quote
ona03 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Tu jesteś, Loluś. :loveu: [/QUOTE] Witamy u [B]Lolusia [/B]:multi: Przeczytanie całości jest obowiążkowe :evil_lol:, inaczej nie pozna się całej historii [B]JPG, [/B] jego przygód, radości, smutków. Życzę wytrwałości :evil_lol:, ja sama często wracam do początków wątku, ło matko to już 5 lat :crazyeye:, a [B]Lolcio[/B] nadal ma 1,5 roku maximum 2 :diabloti: , ależ ten czas leci .;) Quote
Elisabeta Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Dziękuję za przywitanie. :loveu: To naprawdę żywy wątek jest. ;) Quote
kado Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Dziękuję za przywitanie. :loveu: To naprawdę żywy wątek jest. ;)[/QUOTE] Ha...bo też same fajne kobitki tu są:evil_lol: że o bohaterze głównym juz nie wspomnę :loveu: Quote
togaa Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Dziękuję za przywitanie. :loveu: To naprawdę żywy wątek jest. ;)[/QUOTE] A żywy, żywy. Jak jego bohater....;) Oooo.. ten to dopiero ma życia w sobie !!! Skoro [B]ON[/B] nie marudzi , tylko z godnością i wdziękiem od 5 lat nosi pieluchę na tyłeczku, to co tu narzekać. Witamy [B]Elizabeta[/B] u[B] Lolusia..[/B]..:multi: Quote
Smyku Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Też wracam do pierwszych stron . Najpierw ryczę bo jest źle a potem ryczę bo jest coraz lepiej . Buziaczki oczywiście dla ukochania . Quote
Poker Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Jeden z cudowniejszych wątków na dogo. Bohater cud nad cudami i cioteczki też cudowne.I jaki spokój panuje i wspaniała współpraca. Loluś jest przyczyną , dla której cioteczki gotowe są rzucić wszystko i pędzić na spotkanie pod Wrocławiem po to by Księciula zobaczyć ;) i się przy okazji spotkać. I tak już od kilku lat.I niech tak trwa do końca świata i o dzień dłużej.:multi: Quote
Smyku Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 I bardzo mam ochotę na takie spotkanie się stawić , może wreszcie w tym roku się uda dopaść księciunia . Quote
Poker Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Smyku']I bardzo mam ochotę na takie spotkanie się stawić , może wreszcie w tym roku się uda dopaść księciunia .[/QUOTE] To się stawiaj.Możesz u mnie przenocować. Quote
NikaEla Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Dajcie znać o zjeździe wcześniej, a nie w ostatniej chwili ( niedzielami mamy u siebie dziadka i muszę wszystko logistycznie rozpracować) ... proszę! Quote
Smyku Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Poker Kochana dziękuję za miłe zaproszenie . A tak odbiegając od tematu księciunia mały ma skazę białkową , kota wrócona na łono rodziny . Quote
Poker Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Smyku']Poker Kochana dziękuję za miłe zaproszenie . A tak odbiegając od tematu księciunia mały ma skazę białkową , kota wrócona na łono rodziny .[/QUOTE] Wspaniale ,że kota wróciła na łono natury.Szkoda,że mały ma skazę ,ale z tym się da żyć na odpowiedniej diecie. Quote
Energy Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='ona03']Witamy u [B]Lolusia [/B]:multi: Przeczytanie całości jest obowiążkowe :evil_lol:, inaczej nie pozna się całej historii [B]JPG, [/B] jego przygód, radości, smutków. Życzę wytrwałości :evil_lol:, ja sama często wracam do początków wątku, ło matko to już 5 lat :crazyeye:, a [B]Lolcio[/B] nadal ma 1,5 roku maximum 2 :diabloti: , ależ ten czas leci .;)[/QUOTE] Lolcio się nie starzeje :multi: tak jak i my :multi::evil_lol: Buziaki dla Krasnala :loveu: Quote
ona03 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Energy']Lolcio się nie starzeje :multi: tak jak i my :multi::evil_lol: Buziaki dla Krasnala :loveu:[/QUOTE] Ależ masz marzenia Madziulu :evil_lol::evil_lol: Wszyscy gdzieś zniknęli :cool3:, jak nie na ciasteczkach to na pączusiach siedzą :evil_lol: Quote
Malgoska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Loluś, może się uzbiera na jakiś balsamik na Twoja pupencje.... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250983-nie-pisac[/url] Quote
Hope2 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 OOO-focham się! :obrazic:to wszyscy mogą robić bazarki na Lolusia-a tylko mnie togunia chce gonić:placz: Quote
Malgoska Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Hope2']OOO-focham się! :obrazic:to wszyscy mogą robić bazarki na Lolusia-a tylko mnie togunia chce gonić:placz:[/QUOTE] że co?????? :crazyeye: Quote
Hope2 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='togaa'][FONT=arial] [/FONT][FONT=arial][B]Hope2[/B], ani się waż! :mad: Masz na głowie wystarczająco dużo swoich chorowitków. Serio mówię….Pogonimy z bazarkiem, Za to towarzysko zapraszamy dożywotnio ; [B]Ciebie , Zosieńkę[/B] i resztę całą….:calus: [/FONT][/QUOTE] dowód na obietnicę pogonienia z bazarkiem ;) ale i tak zrobię-przeca mi głowy nie urwą ;) Quote
NikaEla Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Hope2']OOO-focham się! :obrazic:to wszyscy mogą robić bazarki na Lolusia-a tylko mnie togunia chce gonić:placz:[/QUOTE] [quote name='Malgoska']że co?????? :crazyeye:[/QUOTE]oj tam , oj tam, jakie gonić ;) Quote
Malgoska Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Hope2']dowód na obietnicę pogonienia z bazarkiem ;) ale i tak zrobię-przeca mi głowy nie urwą ;)[/QUOTE] rób, rób będziemy podrzucać :) Quote
ona03 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Hope2']dowód na obietnicę pogonienia z bazarkiem ;) ale i tak zrobię-przeca mi głowy nie urwą ;)[/QUOTE] No cóż ta [B]togusia [/B] wymyśliła :roll:, może jaka chora była .;) Nic się nie bój, [B]Lolcio[/B] obroni jakby co :evil_lol: Quote
Hope2 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='ona03']No cóż ta [B]togusia [/B] wymyśliła :roll:, może jaka chora była .;) Nic się nie bój, [B]Lolcio[/B] obroni jakby co :evil_lol:[/QUOTE] Bo to będzie bazarek Lola-Aniołka i chyba powoli czas mojej Diablicy coś pobazarować ;) Quote
Recommended Posts