Poker Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 togaa napisała ,że ma , że właśnie kupiła. Dzielna kobieta i dobry myśliwy, błyskawicznie upolowała obiekt. Quote
togaa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [QUOTE]dobry myśliwy, błyskawicznie upolowała obiekt[/QUOTE] Bom ja zodiakalny [B]Strzelec. ;)[/B] Trzeba szukać gdzie taniej, z finansami krucho... ... [B]Onka3[/B] zakazała ruszyć chocby najmniejszy [B]Lolusiowy[/B] kłaczek no i chłopak wygląda jak abnegat ;). A takie ma te swoje loki delikatne. Piórka prawie...Pod szelkami i pieluchą dredują sie i kołtunią. Biedny jest, całe życie w tej cholernej uprzęży... Quote
Poker Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A co tak oneczka żałuje kudełków Lolusia? Wybiera się do niego czy zabiera na wakacje? I 2. wrocławianka wsiąkła w wątek Lolka, będziemy teraz w duecie, razem raźniej. Ja mam różne fanty ,ale brakuje mi napędu.Mój tajfunek pożera mi go. Mam nadzieję ,że już niedługo i odpocznę. Quote
ona03 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Smyku']Iwonko - Onko pamiętasz ? ja czekam .[/QUOTE] Pamiętam, pamiętam i o kociu też, tylko jakoś tak......napędu brak, jak u [B]Pokerka[/B] :) Quote
Poker Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='ona03']Pamiętam, pamiętam i o kociu też, tylko jakoś tak......napędu brak, jak u [B]Pokerka[/B] :)[/QUOTE] spadło na nas trochę problemów. Quote
ona03 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Poker']spadło na nas trochę problemów.[/QUOTE] Nie damy się :) Buzialeczki z rana [COLOR=red][B]Lolciu kochany :) [/B][/COLOR] Quote
moni12 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Mam nadzieję , ze pieniązki na pieluszki dla Lolita doszły, niewiele , ale narazie tyle tylko mogłam .Mizianka dla Lolita i pozdrowienia dla Lolkowych cioteczek. Quote
togaa Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Bardzo dziekujemy[B] moni12 [/B]kochana ! Już uzupełniam na 1-szej stronie.:loveu: Doszły też Allegrowe pieluchy. Na miesiąc spokój. Quote
togaa Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Mamy na miesiąc siurania. Niestety, z oszczedzaniem pieluch jest pewnien problem . Latem drzwi do ogrodu sa otwarte i psy sobie wchodzą i wychodzą. Przy 'gołym" Lolku tak się nie da. Jak Lolo w negliżu, drzwi muszą byc zamknięta czego Lolo nie znosi i zaraz protestuje ... [IMG]http://img848.imageshack.us/img848/2474/sam4236.jpg[/IMG] Quote
feliksik Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 a ja zapraszam do mojego znaleziska - może komuś sie skojarzy, piesek domowy, na pewno miał właściciela, którego szukam: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208818-potrącony-złamane-paluszki-poszukujemy-DT-DS#post16992471[/URL] Quote
Vesper Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Czytam o Lolusiu- dzielny chłopaczek! Będę zaglądać- dzisiaj się trochę zasiedziałam, jutro też Lolusia odwiedzę... Quote
togaa Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Witaj[B] Arielka na Lolusiowym[/B] watku. :lol: No pięknie...3 w nocy !!!;) [B]Lolus[/B] jest dzielny, mądrutki, przylepny, cwany , zwariowany....[B] Najkochańsze psie[/B] [B]czorcisko .[/B] Jednym spojrzeniem rozkochał w sobie niezłe grono wielbicielek. Quote
Anula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [INDENT] [B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
Vesper Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='togaa']Witaj[B] Arielka na Lolusiowym[/B] watku. :lol: No pięknie...3 w nocy !!!;) [B]Lolus[/B] jest dzielny, mądrutki, przylepny, cwany , zwariowany....[B] Najkochańsze psie[/B] [B]czorcisko .[/B] Jednym spojrzeniem rozkochał w sobie niezłe grono wielbicielek.[/QUOTE] On jest cudny, nic tylko brać go i kochać... Loluś jest ogłaszany? A 3-cia w nocy to u mnie norma :D - jak to się mówi "nocny marek" jestem... :D Za to rano:shake:-nie do życia. Quote
Energy Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Lolitku:loveu: odwiedzam Cię psiaku tylko mam bardzo kiepski czas i dlatego mało piszę. Ale zaglądam i ciągle o tobie myślę słodziaku:lol: Quote
feliksik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Energy, ty chyba wrzucałaś gdzieś tekst o zasadach DT? Chciałam go skopiować, ale zapomniałam gdzie to było, żeby wrzucić na Onet, zeby ludzi uświadomić o potrzebie powstawania DT - możesz mi podzrucić ten tekst? Oczywiście jak to ty pisałaś. [CENTER][B]kochani zajrzyjcie - [/B] dwupak musi opuścić hotel do końca czerwca, nie mamy co z nimi zrobić, pilnie potrzebna pomoc: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174152-Jarek-i-Leszek-pod-koniec-czerwca-ląduja-na-bruku...Nie-mamy-hotelu...?p=17011170#post17011170[/URL][/CENTER] Quote
togaa Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 To [B]ihabe [/B]u [B]Dropsa[/B] wrzuciła, o ile sie nie mylę. Ale tu link do naszej Strony. To też tekst[B] ihabe[/B]; [url]http://www.braciamniejsi.com.pl/67/program-szukamy-rodzin-zastepczych-domy-tymczasowe-przeczytaj-i-pomysl/[/url] [B]A Lolito w takiej oto pozie obrabiał swoja kość. Trawa była mokra i długo sie zastanawiał czy zmoczyc brzuchol ?[/B] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/3941/sam4280m.jpg[/IMG] [IMG]http://img803.imageshack.us/img803/5097/sam4282.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale akrobata z niego , aż w końcu skapitulował. Czy on naprawdę czeka na Onkę 03 ze strzyżeniem? Quote
Smyku Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 No chyba , że Togaa chce z niego zrobić shih tzu . Quote
ihabe Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='togaa']To [B]ihabe [/B]u [B]Dropsa[/B] wrzuciła, o ile sie nie mylę. Ale tu link do naszej Strony. To też tekst[B] ihabe[/B]; [url]http://www.braciamniejsi.com.pl/67/program-szukamy-rodzin-zastepczych-domy-tymczasowe-przeczytaj-i-pomysl/[/url] [/QUOTE] Kochani idea domów tymczasowych jest wspaniałym tworem i musimy ją propagować tak mocno jak się da:-) Jeśli chodzi o nasze Stowarzyszenie, to każdy piesek oddany do DT może liczyc na wprowadzenie psa do nowego domu, poprzez mojego męża czyli mojego osobistego zaklinacza psów:-) Z naszym stadem zrobił cuda:-) to najbardziej zgrane stado i wprowadzenie nowego psa do stada jako tymczasa obecnie to pestka:-) Quote
feliksik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='ihabe']Kochani idea domów tymczasowych jest wspaniałym tworem i musimy ją propagować tak mocno jak się da:-) Jeśli chodzi o nasze Stowarzyszenie, to każdy piesek oddany do DT może liczyc na wprowadzenie psa do nowego domu, poprzez mojego męża czyli mojego osobistego zaklinacza psów:-) Z naszym stadem zrobił cuda:-) to najbardziej zgrane stado i wprowadzenie nowego psa do stada jako tymczasa obecnie to pestka:-)[/QUOTE] kurcze a ja myślałam, ze to Energy wrzucała, to przepraszam -[B] ihabe[/B], mogę ten tekst wrzucić na Onet, wraz z tymi telefonami? Quote
ihabe Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='feliksik']kurcze a ja myślałam, ze to Energy wrzucała, to przepraszam -[B] ihabe[/B], mogę ten tekst wrzucić na Onet, wraz z tymi telefonami?[/QUOTE] no pewnie:-) mozna tez dodać mój 601 495 949 ;-) Quote
feliksik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='ihabe']no pewnie:-) mozna tez dodać mój 601 495 949 ;-)[/QUOTE] dzięki, bo to fajne uświadomienie ludzi i może być pomocne Quote
Recommended Posts