Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smyku napisał(a):
Oplułam się kawą przez to moje ukochanie .

Malgoska napisał(a):
wyśmiewają się z amanta .....

Właśnie, a On taki rozumek ma wielki, wiedział do kogo iść po prośbie :evil_lol:, słoneczko kochane :loveu:

Posted

Nasze kochanie oczywiście bez galotków, a Togusia :cool3: nic nie mówi, więc kadunio wynalazła super ofertę :crazyeye: i zamówiła /śmy/ :evil_lol:
Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti, a galoti właśnie dotarły do togusi, ależ się Lolcio ucieszył :multi::evil_lol:

Posted

ona03 napisał(a):

Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti,
jak jukutek troche odetchnie to mi przyśle paczę ciuchów na Lolkowy bazar, ale myślę ze to końcem marca najwcześniej bedzie

Posted

Nikaragua napisał(a):
jak jukutek troche odetchnie to mi przyśle paczę ciuchów na Lolkowy bazar, ale myślę ze to końcem marca najwcześniej bedzie

myślę, że wcześniej, ale póki co ledwo żyjemy - jedna szaleje w dzień, druga - w nocy...

Posted

Nikaragua napisał(a):

jukutek napisał(a):
myślę, że wcześniej, ale póki co ledwo żyjemy - jedna szaleje w dzień, druga - w nocy...

Malgoska napisał(a):
Z mojego bazarku jest:
143,65
brakuje mi jeszcze jednej wpłaty ale zaraz przelewam
Smyku napisał(a):
Dziewczyny dajcie znać o kombinowanym bazarku , też dołożę jakieś fanty .
kado napisał(a):

Lolisiu popatrz jaki odzew, tyle cioteczek Cię kofffffa, nie zginiesz z głodu a i na galoti cosik będzie :multi:

Posted (edited)

ona03 napisał(a):
Nasze kochanie oczywiście bez galotków, a Togusia :cool3: nic nie mówi, więc kadunio wynalazła super ofertę :crazyeye: i zamówiła /śmy/ :evil_lol:
Teraz musimi trzasnąć jakiś bazar aby zapłacić za galoti, a galoti właśnie dotarły do togusi, ależ się Lolcio ucieszył :multi::evil_lol:

Doszły galoty , doszły !!!! :multi: I zapas chusteczek.
Spadły jak z nieba, miałam mniej niż pół paczki.:roll:

Jejku, jakie jesteście Wszystkie Kochane !
MOJE WY DZIEWCZYNY LOLUSIOWE !!!

Edytuję, bo zwrócono mi uwagę że coś sie daty na fotce nie zgadzają.
Faktycznie,ustawiałam kilka dni temu datę w aparacie i widać rąbnęłam sie o miesiąc.
Już przestawiłam..
.:razz:

Edited by togaa
Posted

hmm...nie wiem, czy Lolo chciałby chodzić w pieluszkach DAda (czy jakos tak-z Biedronki). Ktoś mi zgłaszał,że ma do oddania ;) na 4-9 kg dziecko....

Posted

Nikaragua napisał(a):
paka już do mnie leci, w tygodniu zrobię bazar

Mogę pod koniec tygodnia dosłać zdjęcia ?
( Wyślę zdjęcia i opisy a wysyłką gdyby coś się sprzedało to się zajmę )

Posted

Hope2 napisał(a):
hmm...nie wiem, czy Lolo chciałby chodzić w pieluszkach DAda (czy jakos tak-z Biedronki). Ktoś mi zgłaszał,że ma do oddania ;) na 4-9 kg dziecko....

Togusia jest specjalistką od rozmiarów, ale 4-9 kg to chyba za małe dla Lolisia i siusiak będzie wylatał :evil_lol:

Posted

ona03 napisał(a):
Togusia jest specjalistką od rozmiarów, ale 4-9 kg to chyba za małe dla Lolisia i siusiak będzie wylatał :evil_lol:

poczekamy w takim razie na togusię :) ale gdyby były za małe-wiadomo, nie pozwolimy co by cosik wylatało ;)

Posted

Chciałam podmienić zdjecie golasa i przekombinowałam. Cały post zniknął...
Dla porządku wstawiam go jeszcze raz ...:razz:

Oneczko03, no co Ty na mnie spychasz.
Toż Twoja wiedza o siusiaku Lolkowym równa mojej...;-)

Szkoda Hopku, biedronkowe będą małe.
Nawet z tych co stale nosi ( Happy5) czasem wyskakuje.:razz:

Posted

Nikaragua napisał(a):
paka już do mnie leci, w tygodniu zrobię bazar
Paka u mnie :) Ciuchy różniste :) mniejsze (38 ) i większe(chyba 48 ) i dla ciężarnych.
Musze to obfocić jakoś fajnie
f

Posted

Nikaragua napisał(a):
Paka u mnie :) Ciuchy różniste :) mniejsze (38 ) i większe(chyba 48 ) i dla ciężarnych.
Musze to obfocić jakoś fajnie
f

Super, mąż jednak umie wysyłać z paczkomatu ;)
mam nadzieję, że się sprzeda coś...

Posted

[quote name='Smyku']Koffffa , koffffa , wspólny Ci on gadziorek nasz jest , dogomaniowy .

Dogomaniowy bardzo !!!!;)

Aż trudno w to uwierzyć ale dzisiaj mija 5 latod czasu jak nasz Lolo zaistniał na dogo.

On się cieszy życiem, my cieszymy się Lolem.
I niech tak zostanie jak najdłużej ….:loveu: